Jos aloitat verkkosivuston SEO, tarvitset parhaat SEO-työkalut. Ilmaisessa, vapaassa ja maksullisessa versiossa on saatavilla liian monia SEO-työkaluja.

Täällä olemme tehneet käsin valittujen parhaiden SEO-työkalujen luettelon, jota kaikki SEO asiantuntijat käyttävät vuonna 2020. Voit myös käyttää näitä työkaluja tarpeidesi mukaan.

Alla oleva luettelo sisältää suosituimmat SEO-työkalut, kuten käänteisen linkin analysointityökalut, avainsanojen tutkimustyökalut ja sisällön optimointityökalut.

Lue myös: 9 tapaa luoda korkealaatuisia käänteisiä linkkejä ilmaiseksi vuonna 2020

14 parasta SEO työkalua, joita kaikki SEO asiantuntijat käyttävät vuonna 2020

1. Ahrefs

Ahrefs paras SEO-työkalu

Ahrefs on kasvanut erittäin nopeasti ja siitä on tullut nyt suosituin linkkianalyysityökalu vuonna 2020. Se tarjoaa liian monia ominaisuuksia, kuten linkkianalyysi, avainsanatutkimus, sijoituksen seuranta, rikkoutuneiden linkkien tarkistaja ja monet muut. Voin sanoa, että se on monipuolinen SEO-työkalu, jota kuka tahansa voi käyttää.

Ahrefs tarjoaa 7 päivän kokeilun vain 7 dollarilla. Sillä on yhteensä 4 suunnitelmaa alkaen 99 dollarista kuukaudessa.

Voit tarkistaa kaikkien suunnitelmien vertailun tässä.

2. SemRush

SemRush suosituin SEO-työkalu

SemRush on yksi suosituimmista SEO-työkaluista. Sitä käytetään enimmäkseen kilpailijoiden analyysiin ja avainsanatutkimukseen. SemRush on saatavana vapaassa ja maksullisessa versiossa. Freemiumissa sinulla on rajoitus kaikissa tehtävissä. Maksettu suunnitelma alkaa 99,95 dollaria kuukaudessa.

Hanki 30 päivän ilmainen SEMrush-kokeilu täältä.

3. Moz Pro

Moz Pro Link Explorer -työkalu

Moz Pro on paras linkkien tutkijatyökalu. Voit tarkistaa viittaavat verkkotunnukset, saapuvat linkit, avainsanat, top-sivut, verkkosivuston roskapostituloksen ja paljon muuta. Se on saatavana freemium- ja maksullisina versioina.

Moz Pro tarjoaa 30 päivän kokeilujakson ja sen maksettu suunnitelma alkaa 99 dollarista kuukaudessa. Katso kaikki suunnitelmahinnat ja vertailut tässä.

4. Google Analytics

Google Analytics

Google Analytics tarjoaa täydellisen verkkosivustoanalyysiraportin, kuten sivun näyttökerta, orgaaniset napsautukset, suorat ja viittausvierailut, aloitussivut ja monet muut.

Jos olet asiantuntija Google-analyysien käytössä, se on sinulle erittäin hyödyllistä, koska se tarjoaa liikaa tietoa, mutta vähän vaikea ymmärtää aloittelijoille.

5. Google Search Console

Google Search Console

Google-hakukonsoli on Googlen paras SEO-työkalu. Voit tarkistaa napsautussuhteen, orgaanisten napsautusten kokonaismäärän, näyttökerran, sijainnin google-haussa, sivustokartat, käänteiset linkit, käytettävyyden mobiililaitteisiin ja monia muita.

6. Majestic: SEO-työkalujen markkinointi

Majesteettiset parhaat SEO-työkalut

Majestic on yksi parhaista SEO-työkaluista. Voit käyttää sitä tutkimaan linkkejä, tarkistamaan uusia ja kadonneita verkkotunnuksia, tarkistamaan verkkosivun luottamusvirrat ja viittaukset..

Majestic on saatavana vapaana ja maksullisena versiona. Maksettu suunnitelma alkaa 49,99 dollaria kuukaudessa. Tässä näet kaiken suunnitelman, hinnoittelun ja niiden vertailun.

7. SEOprofileri

SEO-profiilit

SEOprofiler tarjoaa liian monia ominaisuuksia, kuten linkkianalyysi, avainsanojen sijoitus, sivun optimointi, avainsanalyysi, sosiaalisen median analyysi, verkkosivustoanalyysi jne. Kaikilla näillä ominaisuuksilla on liian monta alaominaisuutta. Lyhyesti sanottuna, SEOprofiler on paras SEO-työkalu kaikille.

SEOprofiler on saatavana vapaamuotoisina ja maksullisina. Maksettu suunnitelma alkaa 69,95 dollaria kuukaudessa. Tässä voit tarkistaa kaikkien suunnitelmien hinnoittelun.

8. huutaa sammakko SEO hämähäkki

Huutaa sammakko SEO hämähäkki

Screaming Frog SEO Spider on ohjelmisto, joka tarjoaa monia SEO ominaisuuksia, kuten hajonneen linkin analyysi, sivun otsikko ja metatietoanalyysi, XML-sivukartan sukupolvet jne. Se on saatavana ilmaisessa ja maksetussa versiossa..

9. Ubersuggest

Ubersuggest paras avainsanatutkimuksen työkalu

Ubersuggest on yksi parhaista avainsanatutkimusvälineistä. Tämän työkalun tärkein etu on, että se on ilmainen. Jatkossa tässä työkalussa on myös hienoja uusia ominaisuuksia, kuten kotisivut, sisältöideat jne.

10. KWFinder: SEO-avainsanatyökalu

KWFinder SEO-avainsanatyökalu

KWFinder voi auttaa sinua löytämään uusia avainsanoja, joilla on vähemmän kilpailua ja korkeampi hakumäärä. Näillä työkaluilla voit helposti optimoida verkkosivusi ja sijoittua pitkän häntä-avainsanan mukaan.

11. BuzzSumo

BuzzSumo

Jos haluat tietää sosiaalisesti eniten jaetun sisällön, BuzzSumo on paras työkalu. Voit tarkistaa minkä tahansa tietyn sosiaalisen verkoston parhaan sisällön. Toinen suuri ominaisuus on, että voit saada hälytyksen, kun valittu avainsana mainitaan Internetissä.

12. Google PageSpeed ​​Insights

PageSpeed ​​Insights

Google PageSpeed ​​Insights on paras ja suositeltava SEO-työkalu verkkosivun nopeuden tarkistamiseen. Tämä työkalu antaa sinulle tietää, mitkä asiat hidastavat sivusi lataamista. Jotta voit parantaa sivusi nopeutta helposti.

13. Pingdom

Pingdom-verkkosivuston nopeustestaustyökalu

Pingdom on myös yksi harvoista verkkosivustojen nopeustestaustyökaluista. Tämän työkalun avulla voit tarkistaa verkkosivuston nopeuden tietylle sijainnille. Voit nähdä käytettävissä olevan sijainnin yllä olevassa kuvassa.

Lue myös: 15 tapaa lisätä WordPress-verkkosivuston nopeutta

14. SEO-sivuston tarkastus

Seo Site Checkup Parhaat SEO-työkalut

SEO-sivuston tarkastus on paras SEO-työkalu verkkosivustosi SEO-tarkastusten tarkistamiseen. Se antaa sinulle kaikki sivun SEO-tiedot ja voit viedä sen myös pdf-tiedostoon. Ilmaisessa versiossa voit tarkistaa vain yhden verkkosivuston päivässä.

Viimeiset sanat

Täällä näit suosituimpien SEO-työkalujen luettelon vuodelle 2020. Kaikki nämä työkalut ovat suosituimpia ja SEO-asiantuntijoiden käyttämiä.

Kerro minulle nyt, mitä työkalua käytät eniten kommentoimalla kommenttiosassa. Jos on jotain uutta SEO-työkalua, joka toimii paremmin kuin mikään yllä olevista, ilmoita siitä meille, jotta voin lisätä sen tähän luetteloon.

Lue myös:

  • 10 parasta SEO-analyysiohjelmistoa käytettäväksi vuonna 2020
  • 7 parasta SEO-laajennusta verkkosivustosi sijoittamiseen vuonna 2020
  • Kuinka indeksoida verkkosivusto verkkosivustolla nopeasti?
  • Parhaat SEO-trendit 2020
  • 7 lopullista SEO-strategiaa verkkosivustosi optimoimiseksi vuonna 2020
  • 20 parasta sisältömarkkinointityökalua sisällön tuottavuuden parantamiseksi vuonna 2020
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me