Indholdsmarkedsføring er en proceduremæssig tilgang til markedsføring af værdifuldt, relevant og konsistent indhold. Det er den bedste og mest effektive måde at generere organisk trafik til dit websted. Du skal overveje, hvordan nogen kan markedsføre sig gennem indhold?

Her skal vi først klare os med verdenen af ​​digitalisering og strategisk markedsføring, der foregår digitalt. I dagens scenarie tror ingen på traditionel markedsføring, og fokus er skiftet til digital marketing.

Digital markedsføring kan udføres på følgende måder:

 • Søgemaskineoptimering (SEO)
 • Søgemaskine marketing og betaling per klik-annoncering
 • Social media marketing
 • Content Marketing
 • Affiliate marketing
 • Influencer Marketing
 • E-mail-marketing
 • Viral markedsføring mobiltelefon reklame

Når det kommer til indholdsmarkedsføring vi kan sige, at det er en del af SEO on-page aktivitet. Ikke underligt, at det er den bedste måde at generere organisk trafik på. Det vil sige uden at bruge penge på betalte annoncer eller markedsføring.

De, der ejer et websted, er nødt til at rangere på SERP, og det er åbenlyst en hård opgave at gøre. Et indledende og afgørende skridt hen imod rangeringen af ​​dit websted er Content marketing. Det er optimering af indhold. Indholdsmarkedsføring er virkelig afgørende for at bevare dit indholds relevans med titlen, vedligeholde nøgleordene, indholdets høje kvalitet. Alt dette omfatter trinnet mod indholdsmarkedsføring.

Leverer en høj kvalitet af indhold for at generere kundeemner og improvisere rangeringen af ​​siden på SERP (resultatside for søgemaskiner). Det er den side, der vises først, når vi søger efter et hvilket som helst søgeord eller sætning, siderne på de sider, der vises på den første side, er rangeret efter det bestemte nøgleord.

At placere et bestemt søgeord i sidste ende indholdsmarkedsføring er et virkelig vigtigt skridt. Det siges godt, at indholdet er kongen, fordi en side er umulig at rangere på SERP uden et kvalitetsstykke indhold.

Indholdet skal være i overensstemmelse med målgruppen. Undgå sådanne fejl, mens du skriver et indhold, der inkluderer fyldning af nøgleord, slå rundt i bushen, ikke overveje det rigtige sprog eller grammatiske fejl, skal plagiering undgås. Disse ting skal huskes, mens du skriver indhold til markedsføring.

Der er forskellige værktøjer, som vi vil diskutere til indholdsmarkedsføring, der kan gøre vidundere for dit indhold.

20 bedste værktøjer til indholdsmarkedsføring til 2020

1. BuzzSumo

I dagens scenarie har indholdsmarketing vist sig at være den bedste måde at generere trafik og øge autoriteten på dit websted. Problemet opstår, når du skal beslutte, hvilket emne du skal skrive en blog, der er trend. Det bedste værktøj, der kan forenkle dit problem, er ‘BuzzSumo’, et kraftfuldt online-værktøj, der giver dig mulighed for at finde de trendende emner eller indhold til bloggen.

2. WordPress

WordPress er den mest nyttige og mest anvendte platform over hele verden. Det er et af de bedste CMS (Content Management System). WordPress er et ret cool og nyttigt værktøj til at udvide dit indholdsmarkedsføringsprogram. Det er en open-source, der giver dig mulighed for at opbygge dit websted i henhold til dit valg og har mulighed for at være vært for det. Du kan nemt tilpasse dit websted ved hjælp af de temaer og plugins, der er tilgængelige i WordPress.

3. HubSpot

Ved hjælp af dette værktøj kan du opbygge indhold, der tiltrækker flere besøgende til det søgeord, der har flere søgninger. Byg og modificer webstedet uden IT, du skal bare trække og slippe for at oprette blogindlæg, landingssider og skabeloner. Ved at oprette disse ved hjælp af lydhør skabeloner skal du være klar til de besøgende.

4. Curata

Curata-værktøj hjælper dig med at oprette en forudsigelig forsyningskæde og vælge det indhold, der kan påvirke din salgs- og markedsføringspipeline. Hjælp dig med at forbedre din tilgang til indholdsmarkedsføring. Du kan nemt gennemgå, hvordan din blog fungerer.

5. Buffer

Alt hvad du har gjort er at skabe indhold af høj kvalitet. Nu har du brug for online på forskellige sociale medier platforme. Buffer hjælper dig med det samme. Det er et værktøj, der giver dig mulighed for at dele indlæg og opdateringer på forskellige typer sociale medieplatforme, også efter den måde, du planlægger. Det har funktionen analytics også med hjælp fra hvilken du kan se, hvordan dit socialt medieindhold fungerer.

Læs også 10 bedste WordPress-plugins til automatisk at dele blogindlæg på sociale medier.

6. Yoast

Det bliver et af dine yndlingsværktøjer, da det også blev mit. Alt i et værktøj, der hjælper dig bedst med optimering til SEO. Du kan nemt optimere indholdet, nøgleord, Meta beskrivelse; foreslå endda interne links og mange flere.

7. Ahrefs

Dette er et af mine yndlingsværktøjer, uden tvivl om, at du også vil elske dette værktøj. Værktøjet hjælper dig med at analysere, hvorfor dine konkurrenter rangerer højt. Og måderne, hvorpå du kan overgå dem. Det leveres med nøgleord og indholdsforskningsværktøjer, der hjælper dig med at vide, hvilket indhold der rangerer mest og de særlige nøgleord til dem.

8. Grammatisk

Grammatisk værktøj er et af de bedste online værktøjer, der hjælper dig med at indikere stavefejl eller grammatiske fejl. Alle kontekstuelle fejl fremhæves med en rødfarvet understregning. Alle fejlene kan let rettes af værktøjet. Du skal bare bringe markøren på ordet understreget af den røde farve linje. Og du kan klikke på det korrekte ord for den fejl.

9. Google Analytics

Når du har travlt med at udføre forskellige opgaver, såsom at oprette det bedste indhold til dit websted, opdatere sociale medier og udføre flere andre aktiviteter til din blog. Du glemmer muligvis det meget vigtige trin, dvs. at analysere dine fremskridt.

Det værktøj, der hjælper dig med dette, er Google Analytics. Du kan nemt få vist din indsigt og statistik og ændre din strategi, hvis det ikke fungerer. Det er virkelig nødvendigt at analysere din indholdsmarketingkampagne. Det hjælper med at besvare dine forskellige spørgsmål, f.eks. Hvor meget trafik genereres i perioden, som du vælger at se? Hvilket nøgleord genererer mere trafik og også på grundlag af demografi?

10. Hemingway Editor

Dette værktøj er virkelig nyttigt for dig, da du kender fejlene på en mere kontekstuel måde. Hjælp med at gøre din skrivning fed og klar. Det fremhæver lange, komplekse og almindelige fejl ved at indikere med en gul linje.

 • Rødt højdepunkt betyder, at din sætning er så kedelig, at læseren vil gå tabt ved at forstå betydningen.
 • Lilla fremhævning fortæller dig at udskifte det med et kortere ord.
 • Blå fremhævning fortæller dig at erstatte det ord, der er mere attraktivt, og grønt højdepunkt fortæller dig at indikere, at sætningen i den passive stemme.

11. Adobe Photoshop

Du har indhold af høj kvalitet, og vi har det bedste værktøj til dig at oprette og attraktive billeder i høj kvalitet til dit indhold. Adobe Photoshop er et nemt værktøj at bruge, selvom du ikke er god til grafisk design. Det er bedst til at oprette sociale medieindlæg, billeder til dit indhold, blogcover og tutorial på screenshot. Du vil elske dette værktøj.

12. Easel.ly

Easel.ly er en webbaseret infographic, der hjælper dig med at konvertere dine ideer, koncepter og rapporter i faktisk webdesign. Selv hvis du ikke er en professionel designer, kan du nemt oprette infografik. Det hjælper dig med håb om at generere flere backlinks og åbenlyst interessante og attraktive infografik genererer automatisk trafik.

13. MailChimp

MailChimp er det bedste værktøj til e-mail-marketing. Det er en nem måde at markedsføre dit indhold på e-mails. Distribution af indhold via e-mail ved hjælp af dette værktøj hjælper dig med at øge dine abonnenter. Dette værktøj er nyttigt til bulk-mailing.

Den vigtigste ting at vide er, at MailChimp er gratis for op til 2000 abonnenter og 12.000 månedlige e-mails og har en guide til at komme i gang med e-mail-marketing. Dette værktøj hjælper med at forbedre brand awareness og den bedste måde at engagere sig med kunderne.

14. Marketo

Når tiden er inde til at samle alle sociale medieaktiviteter og indsats til markedsføring af indhold, kan Marketo-værktøjet være nyttigt for dig nu, da det tjener dig den krævede service.

Dette værktøj har mange funktioner, men de bedste fordele, det kan give dig ved hjælp af indholdsprediktorfunktion, er at fastlægge dit bedste indhold og analysere, hvilket af dit indhold der kommer til at rangere og levere relevant indhold til målgruppen. Dens forudsigelige karakter hjælper dig på den bedst mulige måde.

15. HotJar

HotJar er et af mine foretrukne analyseværktøjer. Det giver den bedste brugeroplevelse, der inkluderer undersøgelser og sessionudskiftninger. HotJar hjælper ikke kun dig med at svare “hvad” “hvor” resultaterne af brugeradfærdanalyse, men også “hvorfor”. Det giver dig også det visuelle billede af besøgende, der klikker og bare ruller.

16. Crazy Egg

Brug dette fantastiske værktøj til at få resultaterne relateret til kundens svar på elementer på dit websted. Heatmaps og rullekort skal se visuelle rapporter. Det tilføjer din indsigt i Google Analytics-data.

17. Mytteri

Wow! En mytteri er et nyttigt værktøj. Det kan hjælpe dig med at ændre dynamisk ændring af et websteds kundevurderinger for at matche den besøgende’s valg. Det giver et personlig websted, hvor hver besøgende kan generere mere salg.

18. Co-plan

Dette er den alt-i-en redaktionelle kalender til planlægning, udførelse af din marketingstrategi. Dette hjælper dig med at organisere alt på et sted. Du kan planlægge, planlægge eller omplanlægge dine blogs, marketingindhold og sociale medier alt sammen ét sted. Det er let at bruge og hjælper dig med at organisere alt på et sted på din måde! Det forenkler dit arbejde.

19. Canva

For at gøre dit indhold mere attraktivt og illustrativt er det mest værdifulde værktøj Canva, dette hjælper dig med at skabe smukke billeder til dine blogs uden ekstra krævelse. Du behøver ikke at bekymre dig om copyright-problemet. Du kan oprette billeder ved at vælge en passende skabelon fra et stort antal skabeloner, grafik, ikoner, bannere og infografik.

20. Socialt dyr

Et socialt dyr er et meget aktivt anvendt værktøj. En demokonto kan fortælle dig, hvor nyttigt værktøjet er til nichemarkedet. Dette værktøj kan give dig detaljeret undersøgelse af nøgleord. Det har et forskningsværktøj, der er virkelig nyttigt. Sociale dyr kan give dig en effektiv solid idé om, hvordan og hvad skal du skrive til din blog. Det vil hjælpe dig med at finde emner med indhold i trender.

Forfatter Bio: Samridhi Sharma har været en digital marketing og en indholdsforfatter hos Quantum IT Innovation. Hun har skrevet blogs om teknologibaserede diskussioner. Hun brænder for sin interesse i blogging og ønsker at udforske mere på dette felt.

Læs også:

 • Top 10 WordPress-plugins for at få flere sociale aktier i 2020
 • 14 bedste SEO-værktøjer, som alle SEO-eksperter bruger i 2020 (gratis & Betalt)
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me