El màrqueting de contingut és un enfocament procedimental per a la comercialització de continguts valuosos, rellevants i coherents. És la millor i més eficaç manera de generar trànsit orgànic al vostre lloc web. Heu de pensar com qualsevol pot fer màrqueting mitjançant contingut?

Aquí, primer hem de tenir clar el món de la digitalització i el màrqueting estratègic realitzat digitalment. En l’escenari actual, ningú creu en el màrqueting tradicional i s’ha centrat en el màrqueting digital.

El màrqueting digital es pot fer de la següent manera:

 • Optimització de motors de cerca (SEO)
 • Màrqueting de motors de cerca i publicitat de pagament per clic
 • Màrqueting de Mitjans Socials
 • Màrqueting de contingut
 • Màrqueting d’afiliació
 • Màrqueting Influencer
 • Màrqueting per correu electrònic
 • Màrqueting viral Publicitat en telèfons mòbils

Quan es tracta de màrqueting de contingut podem dir que forma part de l’activitat de SEO de les pàgines. No és d’estranyar que és la millor manera de generar trànsit orgànic. És a dir, sense gastar diners en anuncis de pagament ni en màrqueting.

Els que tenen un lloc web han de classificar-se en SERP i, òbviament, és una tasca difícil de fer. Un primer pas i crucial cap al rànquing del vostre lloc web és el màrqueting de contingut. És l’optimització de continguts. El màrqueting de contingut és realment crucial per mantenir la rellevància del vostre contingut amb el títol, mantenir les paraules clau i l’alta qualitat del contingut. Tot això inclou el pas cap al màrqueting de continguts.

Proporcionar un contingut d’alta qualitat per generar resultats i improvisar la classificació de la pàgina a SERP (Search Engine Results Page). És la pàgina que apareix primer quan cerquem alguna paraula clau o frase que les pàgines dels llocs que apareixen a la primera pàgina es classifiquen a la paraula clau en concret.

Per classificar una paraula clau en definitiva màrqueting de contingut és un pas realment important. És ben dit que el contingut és el rei, ja que una pàgina no és capaç de classificar-se en SERP sense un contingut de qualitat.

El contingut ha de ser segons el públic objectiu. Eviteu aquests errors mentre escriviu un contingut que inclogui un farciment de paraules clau, bateu al voltant de la selva, no tingueu en compte els idiomes o els errors gramaticals correctes, cal evitar el plagi. Aquestes coses s’han de tenir en compte mentre s’escriu contingut per a màrqueting.

Hi ha diverses eines que parlarem per al màrqueting de continguts que poden fer meravelles per al vostre contingut.

20 millors eines de màrqueting de contingut per al 2020

1. BuzzSumo

En l’escenari actual, el màrqueting de contingut ha demostrat la millor manera de generar trànsit i augmentar l’autoritat del vostre lloc web. El problema sorgeix quan heu de decidir sobre quin tema heu d’escriure un bloc que estigui en tendència. La millor eina que pot simplificar el vostre problema és “BuzzSumo”, una potent eina en línia que us permet trobar els temes o continguts de tendència del bloc.

2. WordPress

WordPress és la plataforma més útil i àmpliament utilitzada a tot el món. És un dels millors CMS (Sistema de Gestió de Continguts). WordPress és una eina força divertida i útil per fer créixer el vostre programa de màrqueting de contingut. És un codi obert que permet crear el vostre lloc web segons la vostra elecció i té l’opció d’acollir-lo. Podeu personalitzar el vostre lloc fàcilment mitjançant els temes i complements disponibles a WordPress.

3. HubSpot

Amb l’ajuda d’aquesta eina, podeu crear contingut que atrau més visitants a la paraula clau que tingui més cerques. Construir i modificar el lloc web sense IT, només cal arrossegar i deixar anar per crear publicacions de bloc, pàgines de destinació i plantilles. En crear-los mitjançant l’ajuda de plantilles responsives, estigui a punt per als visitants.

4. Curata

L’eina Curata us ajuda a crear una cadena de subministrament previsible i a triar el contingut que pot afectar el vostre pipeline de vendes i màrqueting. Us ajudarà a millorar la vostra aproximació al màrqueting de contingut. Podeu revisar el rendiment del vostre bloc amb facilitat.

5. Buffer

Tot el que heu fet és crear contingut d’alta qualitat. Ara necessiteu Internet en diverses plataformes de xarxes socials. El buffer t’ajuda amb el mateix. És una eina que permet compartir publicacions i actualitzacions en diferents tipus de plataformes de xarxes socials, també segons la forma de programació. També té la característica d’analítiques amb l’ajut del qual podeu veure com funciona el vostre contingut de xarxes socials.

Llegiu també, els 10 millors complements de WordPress per compartir publicacions de blocs automàtics a les xarxes socials.

6. Yoast

Es convertirà en una de les vostres eines preferides, ja que també es convertirà en la meva. Tot en una sola eina que us ajuda millor amb l’optimització de SEO. Podeu optimitzar fàcilment el contingut, les paraules clau, la descripció de Meta; fins i tot suggereixen enllaços interns i molts més.

7. Ahrefs

Aquesta és una de les meves eines preferides, sens dubte que també us encantarà aquesta eina. L’eina us ajuda a analitzar per què els vostres competidors tenen un nivell més alt. I les maneres amb què els podeu superar. Inclou amb eines de recerca de paraules clau i contingut que us ajudaran a saber quin contingut valora més i quines paraules clau tenen.

8. gramaticalment

L’eina gramatical és una de les millors eines en línia que us ajuden a indicar errors d’ortografia o errors gramaticals. Tots els errors de context es ressalten amb un subratllat de color vermell. L’eina es pot corregir fàcilment tots els errors. Només cal que introduïu el cursor de la paraula subratllat per la línia de color vermella. I podeu fer clic a la paraula correcta per a aquest error.

9. Google Analytics

Quan esteu ocupats fent diverses tasques com crear el millor contingut per al vostre lloc web, actualitzar els mitjans socials i fer diverses altres activitats per al vostre bloc. És possible que oblideu el pas molt essencial, és a dir, per analitzar el vostre progrés.

L’eina que us ajuda amb això és Google Analytics. Podeu veure les vostres dades i estadístiques i canviar d’estratègia si no funciona. L’anàlisi de la vostra campanya de màrqueting de contingut és realment necessària. Ajuda a respondre les vostres preguntes diverses, com ara el nombre de trànsit que es genera per al període que escolliu per veure? Quina paraula clau genera més trànsit i també en funció de la demografia?

10. Editor de Hemingway

Aquesta eina és realment útil per a vostès, ja que coneix els errors de manera més contextual. Ajuda a fer que la teva redacció sigui atrevida i clara. Destaca errors llargs, complexos i comuns, indicant amb una línia groga.

 • El relleu vermell significa que la teva frase és tan avorrida que el lector es perdrà intentant comprendre el significat.
 • El relleu morat indica que el substituiu per una paraula més curta.
 • El ressaltat blau us indica que substituïu la paraula que és més atractiva i el relleu verd indica que indiqueu que la frase a la veu passiva.

11. Adobe Photoshop

Teniu contingut d’alta qualitat i tenim la millor eina per crear imatges d’alta qualitat i atractives per al vostre contingut. Adobe Photoshop és una eina fàcil d’utilitzar, fins i tot si no és bo en el disseny gràfic. El millor és crear publicacions en xarxes socials, imatges per al vostre contingut, portada de blocs i tutorial de captura de pantalla. Us encantarà aquesta eina.

12. Easyel.ly

Easel.ly és una infografia basada en web que us ajuda a convertir les vostres idees, conceptes i informes en disseny web real. Fins i tot si no sou un dissenyador professional podeu crear infografies fàcilment. Això us ajuda a esperar en generar més enllaços enrere i, evidentment, infografies interessants i atractives generen trànsit automàticament.

13. MailChimp

MailChimp és la millor eina per al màrqueting per correu electrònic. És una manera senzilla de comercialitzar el vostre contingut en els correus electrònics. La distribució de contingut per correu electrònic mitjançant aquesta eina us ajudarà a augmentar els vostres subscriptors. Aquesta eina és útil per a enviaments massius.

El més important a saber és que MailChimp és gratuït per a fins a 2000 subscriptors i 12.000 missatges de correu electrònic mensuals i té una guia per començar amb el màrqueting per correu electrònic. Aquesta eina ajuda a millorar el coneixement de la marca i la millor manera de relacionar-se amb els clients.

14. Marketo

Quan arribi el moment de reunir totes les activitats de social media i els esforços de màrqueting de continguts, l’eina Marketo pot ser útil per a vosaltres ja que us servirà el servei requerit.

Aquesta eina té moltes funcions, però els millors beneficis que us pot oferir mitjançant l’ajuda de la funció de predicció de contingut és identificar el millor contingut i analitzar quin contingut el posicionarà i proporcionarà contingut rellevant per al públic objectiu. El seu caràcter predictiu l’ajuda de la millor manera possible.

15. HotJar

HotJar és una de les meves eines d’anàlisi preferides. Proporciona la millor experiència d’usuari que inclou enquestes i reposicions de sessions. HotJar no només us ajudarà a respondre “quin” “on” els resultats de les analítiques de comportament dels usuaris, sinó també “per què”. També us proporciona una imatge visual dels visitants que fan clic i només es desplacen.

16. Ou boig

Utilitzeu aquesta sorprenent eina per obtenir els resultats relacionats amb la resposta del client a elements del vostre lloc. Els mapes de calor i els mapes de desplaçament són per visualitzar els informes visuals. Afegeix els vostres coneixements sobre les dades de Google Analytics.

17. Motí

Uau! Un motí és una eina útil. Us pot ajudar a canviar dinàmicament els testimonis de clients d’un lloc web per adaptar-se a l’elecció del visitant. Ofereix un lloc web personalitzat per a cada visitant per generar més vendes.

18. Programació Co

Aquest és el calendari editorial tot en un per a planificar i executar la vostra estratègia de màrqueting. Això us ajuda a organitzar tot en un sol lloc. Podeu planificar, programar o reprogramar els vostres blocs, el contingut de màrqueting i les xarxes socials en un sol lloc. És fàcil d’utilitzar i t’ajuda a organitzar tot en un sol lloc a la teva manera. Simplifica el teu treball.

19. Canva

Per fer el vostre contingut més atractiu i il·lustratiu, l’eina més valuosa és Canva, això us ajuda a crear imatges boniques per als vostres blocs sense fer cap esforç addicional. No us haureu de preocupar pel problema dels drets d’autor. Podeu crear imatges escollint una plantilla adequada entre un gran nombre de plantilles, gràfics, icones, pancartes i infografies.

20. Animal Social

Un animal social és una eina molt utilitzada. Un compte de demostració us pot dir quina utilitat té l’eina per al mercat del nínxol. Aquesta eina us pot oferir recerca detallada sobre les paraules clau. Té una eina de recerca realment útil. Els animals socials us poden donar una idea sòlida i eficaç sobre com i què heu d’escriure per al vostre bloc. Us ajudarà a trobar temes de contingut de tendència.

Autor bio: Samridhi Sharma ha estat venedora digital i Content Writer Quantum IT Innovation. Ha escrit blogs sobre debats de tecnologia. Li apassiona el seu interès pels blocs i vol aprofundir en aquest camp.

Llegiu també:

 • Els 10 millors complements de WordPress per obtenir més accions socials el 2020
 • 14 millors eines de SEO que tots els experts de SEO utilitzen el 2020 (gratuït & Pagat)
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me