Sisämarkkinointi on menettelytapa lähestyä arvokasta, osuvaa, johdonmukaista sisältöä. Se on paras ja tehokkain tapa tuottaa orgaanista liikennettä verkkosivustoosi. Sinun on mietittävä, kuinka kuka tahansa voi tehdä markkinointia sisällön kautta?

Täällä meidän on ensin saatava selville digitalisoinnin ja digitaalisesti tehdyn strategisen markkinoinnin maailmasta. Nykyisessä tilanteessa kukaan ei usko perinteiseen markkinointiin ja painopiste on siirtynyt digitaaliseen markkinointiin.

Digitaalinen markkinointi voidaan tehdä seuraavilla tavoilla:

 • Hakukoneoptimointi (SEO)
 • Hakukoneiden markkinointi ja napsautuskohtaisesta mainonnasta
 • Sosiaalisen median markkinointi
 • Sisämarkkinointi
 • Kumppanuusmarkkinointi
 • Vaikuttajien markkinointi
 • Sähköpostimarkkinointi
 • Virusmarkkinointi matkapuhelinmainonta

Kun se tulee sisältömarkkinointi voimme sanoa, että se on osa SEO sivutoimintoa. Ei ihme, että se on paras tapa tuottaa orgaanista liikennettä. Toisin sanoen, kuluttamatta rahaa maksettuihin mainoksiin tai markkinointiin.

Sivuston omistajien on luotava SERP: hen, ja se on ilmeisesti vaikea tehtävä. Sisäinen markkinointi on ensimmäinen ja ratkaiseva askel kohti verkkosivustosi sijoitusta. Se on sisällön optimointi. Sisämarkkinointi on todella tärkeätä sisällön osuvuuden ylläpitämiselle otsikossa, avainsanojen ylläpitämiselle ja sisällön korkealle laadulle. Kaikki tämä sisältää askeleen kohti sisältömarkkinointia.

Korkean laadun sisällön tuottaminen liidien luomiseksi ja sivun sijoituksen parantaminen SERP: llä (hakukoneiden tulossivu). Sivu ilmestyy ensin, kun etsimme avainsanaa tai ilmausta ensimmäisellä sivulla näkyvien sivustojen sivut sijoittuvat tietylle avainsanalle.

Sijoita tietty avainsana viime kädessä sisältömarkkinointi on todella tärkeä askel. Sanotaan, että sisältö on kuningas, koska sivua ei voida sijoittaa SERP: hen ilman laadukasta sisältöosaa.

Sisällön on oltava kohdeyleisön mukaan. Vältä tällaisia ​​virheitä kirjoittaessasi sisältöä, joka sisältää avainsanojen täyttöä, pelaajan ympäri, harkitsematta oikeaa kieltä tai kielioppivirheitä. Plagiointia on vältettävä. Nämä asiat on pidettävä mielessä kirjoitettaessa sisältöä markkinointia varten.

Sisältömarkkinoinnissa keskustelemme erilaisista työkaluista, jotka voivat tehdä ihmeitä sisällöllesi.

20 parasta sisältömarkkinointityökalua vuodelle 2020

1. BuzzSumo

Tämän päivän skenaariossa sisältömarkkinointi on osoittautunut parhaaksi tapaa tuottaa liikennettä ja lisätä verkkosivustosi hallintaa. Ongelma syntyy, kun sinun on päätettävä, mistä aiheesta sinun pitäisi kirjoittaa blogi, joka on nousussa. Paras työkalu, joka voi yksinkertaistaa ongelmasi, on ‘BuzzSumo’, tehokas online-työkalu, jonka avulla voit löytää trendikkäitä aiheita tai blogin sisältöä.

2. WordPress

WordPress on hyödyllisin ja eniten käytetty alusta ympäri maailmaa. Se on yksi parhaimmista CMS (Content Management System). WordPress on aika hieno ja hyödyllinen työkalu sisältömarkkinointiohjelman kasvattamiseen. Se on avoimen lähdekoodin versio, jonka avulla voit rakentaa verkkosivustosi valitsemasi mukaan ja jolla on mahdollisuus isännöidä sitä. Voit mukauttaa sivustosi helposti WordPressissä käytettävissä olevilla teemoilla ja laajennuksilla.

3. HubSpot

Tämän työkalun avulla voit rakentaa sisältöä, joka houkuttelee enemmän kävijöitä avainsanaan, jolla on enemmän hakuja. Luo ja muokkaa verkkosivustoa ilman IT: tä, sinun täytyy vain vetää ja pudottaa luodaksesi blogikirjoituksia, aloitussivuja ja malleja. Luomalla ne reagoivien mallien avulla, ole valmis vierailijoille.

4. Kuraatti

Curata-työkalu auttaa sinua luomaan ennustettavan toimitusketjun ja valitsemalla sisällön, joka voi vaikuttaa myyntiin ja markkinointiin. Auttaa sinua parantamaan lähestymistapiasi sisältömarkkinointiin. Voit helposti tarkistaa blogisi suoriutumisen.

5. Puskuri

Kaikki mitä olet tehnyt, on luotu korkealaatuista sisältöä. Nyt tarvitset verkkoa useilla sosiaalisen median alustoilla. Puskuri auttaa sinua samassa. Se on työkalu, jonka avulla voit jakaa viestejä ja päivityksiä erityyppisissä sosiaalisen median alustoilla, myös aikataulusi mukaan. Sillä on myös analytiikan ominaisuus, jonka avulla voit nähdä, kuinka sosiaalisen median sisältösi toimii.

Lue myös, 10 parasta WordPress -laajennusta, jonka avulla voit jakaa blogiviestit automaattisesti sosiaalisessa mediassa.

6. hiiva

Siitä tulee yksi suosikki työkalusi, kun siitä tuli myös minun. Kaikki yhdessä työkalu, joka auttaa sinua parhaiten optimoimalla SEO. Voit helposti optimoida sisällön, avainsanat, metakuvauksen; edes ehdottaa sisäisiä linkkejä ja monia muita.

7. Ahrefs

Tämä on yksi suosikkini työkaluista, epäilemättä rakastat myös tätä työkalua. Työkalu auttaa sinua analysoimaan miksi kilpailijasi sijoittuvat korkealle. Ja tapoja, joilla voit ylittää heidät. Sen mukana toimitetaan avainsanat ja sisältötutkimusvälineet, jotka auttavat sinua selvittämään, mikä sisältö sijoittuu eniten ja mitä avainsanoja he ovat.

8. Kielioppi

Kielioppi-työkalu on yksi parhaista verkkotyökaluista, jotka auttavat ilmaisemaan oikeinkirjoitus- tai kielioppivirheet. Kaikki asiayhteysvirheet on korostettu punaisella alleviivalla. Työkalu voi helposti korjata kaikki virheet. Sinun tarvitsee vain tuoda osoitin sanaan, jota korostaa punainen väririvi. Ja voit klikata oikean sanan virheestä.

9. Google Analytics

Kun olet kiireinen erilaisten tehtävien tekemisessä, kuten parhaan sisällön luominen verkkosivustollesi, sosiaalisen median päivittäminen ja useiden muiden toimintojen tekeminen blogiisi. Voit unohtaa hyvin tärkeän vaiheen, ts. Analysoida edistymistäsi.

Työkalu, joka auttaa sinua tässä, on Google Analytics. Voit helposti tarkastella tietojasi ja tilastojasi ja muuttaa strategiaasi, jos et toimi. Sisältömarkkinointikampanjan analysointi on todella välttämätöntä. Se auttaa vastaamaan erilaisiin kysymyksiisi, kuten kuinka paljon liikennettä syntyy jaksolle valitsemasi katselukerran mukaan? Mikä avainsana tuottaa enemmän liikennettä ja myös väestötietojen perusteella?

10. Hemingway-toimittaja

Tämä työkalu on todella hyödyllinen sinulle, koska tiedät virheet kontekstuaalisemmalla tavalla. Auta tekemään kirjoittamisesta rohkeaa ja selkeää. Se korostaa pitkät, monimutkaiset ja yleiset virheet osoittamalla keltaisella viivalla.

 • Punainen korostus tarkoittaa, että lauseesi on niin tylsä, että lukija eksy yrittäessään ymmärtää sen merkitystä.
 • Violetti korostus käskee korvaamaan sen lyhyemmällä sanalla.
 • Sininen korostus käskee korvaamaan houkuttelevamman sanan ja vihreä korostus kertoo, että lause ilmaistaan ​​passiivisessa äänessä.

11. Adobe Photoshop

Sinulla on korkealaatuista sisältöä, ja meillä on sinulle paras työkalu korkealaatuisten ja houkuttelevien kuvien luomiseen sisältöllesi. Adobe Photoshop on helppo käyttää työkalua, vaikka et osaa graafista suunnittelua. Se on parasta luoda sosiaalisen median viestejä, kuvia sisältöäsi varten, blogin kansi ja kuvakaappaus-opetusohjelma. Rakastat tätä työkalua.

12. molbert.ly

Easel.ly on verkkopohjainen infografia, jonka avulla voit muuntaa ideasi, käsitteet ja raportit todelliseen web-suunnitteluun. Vaikka et ole ammattimainen suunnittelija, voit luoda helposti infografioita. Tämä auttaa sinua toivottavasti luomaan lisää linkkejä ja ilmeisesti mielenkiintoisia ja houkuttelevia infografioita tuottamaan automaattisesti liikennettä.

13. MailChimp

MailChimp on paras työkalu sähköpostimarkkinointiin. Se on helppo tapa markkinoida sisältöäsi sähköposteissa. Sisällön jakelu sähköpostitse tämän työkalun avulla auttaa sinua lisäämään tilaajia. Tämä työkalu on hyödyllinen joukkoviestinnässä.

Tärkeintä on tietää, että MailChimp on ilmainen jopa 2000 tilaajalle ja 12000 kuukausittaiseen sähköpostiin, ja sillä on opas sähköpostimarkkinoinnin aloittamiseen. Tämä työkalu auttaa parantamaan tuotemerkkitietoisuutta ja paras tapa olla tekemisissä asiakkaiden kanssa.

14. Marketo

Kun aika koota yhteen kaikki sosiaalisen median aktiviteetit ja sisällön markkinointitoimet, Marketo-työkalu voi olla sinulle hyödyllinen nyt, koska se palvelee sinulle tarvittavaa palvelua.

Tällä työkalulla on monia ominaisuuksia, mutta parhaimmat hyödyt, joita se voi antaa sinulle sisältöennustetoiminnon avulla, on määrittää paras sisältö ja analysoida mikä sisältösi sijoittuu ja tarjota asiaankuuluvaa sisältöä kohdeyleisölle. Sen ennustava luonne auttaa sinua parhaalla mahdollisella tavalla.

15. HotJar

HotJar on yksi suosikki analytiikkatyökaluni. Se tarjoaa parhaan käyttökokemuksen, joka sisältää kyselyt ja istuntojen uusinnat. HotJar ei vain auta vastaamaan “mitä” “missä” käyttäjän käyttäytymisanalyysien tuloksiin, vaan myös “miksi”. Se antaa sinulle myös visuaalisen kuvan kävijöistä napsauttamalla ja vain vierittämällä.

16. Hullu muna

Käytä tätä hämmästyttävää työkalua saadaksesi tulokset, jotka liittyvät asiakkaan vastaukseen sivustosi elementteihin. Lämpökartat ja vierityskartat ovat katsella visuaalisia raportteja. Se lisää tietosi Google Analytics -tietoihin.

17. Mutiny

Vau! Mutiny on hyödyllinen väline. Sen avulla voit muuttaa dynaamisesti verkkosivuston asiakkaiden suosituksia vierailijan valinnan mukaan. Se antaa jokaiselle kävijälle henkilökohtaisen verkkosivuston tuottaa enemmän myyntiä.

18. Yhteinen aikataulu

Tämä on all-in-one-toimituskalenteri markkinointistrategian suunnittelulle ja toteuttamiselle. Tämä auttaa sinua järjestämään kaiken yhdessä paikassa. Voit suunnitella, ajoittaa tai ajoittaa blogejasi, markkinointisisältöäsi ja sosiaalista mediaa yhdessä paikassa. Se on helppo käyttää ja auttaa sinua järjestämään kaiken yhdessä paikassa haluamallasi tavalla! Se yksinkertaistaa työtäsi.

19. Canva

Jotta sisältöstäsi tulisi houkuttelevampi ja kuvaava, arvokkain työkalu on Canva. Tämä auttaa sinua luomaan kauniita kuvia blogeihisi ilman ylimääräisiä ponnisteluja. Sinun ei tarvitse huolehtia tekijänoikeuskysymyksestä. Voit luoda kuvia valitsemalla sopivan mallin monista malleista, grafiikoista, kuvakkeista, bannereista ja infografikoista.

20. Sosiaalinen eläin

Sosiaalinen eläin on erittäin aktiivisesti käytetty työkalu. Demotili voi kertoa, kuinka hyödyllinen työkalu on niche-markkinoille. Tämä työkalu voi antaa sinulle yksityiskohtaisen tutkimuksen avainsanoista. Sillä on tutkimustyökalu, joka on todella hyödyllinen. Sosiaaliset eläimet voivat antaa sinulle tehokkaan vankan kuvan siitä, kuinka ja mitä sinun tulisi kirjoittaa blogiisi. Se auttaa sinua löytämään trendikkäitä sisältöaiheita.

Kirjailijan bio: Samridhi Sharma on ollut digitaalinen markkinoija ja sisällöntuottaja Quantum IT -innovaatio. Hän on kirjoittanut blogeja teknologiapohjaisista keskusteluista. Hän on intohimoinen kiinnostuksestaan ​​blogointiin ja haluaa tutkia lisää tällä alalla.

Lue myös:

 • 10 parasta WordPress-laajennusta saadaksesi lisää sosiaalisia osakkeita vuonna 2020
 • 14 parasta SEO-työkalua, joita kaikki SEO asiantuntijat käyttävät vuonna 2020 (ilmainen & Maksettu)
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me