A l’exterior, SEO pot semblar una cosa senzilla, però no és del tot honest. Molt s’està executant els diferents factors de SEO, com ara backlinks de qualitat, paraules clau, textos d’ancoratge, contingut de qualitat, per esmentar-ne alguns. Tot i així, podeu cometre diversos errors de SEO, entre ells:

1. Escriptura de contingut de mala qualitat

En aquesta època i temps, internet no perdonarà contingut de baixa qualitat. Tanta gent té coses increïbles per dir i compartir, que la gent passarà per alt el vostre contingut de baixa qualitat, fins i tot amb un reconegut títol de marca. Amb contingut, es tracta de mantenir-lo fresc, rellevant, actual, actual, divertit, informatiu i oportú per als vostres públics.

També llegiu: Com escriure contingut de qualitat?

2. Lent velocitat

Lent velocitat del lloc web

La velocitat lenta és un assassí. En aquest temps de tecnologia avançada, la ment de la gent s’ha adaptat a l’espera de tot a l’instant. L’ideal és que un lloc tingui més de 3 segons en obrir-se i fa que els usuaris esperin massa temps.

Suggeriment professional: no cal que el derreguis tot. Penseu en canviar la manera de fer les coses; redimensiona el contingut del material que pugeu, incorpora la memòria cau del navegador, retalla els connectors, widgets i barres laterals, entre d’altres.

Llegiu també: 15 maneres d’accelerar un lloc web de WordPress

3. No optimitzar les imatges

El contingut visual fa un llarg recorregut per atraure l’atenció i atraure l’audiència amb plataformes de xarxes socials amb la inquietud; la gent exigeix ​​contingut cada cop més visual. Tanmateix, sense optimitzar-los correctament, perdreu la indexació i classificació adequades de Google de tot el vostre contingut.

Com que les imatges són tan importants, us convindria classificar-les. Per tant, assegureu-vos que tingueu informació sobre els vostres subtítols, descripcions d’imatges i fins i tot en textos Alt. L’objectiu és proporcionar a les persones més detalls sobre el vostre contingut visual.

Llegiu també: 5 millors complements de WordPress Optimitzador d’imatges

4. No fer recerca amb paraules clau

Hi ha una raó per la qual els desenvolupadors han proporcionat al Serpbook el millor rastreig de classificació de paraules clau per al mercat. La investigació amb paraules clau és una part fonamental de l’èxit de SEO. Com que la majoria de la gent considera que els blocs i tota la pràctica de SEO són ​​una cosa senzilla, sovint no obliden la importància de la recerca de paraules clau.

Des de fa un temps, pot semblar inútil fer recerca de paraules clau perquè tingueu contingut per compartir. Malauradament, fins i tot amb idees noves, encara podríeu acabar amb el públic equivocat o el material equivocat per a la vostra audiència, quan el contingut que tingueu no coincideixi amb les necessitats del vostre públic objectiu..

Llegiu també:

  • Com fer recerca de paraules clau per a SEO
  • Millors eines de recerca de paraules clau per a SEO el 2020

5. Emplenament de paraules clau

El fet de no fer recerca amb les paraules clau és una cosa, però alguns administradors web encara no han trobat la manera ideal d’incorporar paraules clau al text. No importa la quantitat de temps que dediqueu a la recerca de paraules clau excel·lents per al vostre contingut, no hi ha excusa per afegir-les descuidadament a la vostra plataforma.

Avui dia, no es tracta tant de recopilar resultats de cerca de contingut amb coincidències exactes de paraules clau, sinó de mostrar els resultats de contingut que millor s’ajusten als termes de cerca..

6. Optimització de diverses pàgines per a les mateixes paraules clau

Tant com no es pot prescindir de paraules clau, cal que siguis intel·ligent. Si utilitzeu una paraula clau d’orientació per optimitzar dues o més de les vostres pàgines, us afectarà el rànquing. En primer lloc, hi ha molta competència per a la primera pàgina de Google i, per tant, si les paraules que teniu orientades tenen o no competència, sempre hi ha competència per mirar.

Tot i això, la preocupació principal és vendre’t curt. Hi ha tantes paraules clau relacionades que podeu orientar per arribar a una base de públic encara més gran que amb un conjunt de paraules clau.

7. Optimització de paraules clau de cua curta

Paraules clau de cua llarga

De nou amb les paraules clau, no fareu justícia vosaltres mateixos si sempre us orienteu a les paraules clau de cua curta. Orientar una frase com ara “tècniques de SEO” us donarà una classificació baixa. D’una banda, s’ha escrit tant contingut sobre aquest tema i se’n surten moltes coses més.

El problema és que els termes de cua curta tenen una competència molt elevada, per no dir, un grup objectiu general. Els usuaris podrien cercar coses diferents en l’àmbit de les vostres paraules clau de cua curta suficient per fer que el vostre contingut sigui irrellevant per a les seves cerques.

Llegiu també: Com augmentar el trànsit de llocs web mitjançant paraules clau de cua llarga?

8. prescindint de la vostra competència

Pot ser que els vostres competidors no siguin amics, però això no els ha de convertir en enemics. En el camp del SEO, sempre hi ha alguna cosa per aprendre. Tant si els vostres competidors van o no millor que vosaltres, el fet que estiguin preparant una competència marcada significa que han d’anar bé. Invertiu una mica en investigació de competidors i trieu una cosa o dues que pugueu aprofitar per a una millor SERP de Google.

9. Ignorant l’enllaç intern

Tant com es basa en enllaços enllaçats per a l’estructura d’enllaços, no es pot prescindir de l’enllaç intern i ser un èxit en SEO. Hi ha tones d’articles que es troben als arxius de llocs de persones que no es veuen a causa d’haver deixat d’utilitzar l’enllaç intern..

A mesura que la gent passa pel vostre article i Google rastreja el vostre lloc, assegureu-vos que n’hi ha molt més per consumir que les paraules escrites. Deixeu que els enllaços interns els portin a la major part del vostre treball.

10. Enllaços de qualitat de mala qualitat

L’existència de backlinks té molt a veure amb el vostre èxit global en l’estratègia de SEO. La quantitat d’aquests enllaços enllaç implica que heu dedicat força temps a enriquir el vostre contingut amb més valor de fonts externes. Això afegeix la teva reputació com a marca. Tot i això, quan es compren enllaços, la gent no reconeix que no és la quantitat que importa tant, sinó la qualitat.

Alguns dels llocs des dels quals compres els enllaços són brossa i més aviat irrellevants per al vostre curs com a marca. Tot i que la majoria dels seus públics objectiu no els notin, Google ho farà. Pitjor, atreureu una penalització en lloc d’incrementar la vostra posició de classificació.

Llegiu també:

  • 9 formes d’obtenir enllaços enllaços de qualitat
  • No utilitzeu mai aquests 10 maneres d’obtenir enllaços enllaçats

11. Silenci social

Les xarxes socials tenen una gran part de tota la població d’internet. Si estàs a la xarxa social i no es fa sentir la teva presència, estàs fent patir el teu rànquing. De fet, a banda dels beneficis ocults que ofereix SEO, els senyals socials estan guanyant més terreny com a factor de classificació.

Les persones a qui voleu orientar els vostres continguts pengen principalment en plataformes de xarxes socials. Com més interactueu amb ells, millor es familiaritzaran amb la vostra marca i desitgeu consumir-vos més contingut.

Llegiu també: 10 millors complements de WordPress per compartir publicacions de blocs nous o antics a totes les plataformes de xarxes socials

12. No promocionar el contingut

Què serveix per tenir contingut de qualitat que ningú pugui llegir? La línia existent consisteix en donar a conèixer la vostra marca compartint el contingut. La promoció de contingut necessita agressió i compromís. Actiu a les xarxes socials com a forma de promocionar el vostre contingut.

A més, establiu un pressupost per al vostre contingut, de manera que podeu pagar per jugar, perquè de vegades, fa tota la diferència en SEO.

13. Publicació imprevisible

Els usuaris d’Internet s’alegren del contingut que cal consumir, i res més. La gent pot bancar a Internet per obtenir notícies, tendències, entreteniment, comprar, per esmentar-ne algunes. Per tant, el valor que cal proporcionar-los pel que fa al contingut no pot ser imprevisible.

De fet, les marques que han impulsat la publicació amb el seu públic són les que tenen un hàbit de publicació constant. D’aquesta manera, generareu una base de públic cultivada que pot comptar amb vosaltres per obtenir informació sobre determinats dies de la setmana o mesos, sense fallar. També fa molt per la vostra classificació a Google.

14. Descuidar els enllaços trencats

Enllaços trencats són més o menys una part de qualsevol lloc web en creixement. A mesura que passeu d’una pàgina web a més, les oportunitats d’enllaços trencats continuen augmentant. Qualsevol lleuger canvi a la vostra plataforma pot originar enllaços trencats. Per exemple, si es descarrega un lloc web al qual vau enllaçar, obteniu un enllaç trencat. A més, si heu tingut algun manteniment del lloc en un moment determinat, molts dels vostres enllaços acabaran sent trencats.

Consell professional: No podeu controlar el que passa a altres llocs, però podeu controlar el que passa amb el vostre. Per tant, determineu controlar intencionadament la vostra plataforma, comprovar si hi ha enllaços trencats i solucionar-los just abans que esdevinguin un gran problema per als vostres factors de classificació. Recordeu que la vostra experiència d’usuari sempre està en joc amb enllaços trencats.

15. Falta de metadades

En cap moment de la pràctica del SEO, heu d’ignorar les metadades. Proporcionen informació addicional per als motors de cerca que rastregen i perquè el públic entengui millor el que preocupa el vostre lloc. A més, no es tracta només de tenir metadades, sinó de calcular-les de la manera com les utilitzeu.

Per un, assegureu-vos que capturen les vostres paraules clau orientades. Breus com són, han de ser únics i originals perquè presentin la seva marca al món. Permetin-los capturar l’essència de la vostra marca, juntament amb les vostres paraules clau orientades que reflectiran el tema en qüestió.

Consell professional: els títols de la pàgina no han de tenir més de 65 caràcters.

16. Vist amb el SEO local

Sabíeu que el SEO local és el vostre palanqueig per superar la vostra competència? El mercat local us ofereix més avantatge perquè els enteneu millor que els competidors.

Per tant, quan no optimitzeu el vostre públic local, sinó que esteu ocupats competint per l’espai més gran del mercat, us donarà una classificació tan baixa a Google. Suposeu que el vostre públic local no ha estat objectiu de cap marca i, després, capitalitzeu-los per arribar a l’altra població.

17. Oblidar-se d’actualitzar el contingut

L’actualització del vostre contingut torna a ser una preocupació per al “manteniment de la casa”. En forma adequada Pràctica de SEO, va més enllà de crear contingut de qualitat i compartir-lo àmpliament amb el públic objectiu. En tot moment, Google ha sabut prioritzar els blocs amb contingut d’alta qualitat.

Tot i que pot ser que publiqui contingut de qualitat cada vegada, haureu de tornar als registres i mantenir-ho tot fresc.

El material que teniu a la vostra plataforma des de fa un parell de mesos i anys enrere mereix un aspecte fresc. Si el contingut de fulla perenne és tan popular en el món dels blocs, actualitzar el contingut és una manera fantàstica de fer-ho.

La manera més ràpida és fer un manteniment periòdic. D’aquesta manera, podeu passar manualment alguns dels treballs anteriors i actualitzar-los. De forma alternativa, considereu una eina com Google Search Console per ajudar-vos al manteniment automàtic.

18. Duplicar contingut

En realitat, tornar a treballar el treball d’una altra persona és un plagi que podria causar-vos problemes en drets d’autor i legals. En general, hi ha tanta informació per consumir en línia, que la gent no té espai per a informació redundant. Si teniu un d’aquests dies en què la vostra creativitat és baixa, val la pena arriscar Google per penalitzar el vostre lloc només de duplicar contingut.?

Amb força, Google prefereix els llocs web contingut únic i original. Si voleu replantejar-vos una informació, actualitzeu-la i compartiu-la o torneu-la a substituir. Les maneres excel·lents de reutilitzar la informació són mitjançant infografies, vídeos instructius i llibres electrònics, entre d’altres.

19. Articles girant

A banda de contingut duplicat, la filatura per articles és un error important que Google només penalitzarà. Quan agafeu un article i gireu-lo per obtenir-ne altres continguts, no només comprometreu la seva qualitat, sinó també reduir la vostra marca. Es poden escriure i ordenar les paraules de manera diferent, però la qualitat no millorarà de cap manera.

20. URL mal escrits

URL incorrectes

Imatge: Problemes d’URL

És possible que els URL no us semblin un lloc ideal per a SEO, però ho són. Incloure guions, símbols, lletres majúscules i números irrellevants pot afectar el vostre SEO. L’ideal és que es tracti de memorabilitat del vostre lloc si la gent no sap dir de què tracta el vostre lloc només des dels URL. Un exemple d’URL mal escrit és www.example.com/Gsd_%12_f231&%

21. Oblidar el mòbil

Amb l’augment del mòbil, no es pot oblidar el mòbil i esperar sobreviure; la audiència mòbil és molt més significativa que la de l’escriptori. Per tant, Google sempre prioritzarà els resultats per als usuaris mòbils abans que els usuaris d’escriptori.

Executeu un test amigable per a mòbils amb el test de Google i esbrineu si la vostra plataforma compleix. Recordeu que el contingut, el disseny, la font, la quantitat i la qualitat han de servir igualment tant per al públic mòbil com per a l’escriptori.

22. Incompatibilitat amb els navegadors

Alguna vegada va obrir un lloc i va trobar que és incompatible amb el vostre navegador. Això pot resultar molt molest. Tot i que pot ser que sigui específic per optimitzar per a Google com a motors de cerca principals, amb els navegadors, és diferent. Les persones prefereixen diferents navegadors i, si els limiteu a un específic, perdreu un gran públic.

Pot semblar que la majoria de la gent té preferència per Google Chrome, però el fet que no sigui un navegador tan dominant com Google és un motor de cerca ho canvia tot. Firefox i Opera s’acosten força i, per tant, no cal bloquejar aquests usuaris quan s’optimitzin per al públic objectiu.

23. Ignorar el contingut de forma llarga

En gran mesura, el contingut de formes curtes per sota de les 500 paraules és menys atractiu, en comparació amb el contingut de forma llarga. Per a la classificació, és important el temps que passen les persones a la vostra plataforma. És un signe que a la gent li agrada estar a la vostra plataforma i que a Google es mereix una alta classificació.

El contingut de forma llarga us proporciona un ampli temps i espai per cobrir les vostres paraules clau sense omplir paraules clau. També teniu espai perquè creeu el vostre contingut amb taules, gràfics, llistes, figures, etiquetes H1, entre d’altres. Per jugar segur, orienteu les 1000 a 2000 paraules per als vostres articles. El truc és mantenir la coherència en l’interès i la qualitat perquè la vostra audiència pugui llegir fins al final.

24. Perfils en línia inconsistents

La supervivència d’una marca es basa molt en la seva capacitat de mantenir una imatge consistent i de bona reputació. Per a l’espai digital, qualsevol comunicació que envieu parla de volums sobre la vostra marca. Si tens informació incoherent en línia, no només perds credibilitat, sinó que també perdràs terreny amb Google pel que fa al primer lloc a SERP. Google rastreja milions de plataformes per obtenir informació per rastrejar. Quan ho fa, millor tindries una marca consistent per mostrar-vos al món.

25. Massa anuncis emergents

En primer lloc, els anuncis emergents no són tan efectius com abans. A més, poden ser molt molestes, especialment les que cobreixen tota la pantalla. Tenint en compte que optimitza la primera opció per a mòbils, els anuncis emergents poden resultar molt irritants per als usuaris del lloc mòbil que tinguin un espai reduït de pantalla amb què treballar.

26. Suposar que el vídeo no és important

La majoria dels SEO se centren massa en la imatge i el text que no tenen cap consideració ni perspectiva pel contingut de vídeo. El problema és que les xarxes socials i la tecnologia han arribat massa lluny per popularitzar el vídeo que ja no es pot ignorar.

Dit això, si continueu assumint que el contingut de vídeo no és important, esteu comprometent amb una gran oportunitat de classificació. Plataformes com YouTube, Vimeo i altres haurien de ser del vostre avantatge, donant-vos accés a una altra capacitat d’audiència que abans no teníeu.

27. Ignora la retroalimentació de l’audiència

La retroalimentació és un marcador d’un esforç de màrqueting realitzat en SEO; no et pots permetre passar per alt el comentari del públic. Si el comentari és una queixa, una pregunta o un simple comentari, significa molt si tornes a les seves preguntes.

Per un, els manté compromes, que és una gran part del SEO. En segon lloc, no deixes lloc per a l’especulació, sobretot quan el feedback sigui negatiu. Recordeu que la manera de fer-los sentir es projectarà a la posició de classificació perquè Google valora la satisfacció del client.

28. Mantenir un lloc mal dissenyat

El disseny web és un element de SEO tècnic que la majoria dels propietaris de llocs web no consideren. Conté les coses en perspectiva sobre l’àrea d’experiència de l’usuari. Si la gent no pot navegar ràpidament pel vostre lloc, trobar coses i llegir-ne contingut còmodament, no té motius per estar al vostre lloc. Arregleu això i fixeu la vostra posició de classificació.

29. Supervisió de missatges promocionals

Per molt que el contingut sigui essencial, si està enganxat massa als missatges promocionals, perjudicarà els vostres rànquings, les persones no volen sentir-se com si estiguessin enganyats o pressionats en subscriure’t als seus serveis i consumir-ne el contingut. Per tant, el vostre contingut no només ha de ser unidimensional per impulsar la vostra marca i els vostres productes i serveis.

30. Trucada a acció poc clara

Què vol que faci la vostra audiència? DIGUI’LS. La gent és molt més confiada i respectuosa amb les marques que saben el que volen dels seus clients. Si voleu que se subscriguin, comprin, truquinin, visitin, comencin o qualsevol altra cosa, fes-los saber. De vegades, no fan res perquè no tenen la sensació que hi hagi res a fer.

Embalatge

El SEO continua passant molt, és per això que heu d’estar atent a les estratègies que trieu. Més o menys, us permet mantenir-vos al dia de les tendències actuals i de les actualitzacions de Google. Així és com podeu practicar el SEO de manera segura sense haver de cometre errors com aquests que puguin matar el vostre rànquing.

Autor bio: Duncan Kingori de Llibreri SERP

Duncan porta ja una dècada en la professió d’escriptor. Té una gran experiència escrivint articles informatius i la seva obra ha estat apreciada i publicada en moltes publicacions populars.

Llegiu també:

  • 25 maneres d’augmentar el trànsit de llocs web el 2020
  • Llista de revisió SEO completa a la pàgina per al 2020
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me