Udvendigt kan SEO slå dig som en enkel ting, men det er ikke helt ærligt. Meget går i at udføre de forskellige SEO-faktorer, herunder backlinks af kvalitet, nøgleord, forankringstekster, kvalitetsindhold, for at nævne nogle få. Du kan stadig gøre flere SEO-fejl, blandt dem:

1. Skrivning af indhold af dårlig kvalitet

I denne tidsalder og tid vil internettet ikke tilgive indhold af lav kvalitet. Så mange mennesker har utrolige ting at sige og dele, at folk med glæde overser dit indhold i lav kvalitet, selv med en berømt mærketitel. Med indhold handler det om at holde det frisk, relevant, aktuelt, trendy, underholdende, informativt og rettidigt for dit publikum.

Læs også: Sådan skrives kvalitetsindhold?

2. Langsom hastighed

Langsom websidehastighed

Langsom hastighed er en morder. I denne tid med avanceret teknologi er folks sind blevet afstemt til at forvente alt med det samme. Det ideelt set tager et websted mere end 3 sekunder at åbne, hvilket får dine brugere til at vente for længe.

Pro tip: du behøver ikke at nedbringe hele dit. Overvej at ændre op, hvordan du gør ting; ændre størrelse på medierne, du uploader, inkorporer browser-cache, skære ned på plugins, widgets og sidebar, blandt andre.

Læs også: 15 måder at fremskynde et WordPress-websted

3. Ikke optimering af billeder

Visuelt indhold går langt i at tiltrække opmærksomhed og engagere publikum med sociale medieplatforme på dille; folk kræver stadig mere og mere visuelt indhold. Uden at optimere dem ordentligt taber du imidlertid Googles korrekte indeksering og placering af alt dit indhold.

Da billeder er så store ting, tæller det for dig at rangere for dem, og sørg derfor for, at du har oplysninger om dine billedtekster, billedbeskrivelser og endda Alt-tekster. Målet er at give folk flere detaljer om dit visuelle indhold.

Læs også: 5 Bedste Image Optimizer WordPress-plugins

4. Undersøger ikke nøgleord

Der er en grund til, hvorfor udviklere har sørget for den bedste tracker-tracker-tracker hos Serpbook til markedet. Nøgleordsundersøgelse er sådan en vigtig del af succesfuld SEO. Da de fleste mennesker betragter blogging og hele praksis med SEO som en enkel ting, overser de ofte end ikke betydningen af ​​nøgleordsforskning.

I et stykke tid kan det synes nytteløst at anvende søgeordsundersøgelser, fordi du slags har indhold at dele. Desværre, selv med friske ideer, kan du stadig ende med det forkerte publikum eller det forkerte materiale til dit publikum, når det indhold, du har, ikke svarer til dine målgruppers behov..

Læs også:

  • Sådan foretages nøgleordsundersøgelse til SEO
  • Bedste søgeordsforskningsværktøjer til SEO i 2020

5. Nøgleordspropning

At undlade at søgeordsundersøgelser er en ting, men nogle webmastere har endnu ikke fundet ud af, hvilken ideel måde at indarbejde nøgleord i teksten. Uanset hvor meget tid du bruger på at undersøge efter fremragende søgeord til dit indhold, er der ingen undskyldning for at skødesløst tilføje dem til din platform.

I dag handler det ikke så meget om at få vist søgeresultater for indhold med nøjagtige søgeordsmatchninger, men om at bringe resultaterne af indhold, der bedst matcher søgeudtrykkene.

6. Optimering af flere sider til de samme søgeord

Ligesom du ikke kan undvære nøgleord, skal du være smart med dem. Brug af et målnøgleord til at optimere to eller flere af dine sider vil skade din placering. For det første er der en masse konkurrence for den første side af Google, og uanset om de ord, du målretter mod, har lav konkurrence, er der altid konkurrence at kigge efter.

Den største bekymring er dog at sælge dig selv kort. Der er så mange relaterede søgeord, du kan målrette mod for at nå en endnu større målgruppe end med et sæt søgeord.

7. Optimering til nøgleord med kort hale

Nøgleord med lange haler

Igen med nøgleordene, vil du ikke gøre dig selv retfærdighed, hvis du altid målretter med korte hale nøgleord. Målretning af en sætning som ‘SEO-teknikker’ giver dig en lav placering. For det første er der skrevet så meget indhold om dette emne, og så meget mere kommer op.

Problemet er, at kortvarige vilkår har en meget høj konkurrence, for ikke at nævne, en generel målgruppe. Folk kan være på udkig efter forskellige ting inden for omfanget af dine korte hale nøgleord nok til at gøre dit indhold irrelevant for deres søgninger.

Læs også: Sådan øges webstedstrafik ved hjælp af nøgleord med lang hale?

8. Ser man bort fra din konkurrence

Dine konkurrenter er måske ikke dine venner, men det bør ikke gøre dem til dine fjender. Inden for SEO er der altid noget at lære. Uanset om dine konkurrenter klarer sig bedre end dig, betyder det, at de stiller en mærkbar konkurrence, at de skal gøre noget rigtigt. Invester lidt tid i konkurrentundersøgelser, og vælg en ting eller to, du kan udnytte til bedre SERP af Google.

9. Ignorering af intern sammenkobling

Meget som du er afhængig af backlinks til din linkstruktur, kan du ikke undgå intern sammenkobling og være en succes i SEO. Der er masser af artikler, der ligger i arkiverne på folks websteder, der er uset på grund af ikke at anvende intern linking.

Når folk gennemgår din artikel, og Google gennemsøger dit websted, skal du sørge for, at der er meget mere at forbruge end de skrevne ord. Lad de interne links føre dem til mere af dit arbejde.

10. Backlinks af dårlig kvalitet

Eksistensen af ​​backlinks har meget at gøre med din samlede succes i SEO-strategi. Mængden af ​​disse backlinks betyder, at du har taget ret tid til at berige dit indhold med mere værdi fra eksterne kilder. Dette øger dit ry som et brand. Men når de køber links, kan folk ikke erkende, at det ikke er den mængde, der betyder så meget, men snarere kvaliteten.

Nogle af de steder, hvor du køber linkene, er spammy og temmelig irrelevant for dit kursus som et brand. Selvom de fleste af dine målgrupper muligvis ikke bemærker dem, vil Google det. Værre er, at du tiltrækker en straf for det i stedet for at øge din rangposition.

Læs også:

  • 9 måder at få backlinks af kvalitet på
  • Brug aldrig disse 10 måder til at få backlinks

11. Tavshed over det sociale

Sociale netværk har en stor del af hele internetbefolkningen. Hvis du er i social og din tilstedeværelse ikke mærkes, forårsager du din placering under. Som et faktum, bortset fra de skjulte fordele, det har med SEO, får sociale signaler større plads som en rangerende faktor.

De mennesker, du vil målrette mod dit indhold, hænger for det meste på platforme på sociale medier. Jo mere du interagerer med dem, jo ​​bedre bliver de fortrolige med dit brand og ønsker at forbruge mere indhold fra dig.

Læs også: 10 bedste WordPress-plugins til automatisk at dele nye / gamle blogindlæg på alle sociale medier-platforme

12. Ikke promoverer dit indhold

Hvad godt er det at have kvalitetsindhold, som ingen kan læse? Eksisterende online handler om at gøre dit brand kendt ved at dele dit indhold bredt. Fremme af indhold kræver aggression og engagement. Vær aktiv på sociale medier som en måde at promovere dit indhold på.

Angiv derudover et budget for dit indhold, så du kan betale for at spille, for nogle gange gør det hele forskellen i SEO.

13. Uforudsigelig udgivelse

Internetbrugerne glæder sig over det indhold, der er at forbruge, og intet mere. Folk kan banke på internettet for nyheder, trends, underholdning, shopping, for at nævne nogle få. Derfor kan den værdi, du har brug for at give dem med hensyn til indhold, ikke være uforudsigelig.

Som kendsgerning er mærker, der har opbygget et momentum for at publicere med deres målgrupper, det, der har en konsekvent udgivelsesvaner. På denne måde opdrætter du en dyrket publikumsbase, der kan stole på dig til information om bestemte dage i ugen eller måneder uden fejl. Det gør også meget for din placering på Google.

14. Forsømmer ødelagte links

Ødelagte links er mere eller mindre en del af et voksende websted. Når du skifter fra en webside til mere, øges mulighederne for ødelagte links fortsat. Eventuelle mindre ændringer på din platform kan resultere i ødelagte links. For eksempel, hvis et websted, du linkede til, bliver bragt ned, får du et ødelagt link. Yderligere, hvis du har haft noget webstedvedligeholdelse på et tidspunkt, vil en masse af dine links ende med at blive ødelagt.

Pro tip: Du kan ikke kontrollere, hvad der sker med andre sider, men du kan kontrollere, hvad der sker med dine. Bestem derfor med vilje at kontrollere din platform, kontrollere for ødelagte links og fikse dem lige, inden de bliver et stort problem på dine rangeringsfaktorer. Husk, at din brugeroplevelse altid står på spil med ødelagte links.

15. Manglende metadata

På intet tidspunkt i praksis med SEO bør du ignorere metadata. De giver yderligere oplysninger til søgemaskiner, der skal gennemgå, og for publikum at forstå bedre, hvad dit websted vedrører. Yderligere handler det ikke kun om at have metadata, men om at blive beregnet i, hvordan du bruger dem.

For det første skal du sikre dig, at de fanger dine målrettede søgeord. Kort som de er, skal de være unikke og originale, fordi de præsenterer dit brand til verden. Lad dem fange dit brands essens sammen med dine målrettede søgeord, der afspejler det aktuelle emne.

Pro tip: sidetitlerne må aldrig være længere end 65 tegn.

16. Med udsigt over lokal SEO

Vidste du, at lokal SEO er din gearing til at overvælde din konkurrence? Det lokale marked giver dig større fordel, fordi du forstår dem bedre, end dine konkurrenter gør.

Derfor, når du ikke optimerer for dit lokale publikum, men er travlt med at konkurrere om den større markedsplads, vil du give dig en sådan lav placering på Google. Antag, at dit lokale publikum ikke er blevet målrettet mod noget brand, og brug derefter dem til at nå ud til den anden befolkning.

17. Glem at opdatere dit indhold

Opdatering af dit indhold er endnu en gang et ‘hus-vedligeholdelses’ problem. I ordentlig SEO praksis, det går ud over at skabe kvalitetsindhold og dele det bredt med din målgruppe. På alle tidspunkter har Google været kendt for at prioritere blogs med indhold af høj kvalitet.

Selvom du måske er en til at offentliggøre kvalitetsindhold hver anden gang, skal du gå tilbage i posterne og holde alt frisk.

Det materiale, du har i din platform fra et par måneder og år tilbage, fortjener et nyt look. Når stedsegrønt indhold er så populært i bloggingverdenen, er opdatering af dit indhold en fantastisk måde at få dette til.

Den hurtigste måde at løse dette på er at udføre periodisk vedligeholdelse. På denne måde kan du manuelt gennemgå noget af dit tidligere arbejde og opdatere dem. Alternativt kan du overveje et værktøj som Google Search Console til at hjælpe med automatisk vedligeholdelse.

18. Dupliceret indhold

Faktisk er det at omlægge en anden persons arbejde plagiering, der måske lander dig i nogle ophavsretlige og juridiske problemer. Generelt er der så meget information at forbruge online, at folk ikke har plads til overflødige oplysninger. Hvis du har en af ​​de dage, hvor din kreativitet er på laveste, er det virkelig værd at risikere, at Google straffer dit websted bare fra at duplikere indhold?

Google foretrækker langt og stort websteder med unikt og originalt indhold. Hvis du vil genoverveje et stykke information, skal du opdatere det og dele det på ny, eller genbruge det. Fantastiske måder at genbruge information på er blandt andet infografik, instruktionsvideoer og e-bøger.

19. Artikelspinding

Bortset fra duplikatindhold er artikelspinding en stor fejltagelse, der kun får dig til at blive straffet af Google. Når du tager et stykke artikel og drejer det for at komme med andre indholdsstykker derfra, går du ikke kun på kompromis med dets kvalitet, men også billigere dit brand. Ordene kan skrives og arrangeres forskelligt, men kvaliteten forbedres ikke på nogen måde.

20. Dårligt skrevne URL’er

Dårlige webadresser

Billede: Problemer med URL

URL’er kan ikke angribe dig som et ideelt sted for SEO, men det er de også. Inklusive understregninger, symboler, store bogstaver og irrelevante tal kan skade din SEO. Ideelt set er spørgsmålstegn ved dit websteds spørgsmål, hvis folk ikke engang kan fortælle, hvad dit websted handler om bare fra webadresserne. Et eksempel på en dårligt skrevet URL er www.example.com/Gsd_%12_f231&%

21. Glemmer mobil

Med stigningen i mobil kan du ikke glemme mobil og håbe på at overleve; mobilpublikummet er langt mere markant end desktoppublikummet. Derfor prioriterer Google altid resultater for mobilbrugere før desktopbrugere.

Kør en mobilvenlig test med Googles test, og find ud af, om din platform overholder. Husk, at indhold, design, skrifttype, mængde og kvalitet skal serveres ens for både mobil- og desktop-målgrupper.

22. Uforenelighed med browsere

Har nogensinde åbnet et websted og fundet, at det er inkompatibelt med din browser. Dette kan blive meget irriterende. Selvom du måske er specifik med optimering af Google som de bedste søgemaskiner, med browsere, er det anderledes. Folk foretrækker forskellige browsere, og hvis du begrænser dem til en bestemt, taber du et stort publikum.

De fleste mennesker ser ud til at have en præference for Google Chrome, men det faktum, at det ikke er blevet en så dominerende browser som Google er en søgemaskine, ændrer alt. Firefox og Opera kommer temmelig tæt, og der er derfor ingen grund til at låse disse brugere ud, når de optimerer til din målgruppe.

23. Ignorering af indhold i lang form

For det meste er kortformet indhold på under 500 ord mindst engagerende i sammenligning med langformet indhold. Ved placering betyder det, hvor meget tid folk bruger på din platform. Det er et tegn på, at folk nyder at være på din platform, og at Google fortjener en høj placering.

Indhold med lang form giver dig rigelig tid og plads til at dække dine søgeord uden stikning af nøgleord. Du har også plads til siden op dit indhold med tabeller, diagrammer, lister, figurer, H1-tags, blandt andre. For at spille sikkert skal du målrette 1000 – 2000 ord til dine artikler. Tricket er at opretholde konsistens i interesse og kvalitet, så dit publikum kan læse til slutningen.

24. Inkonsekvente online profiler

Et brands overlevelse er meget afhængig af dets evne til at bevare et konsistent, hæderligt image. For det digitale rum taler enhver kommunikation, du sender, bøger om dit brand. Hvis du bliver fanget med inkonsekvent information online, mister du ikke kun troværdighed, men mister også terræn med Google med hensyn til førstepladsen i SERP. Google gennemsøger millioner af platforme for at finde oplysninger, der kan gennemgås. Når det sker, var det bedst, at du havde et konsistent brand til at vise frem for verden.

25. For mange pop-up-annoncer

Først og fremmest er pop-up-annoncer ikke så effektive, som de plejede at være. Yderligere kan de være meget irriterende, især dem, der dækker hele skærmen. I betragtning af at du overvejer mobil-først-optimering, kan pop-up-annoncerne være meget irriterende for de mobile site-brugere, der har en lille skærmplads til at arbejde med.

26. Det antages ikke, at videoen er vigtig

De fleste SEO’er fokuserer for meget på billede og tekst, så de ikke har nogen respekt eller perspektiv for videoindhold. Problemet er, at sociale medier og teknologi er gået for langt til at popularisere video, så den ikke længere kan ignoreres.

Når det er sagt, hvis du stadig antager, at videoindhold ikke er vigtigt, går du på kompromis med en god rangeringsmulighed. Platformer som YouTube, Vimeo og andre skal fungere til din fordel og give dig adgang til en anden målgruppekapacitet, du ikke havde før.

27. ignorering af tilbagemeldinger fra publikum

Feedback er en markør for en markedsføringsindsats, der er gået lige i SEO; du har ikke råd til at overse feedback fra dit publikum. Uanset om feedbacken er en klage, et spørgsmål eller en simpel kommentar, betyder det meget, hvis du kommer tilbage til dem.

For det første holder det dem engagerede, hvilket er en stor del af SEO. For det andet forlader du ikke plads til spekulation, især hvor feedbacken var negativ. Husk, at den måde, du får dem til at føle, projicerer på din rangposition, fordi Google værdsætter kundetilfredshed.

28. At holde et dårligt designet sted

Webdesign er et element i teknisk SEO, som de fleste webstedsejere ikke overvejer. Det holder tingene i perspektiv på området med brugeroplevelse. Hvis folk ikke hurtigt kan navigere gennem dit websted, finde ting og læse indholdet komfortabelt, har de ingen grund til at være på dit websted. Løs dette, og fikser din placering.

29. Overdelende salgsfremmende meddelelser

Meget som indholdet er vigtigt, hvis du er for limet på salgsfremmende beskeder, vil du skade din placering, folk vil ikke have lyst til at blive snydt eller presset, når de abonnerer på dine tjenester og forbruger dit indhold. Derfor skal dit indhold ikke kun være en-dimensionelt når det drejer sig om dit brand og dine produkter og tjenester.

30. Uklar opfordring til handling

Hvad er det, du ønsker, at dit publikum skal gøre? Fortæl dem. Folk er meget mere tillidsfulde og respekterer mærker, der ved, hvad de vil have fra deres kunder. Hvis du vil have dem til at abonnere, købe, ringe, besøge, bestille, eller hvad der ellers er, så fortæl dem det. Nogle gange gør de ikke noget, fordi de ikke har lyst til, at der er noget, der skal gøres.

Afslutter

SEO har meget ved at ske, hvorfor du skal være ivrig efter de strategier, du vælger at anvende. Ud over det hjælper det med at holde dig opdateret med de aktuelle trends og Google-opdateringer. Dette er, hvordan du sikkert kan øve SEO uden at lande i sådanne fejl som disse, der kan dræbe din placering.

Forfatter Bio: Duncan Kingori fra SERPBook

Duncan har været i skrivefaget i et årti. Han har stor erfaring med at skrive informative artikler, og hans arbejde er blevet værdsat og offentliggjort i mange populære publikationer.

Læs også:

  • 25 måder at øge webstedstrafikken i 2020
  • Komplet SEO-liste på siden for 2020
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me