Søgemaskiner er fortsat en af ​​de mest afgørende trafikkilder til websteder og websider. Derfor er det ekstremt vigtigt at forbedre din organiske klikfrekvens (CTR) ved at drage fordel af de rigtige strategier.

Husk, det handler ikke kun om din placering på søgemaskiner, hvilket er, hvad webstedsejere altid fokuserer på. Når alt kommer til alt, hvis du er på den første side med søgemaskiner, vil trafikken komme din vej straks, ikke? Desværre fungerer det ikke sådan!

Opnåelse af selv den højeste rangering på sider med søgemaskine rangering hjælper ikke, hvis ingen klikker og besøger dit indhold. Hvis dette sker, ender din søgerangering blot med at være et display mere end et display.

Det er her, forbedring af din CTR følger med, som spiller hånd i hånd med dine søgerangeringer. Fordi dit publikum ikke er søgemaskine, men det er rigtige mennesker, der gør dit indhold relevant.

Men hvordan gør du det? Læs videre, mens jeg viser dig de forskellige måder at forbedre dit WordPress-websted CTR!

Måder at forbedre dit WordPress-websitet CTR

At arbejde med din CTR er en god måde at forbedre din søgerangering på. Det kan faktisk flytte dit websted op til et sted i søgemaskinens sider for hver 3% forbedring af din organiske CTR!

Når det er sagt, skal du følge disse syv tip til at øge din organiske CTR.

1. Tjek din nuværende CTR

Den første ting, jeg anbefaler dig at gøre, er at kontrollere, hvad din nuværende klikfrekvens er. Det er bedst at lære, hvad status er ved hjælp af de rigtige værktøjer, når du gør det.

Du kan bruge Google Analytics til overvågning og forbedring af din CTR. Når du er på Google Analytics, skal du gå til Acquisition>Søgningskonsol>Forespørgsler. Derefter får du se de forskellige søgeforespørgsler, der bringer folk ind på dit websted.

På skærmen kan du også tjekke forespørgselklik, nøjagtige CTR, visninger og din gennemsnitlige søgeposition. Du kan finde mere information i menuen Landingssider for at få flere oplysninger om siderne på dit websted.

På den måde ved du, hvad der skal tages for at forbedre din organiske CTR.

2. Forbedre alle dit webstits titler

En af de vigtigste dele af dine søgeresultater er titlen. Tænk på det som webstedets første indtryk, før en søger besøger siden. På grund af dette skal du fokusere på at gøre din titel så effektiv som den kan. Du kan følge disse tip:

  • Prøv forskellige overskrifter, og hold dig ikke bare ved et valg. Har forskellige titelalternativer, og se, hvilken der fungerer bedst.
  • Fokuser på følelserne, da den klikkende beslutning er motiveret af, hvordan folk føler sig.
  • Prøv listerbaserede titler, som er det, folk elsker mest. Du bemærkede, hvorfor folk elsker top-X-lister, så prøv at bruge dem til dit indhold og titel.
  • Brug den rigtige formatering, da udseende betyder noget. Titlen skal være grammatisk korrekt og i den rigtige længde for at forhindre, at den afskæres fra SERP’er.

3. Test overskrifterne

Selvom du har brug for gode titler, skal du teste disse overskrifter, inden du sender dem. Du kan ikke stole på gætarbejde for at se, hvordan indholdstitler forbedres. Prøv disse tip:

  • Brug de rigtige værktøjer til at måle dine overskudsresultater, f.eks. CoSchedule Headline Analyzer. Du kan også bruge WordPress-plugins med værktøjer til A / B-test
  • Test titlerne på sociale medienetværk. Du kan sende lignende indhold med forskellige titler for at se, hvilken titel der fungerer bedst
  • Prøv at bruge PPC-annoncer til at teste dine titler, køb annoncer for sider, du vil forbedre din CTR fra, og brug den til at prøve forskellige titler

4. Lav URL’erne beskrivende

Udover titler og overskrifter, er den næste ting at gøre tjek din URL’er. Du skal også placere dit søgeord her, hvilket er vigtigt for Google og får dine potentielle besøgende til at lokke til at klikke på dit. Faktisk viser en undersøgelse, at beskrivende webadresser fungerer 25% bedre sammenlignet med generiske webadresser!

Udover at tilføje korte og relevante webadresser, kan du forbedre det ved at placere det i kategorier og underkategorier i din linkstruktur. På den måde er der en bredere kontekst og får besøgende til at kende essensen af ​​dit indhold.

5. Dobbelt ned dine metabeskrivelser

Folk ønsker en idé om, hvad de er ved at læse, og du vil lokke dem med en kort beskrivelse af dit indhold. Det er her meterbeskrivelser følger med, som er uddrag af dit indhold for at fortælle potentielle besøgende, hvad de kan forvente af din webside.

Har en lokkende tilpasset beskrivelse pr. Indlæg, ellers trækker søgemaskiner tilfældige sætninger, der indeholder dit vigtigste nøgleord. Ligesom at gøre dine overskrifter, skal du sørge for at bruge magt og følelser, men lad dem ikke være for længe, ​​eller det bliver afbrudt.

Skal læses: 7 tip til at skrive kraftige metabeskrivelser, der konverterer

6. Opret en Schema.org-struktureret data

Hvis du ikke er bekendt med strukturerede data, er det disse, der skaber rige kodestykker, der har yderligere oplysninger til dit indhold. Det har billeder, klassificeringer, forberedelsestid (bruges til opskrifter) eller navigering af brødkrum. Brug af disse kan øge din organiske CTR med 30%, hvis du gør det rigtigt!

Udover denne søgemaskiner bruger strukturerede data til at vise information på resultatsiden, normalt før organiske søgeresultater. Derfor er det tid til at drage fordel af det ved at tilføje strukturerede data til dit WordPress-sted.

7. Forbedr dit websteds hastighed

Dette er det sidste og absolut afgørende tip til at hjælpe din organisk CTR. Med en side med hurtig indlæsning vil folk være mere tilbøjelige til at blive, hvilket mindsker risikoen for udgange og afvisningsrater.

Hvem ønsker trods alt at være på en webside, der ikke indlæses, selv efter et par minutter? Selvfølgelig vil de vælge et andet websted, der indlæses hurtigt!

Skal læses: 15 effektive måder til at fremskynde dit WordPress-websted på

Indpakning af det

Jeg håber, at denne artikel om, hvordan du forbedrer dit websteds CTR, hjalp dig! Så vent ikke længere og brug disse tip til at begynde at få mere trafik nu.

Hvis du har spørgsmål eller vil dele dine egne tip og ekspertise til din CTR, skal du kommentere nedenfor. Dine tanker er meget værdsatte!

Læs også:

  • 25 måder at øge webstedstrafikken i 2020

Forfatter Bio:

Joel House er en grundlægger af Joel House Search Media og ekspert på digital markedsføring. I løbet af de sidste 10 år har Joel implementeret forskellige digitale marketingstrategier for virksomheder i forskellige størrelser. Hans lidenskab mod organisk SEO og Google Adword gør ham mere speciel.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me