Per què és important conèixer estratègies de SEO per al 2020? Bé, perquè sempre està evolucionant. Les actualitzacions de SEO es poden relacionar directament amb les actualitzacions d’algoritmes de Google que segueixen els motors de cerca.

Millors estratègies i tècniques de SEO

Aquest any, tot es tracta

 • Persistirà la importància del contingut i el requisit de contingut de gran qualitat.
 • Llocs web per a mòbils
 • L’experiència de l’usuari tindrà molta importància
 • Obtenció d’enllaços naturals

Això és en general i, per descomptat, els venedors necessiten saber-ne més.

Des de la creació dels motors de cerca, calia donar respostes legítimes a les cerques. Així, amb els temps, hi ha actualitzacions per millorar i proporcionar-los encara més opcions i millors.

Els llocs web sempre busquen clients que es converteixin en conversions.

Això només passarà si apareixen a les cerques que també es mostren en els primers resultats.

Aquest és el motiu principal per crear un lloc web i, per tant, els venedors sempre busquen actualitzacions de Google per saber què hi ha de nou i com complir els estàndards de qualitat de Google.

(paraula de precaució: no utilitzeu cap tàctica de SEO de barret negre i eviteu marques de clic o títols i contingut enganyosos; sereu sancionats)

Aquí parlarem de les 7 Estratègies i tècniques de SEO últimes d’optimització de llocs web a tenir en compte el 2020.

1. Creeu contingut interessant que es mostri en fragments rics

Creeu contingut que contempla la ment en fragments rics

El contingut és extraordinari i necessiteu contingut de bona qualitat per actualitzar-lo regularment al lloc web. És un fet conegut, però ara el 2020, cal que en voli més.

Aquesta vegada se centra en fragments destacats.

Bé, abans el focus era assolir la 1a posició de SERP, ara és anar a buscar el lloc # 0. Aquest és més comunament anomenat “fragment detallat” o la recomanació directa de Google.

Els rics fragments encoratgen la gent a buscar el lloc, sinó que la temptació fa que facin clic a la recomanació. Així doncs, amb el focus en el contingut present al lloc web que inclou blocs, articles, coses sobre nosaltres i altres coses, treballa molt per a un fragment destacat.

No saps com? T’ho expliquem. Continua llegint mentre comentem les estratègies.

 • Fer-lo curt i arribar al punt ràpid – no arrossegueu temes durant molt de temps. Apropa’t ràpidament i dóna als teus lectors la informació que estan buscant.
 • No els oferiu un bloc de contingut avorrit, sinó que sigueu específics i escriviu el que necessiten saber.
 • Recerca de paraules clau – Cerqueu paraules clau úniques que encara siguin en brut, vull dir que no són utilitzades pels vostres competidors. Optimitzeu un contingut excel·lent i utilitzeu aquestes paraules clau. Aquesta és una recepta secreta d’un fragment destacat.
 • Dóna a Google una mostra de les teves llistes – Google admira incloure llistes al fragment destacat. Per tant, assegureu-vos que el contingut tingui llistes de les publicacions habituals.
 • Les preguntes freqüents funcionen millor – Aquestes preguntes freqüents són les més sovint recollides per al fragment destacat, per la qual cosa es troben en una pregunta senzilla&Un formulari i així pot ser prou ràpid i breu per incloure’l a la caixa de fragment.

Però de nou, han de ser informatius i rellevants. Treballeu intensament per crear un tipus de pàgina de preguntes freqüents universal que us sigui útil per al vostre visitant.

Llegiu també:

 • Com escriure una publicació perfecta al bloc?
 • 11 millors eines de recerca de paraules clau per a SEO (gratuïtes i de pagament)

2. L’edifici d’enllaços continua sent fort

Edifici d'enllaços

El contingut és el número 1 i l’enllaç és el factor 2 per a la classificació de Google. Per tant, per a l’optimització de llocs web, necessiteu la combinació perfecta d’ambdues. Tant per ser els dos tipus principals d’enllaços: enllaços o capítols blancs adquirits o enllaços editorials, cal treballar-los tots dos.

Els enllaços editorials funcionen millor amb contingut de gran qualitat i perquè també proporcionen enllaços enllaçats al vostre lloc web, són realment increïbles.

Per aconseguir que el vostre lloc web sorprengui, treballa molt per fer enllaços de confiança.

Els enllaços són la forma més intel·ligent de connectar-se al lloc web cada vegada més amb el món.

Fins i tot mantenir una fitxa als enllaços enllaçats antics són de gran ajuda per al SEO d’un lloc web. Els antics us diuen quin enllaç us funcionava i quina fallada. Això dóna navegació al futur full de ruta i ajuda a dissenyar el lloc web en conseqüència.

Llegiu també:

 • 9 maneres d’obtenir enllaços de backlinks d’alta qualitat de forma gratuïta el 2020
 • No utilitzeu mai aquests 10 maneres de crear enllaços enllaçats

3. No podeu perdre el rànquing de classificació

És l’algoritme de Google que realment coincideix amb les vostres consultes de cerca i dóna els resultats que coincideixen amb el contingut. Per tant, el lloc web “wow” ha de ser ric en contingut, que pugui igualar les paraules clau amb aquest algorisme molt important.

Però no, això no vol dir que farciu inútilment el vostre contingut amb paraules clau, això és dolent. Es pot penalitzar el vostre lloc web. En canvi, utilitzeu variacions; intenteu utilitzar altres paraules de significat similars i publiqueu contingut. Hauria d’haver una traça de paraules clau en el contingut, però no s’hauria d’omplir.

Una cosa important: per a RankBrain, el contingut no és l’única mètrica que decidirà la classificació.

Tot el lloc web es valorarà per classificar-lo i es farà un bon lloc. També heu de consultar les altres mètriques.

4. Intenteu augmentar el temps d’aturada

Incrementeu el temps d'aturada

Quant temps romanen els visitants al vostre lloc web? Quant de temps es dediquen a buscar detalls? Van trobar coses interessants i es van quedar més temps del que és habitual? D’acord, si la resposta és sí, heu tocat el jackpot.

No ho he aconseguit, espera que et digui com. Aquesta vegada és molt important el temps d’estada o el temps que el visitant visiti al lloc.

La realitat és que la duració d’atenció és menor en aquests dies i, per tant, més temps dedica el visitant significa que tens un lloc exclusiu. Per augmentar el temps que passen els visitants, intenteu publicar coses interessants com vídeos, breus fitxers breus i altres fets i actualitzacions que trobin interessants.

Podeu obtenir missatges creatius i publicar alguna cosa única que sempre sigui apreciada pel públic.

5. Mòbil-Primera Estratègia

Primera estratègia mòbil El factor més important

Un lloc web optimitzat és el que s’adapta a tots els gadgets i el dispositiu més popular actualment? Bé, cap premi per endevinar-se el mòbil. Aquest dispositiu és ara la línia de vida dels mil·lenaris. Ningú pot pensar en la vida més enllà. I el lloc web més intel·ligent serà compatible amb ell.

Suposem que es fa una cerca a través del mòbil per a la “millor botiga de pastissos que hi ha a prop meu”. Què passa si teniu un lloc web que conté tots els detalls per a la cerca en particular, però no és compatible amb el sistema operatiu del mòbil. Doncs bé, la finalitat del lloc web no es compleix.

No podeu satisfer la demanda i, a causa d’una incompatibilitat del dispositiu, no apareix al resultat de la cerca.

Doncs, què fas? Feu una mica de feina i contracteu els millors desenvolupadors que puguin dissenyar el millor lloc compatible per a vosaltres. El disseny ha de respondre a qualsevol pantalla i el lloc web s’adaptarà de manera intel·ligent a qualsevol mida de pantalla i funcioni bé en tots els tipus de sistemes operatius..

6. Feu que el vostre lloc sigui HTTPS

Feu que el vostre lloc sigui HTTPS

Mouu-vos sobre HTTP ara, el seu HTTPS. Què vol dir? Significa que hi ha un afegit de S que significa una seguretat. Ara, Google ha començat a marcar llocs amb HTTP com a no segur.

En primer lloc, no sembla bo i, per a aquells que no coneixen gaire l’argot tècnic, creuen que el lloc presenta algun tipus d’amenaça potencial. Però també té alguns aspectes. el marc proporciona informació de Google sobre el contingut que encara és ingenu amb l’algorisme de rastreig estàndard.

De manera que, per les dues formes, és dolent; Tot el que necessiteu perquè aquest públic i Google siguin compatibles amb el vostre lloc web.

7. Estructura del lloc

Heu fet un lloc fabulós, però l’estructura no és bona. No té cap enllaç de pàgina, la pàgina principal no està adreçada a altres pàgines perfectament i, en definitiva, no hi ha columna vertebral al lloc. No està ramificat correctament i els enllaços estan dispersos.

Googlebot hauria de tenir un camí fàcil per creuar el vostre lloc. Hauria de tenir la indexació i la direcció adequades a cada pàgina.

Com ho fas, tenim alguns consells:

 • La pàgina principal s’ha d’enllaçar amb pàgines importants.
 • L’arranjament de les vostres pàgines, com una estructura d’arbre basada en grups i categories es veu correcte i ordenat per a Google Crawlers.
 • Assegureu-vos que els enllaços interns estiguin enllaçats correctament. Són molt sensibles a ells quan i on cal. Enllaçar només internament allà on sigui molt important i rellevant.

Bé, es tracta de set indicadors que el dissenyador expert s’assegura de comprovar mentre es dissenya un lloc web per al 2020. El SEO continua fent fort i no es pot rebutjar. Hi ha canvis en les estratègies i les coses ara són més transparents. Els dies desapareguts són els dies en què es solia crear aquest enllaç.

Ara el SEO és dur i un lloc web intel·ligent és un factor important per obtenir el rànquing adequat.

Els altres factors importants per a un bon lloc web també inclouen traducció, velocitat de pàgina, meta descripció, etiquetes de títol i fins i tot Favicons. Es tracta d’uns indicadors petits, però també tenen un fort impacte en la presència dels resultats de la cerca.

Ara, ja que coneixeu el requisit d’un lloc web intel·ligent per al 2020, encara heu de comprovar si hi ha actualitzacions i informació periòdiques ja que res no queda constant i per sempre al món SEO.

Però sí, els indicadors anteriors tenen tots els criteris fonamentals per a un bon lloc web.

Autor bio:

Justin Kemp treballa com a escriptor i blogger de contingut Jr. Rànquing per SEO. Es pot veure blogging sobre màrqueting digital, SEO, SMO, PPC, etc..

Llegiu també:

 • 10 millors programes d’anàlisi de SEO per analitzar el lloc web
 • Darreres tendències de SEO 2020
 • 30 errades SEO a evitar el 2020
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me