Els motors de cerca continuen sent com una de les fonts de trànsit més importants per a llocs i pàgines web. És per això que és extremadament important millorar el percentatge de clics (CTR) orgànic, aprofitant les estratègies adequades.

Recordeu que no es tracta només del vostre rànquing en els motors de cerca, en els quals sempre se centren els propietaris de llocs web. Al cap i a la fi, si sou a la primera pàgina dels motors de cerca, el trànsit us sortirà immediatament, oi? Malauradament, no funciona així!

L’obtenció del nivell més alt de les pàgines de classificació del motor de cerca no us ajudarà si ningú fa clic i visita el contingut. Si això succeeix, el vostre rànquing de cerca només serà una visualització més que una pantalla.

És aquí on es millora el vostre CTR, el qual és el que acompanya els rànquings de cerca. Com que el públic no és un motor de cerca, sinó que són persones reals les que fan que el vostre contingut sigui rellevant.

Però, com ho fas? Continua llegint mentre us mostro les diferents maneres de millorar el CTR del vostre lloc web de WordPress!

Maneres de millorar el vostre CTR del lloc web de WordPress

Treballar amb el vostre CTR és una manera excel·lent de millorar la vostra classificació de la cerca. Pot realment moure el vostre lloc web a un lloc a les pàgines del motor de cerca per cada millora del 3% del vostre CTR orgànic!

Dit això, seguiu aquests set consells per augmentar el vostre valor de valor orgànic.

1. Consulteu el vostre CTR actual

El primer que us recomano fer és comprovar quina és la vostra taxa de clic actual. El millor és aprendre quin és l’estat, fent servir les eines adequades en fer-ho.

Pots fer servir anàlisis de Google per controlar i millorar el vostre CTR. Quan esteu a Google Analytics, aneu a Adquisició>Consola de cerca>Consultes A continuació, veureu les diverses consultes de cerca que porten les persones al vostre lloc web.

A la pantalla, també podeu consultar els clics de consulta, el CTR exacte, les impressions i la posició de cerca mitjana. Podeu trobar més informació al menú de les pàgines de destinació per obtenir més informació sobre les pàgines del vostre lloc web.

D’aquesta manera, sabreu quines accions heu de dur a terme per millorar el vostre CTR orgànic.

2. Milloreu tots els títols del vostre lloc

Una de les parts més importants dels resultats de la cerca és el títol. Penseu-hi com la primera impressió del lloc web abans que un cercador visiti la pàgina. Per això, us heu de centrar a fer que el vostre títol sigui el més eficaç possible. Podeu seguir aquests consells:

  • Proveu diversos titulars i no us ajusteu només a una opció. Teniu diferents alternatives del títol i vegeu quina funciona millor.
  • Centra’t en l’emoció, ja que la decisió de fer clic és motivada per la sensació de la gent.
  • Proveu els títols basats en llista, que és el que més els agrada a la gent. Heu observat per què a les persones els encanta les llistes Top X, proveu d’utilitzar-les per al vostre contingut i títol.
  • Utilitzeu la format adequada, ja que és important. El títol ha de ser gramaticalment correcte i amb la longitud adequada per evitar que es talli dels SERPs.

3. Prova els titulars

Tot i que heu de tenir bons títols, heu de provar aquests títols abans de publicar-lo. No podeu confiar en les conjectures per veure com milloren els títols de contingut. Proveu aquests consells:

  • Utilitzeu les eines correctes per mesurar les puntuacions del vostre títol, com ara el CoSchedule Headline Analyzer. També podeu utilitzar plugins de WordPress, amb eines per fer proves A / B
  • Proveu els títols a les xarxes de xarxes socials. Podeu publicar contingut similar amb diferents títols per veure quin títol funciona millor
  • Proveu d’utilitzar anuncis PPC per provar els vostres títols, comprar anuncis per a pàgines que vulgueu millorar el vostre CTR i utilitzar-lo per provar diferents títols

4. Feu que les URL siguin descriptives

A més dels títols i títols, el següent que cal fer és revisar el vostre URL. També cal que introduïu la vostra paraula clau aquí, que és important per a Google i que els vostres visitants potencials es facin atractius per fer clic a la vostra. De fet, un estudi demostra que els URL descriptius funcionen millor un 25% en comparació amb els URL genèrics!

A més d’afegir URL rellevants i rellevants, podeu millorar-lo situant-lo en categories i subcategories dins de l’estructura d’enllaços. D’aquesta manera, hi ha un context més ampli i els visitants coneixen la visió del contingut.

5. Doblegueu les vostres meta descripcions

Els usuaris volen fer-se una idea del que estan a punt de llegir i els voleu atraure amb una breu descripció del contingut. És aquí on es presenten les descripcions del comptador, que són fragments del contingut per indicar als visitants potencials què poden esperar de la vostra pàgina web..

Teniu una atractiva descripció personalitzada per publicació, o bé els motors de cerca us posaran frases aleatòries que continguin la vostra paraula clau principal. Igual que fer els seus títols, assegureu-vos que utilitzeu potència i emoció, però no el faci massa temps ni es redueixi.

Cal llegir: 7 consells per escriure descripcions de meta potents que converteixen

6. Configureu una estructura estructurada de Schema.org

Si no coneixeu dades estructurades, és el que crea fragments rics que ofereixen informació addicional per al contingut. Té imatges, classificacions, temps de preparació (utilitzats per a receptes) o navegacions de pa ratllat. Si el feu, pot augmentar el vostre CTR orgànic un 30% si es fa correctament!

A més d’aquests motors de cerca s’utilitzen dades estructurades per mostrar informació a la pàgina de resultats, normalment abans de resultats de cerca orgànica. És per això que és el moment d’aprofitar-ho i afegir dades estructurades al lloc de WordPress.

7. Milloreu la velocitat del vostre lloc web

Aquest és l’últim i absolut consell crucial per ajudar-lo CTR orgànic. Amb una pàgina de càrrega ràpida, la gent tindrà més predisposició a quedar-se, disminuint el risc de sortides i les taxes de rebot.

Al capdavall, qui voldria quedar-se a una pàgina web que no es carrega ni tan sols uns minuts? Per descomptat, voldran triar un altre lloc que es carregui ràpidament!

Cal llegir: 15 formes efectives d’accelerar el vostre lloc web de WordPress

Embolicant-lo

Espero que aquest article sobre com millorar el CTR del vostre lloc web us ha ajudat! Així que no espereu més i utilitzeu aquests consells per començar a obtenir més trànsit ara.

Si teniu cap pregunta o voleu compartir els vostres propis consells i coneixements sobre el vostre CTR, feu un comentari a continuació. Els vostres pensaments són molt apreciats!

Llegiu també:

  • 25 maneres d’augmentar el trànsit de llocs web el 2020

Autor bio:

Joel House és un fundador de Joel House Cerca de suports i expert en màrqueting digital. En els darrers deu anys, Joel ha implementat diferents estratègies de màrqueting digital per a empreses de diferents mides. La seva passió per SEO orgànic i Google Adword el fa més especial.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me