Metakuvaukset voidaan parhaiten kuvata hiiren esikatseluksi verkkosivustollasi. Ne auttavat vierailijaa tekemään päätöksen mennä eteenpäin ja napsauttamaan linkkiä, ja lopulta voit saada tuloksen. Tästä syystä on tärkeää, että laitat parhaan jalan eteenpäin, kuvan itsesi elokuvantekijänä, joka yrittää luoda esikatselun tai trailerin yleisöllesi.

MetakuvauksetMetakuvaukset

Vaikka tämän on oltava vain lyhyt kuvaus, on paljon tekemistä, jotta varmistat, että osut merkkiin.

Tässä on 7 vinkkiä kirjoittaa tehokas metakuvaus, joka muuntaa.

7 vinkkiä tehokkaiden muuntokuvien metakuvien kirjoittamiseen

# 1. Pidä se lyhyt

Saatat löytää monia ehdotuksia käytettävien merkkien lukumäärästä. Tärkeintä on huomata, että sinun on oltava lyhyt ja ytimekäs, koska SERP lopulta katkaisee osan tekstistä, jos se ylittää 160 merkkiä.

Siksi sinun on siis oltava mahdollisimman tarkka, keskimäärin yleinen suositus on 150–155 merkkiä, tällä tavoin olet varma, että koko kuvaus ilmestyy ja kävijä houkutellaan napsauttamaan ja lukemaan verkkosivustosi sisältöä..

Muista kuitenkin, että mitä tahansa meta-kuvaukseen sisällyttämäsi pitäisi tehdä tunne kävijälle eikä hakukoneelle.

# 2. Sisällytä avainsanat

Sisällytä avainsanat metakuvaukseenSisällytä avainsanat metakuvaukseen

Vaikka metakuvaus ei todellakaan vaikuta hakukoneesi sijoitukseen, on tärkeää, että käytät siellä avainsanoja. Muista, että etsijä etsii osuvimpia tietoja tietystä aiheesta, joten on apua, jos hän pystyy näkemään joitain etsimänsä avainsanoja metakokoelmassa..

Avainsanojen käyttäminen ei kuitenkaan tarkoita, että sinun tulisi täyttää kuvaus heidän kanssaan. Avainsanojen tulisi kulkea kuvauksen sisällä jotta yleisö ymmärtää, että kyseessä on todellakin verkkosivusto, jolla on etsimäänsä tietoa.

# 3. Vastaa WIFM-kysymykseen

Vastaa WIFM-kysymykseenVastaa WIFM-kysymykseen

WIFM on lyhenne sanasta ‘What’s In It For Me?’

Lähes jokaisella on tämä kysymys heidän mielessään, kun he selaavat Internetiä tai edes tekevät ostopäätöstä. Metakysymyksesi on huomioitava tämä tosiasia, lukija kysyy, miksi heidän pitäisi napsauttaa sivua eikä muita, jotka ovat ilmestyneet hakutuloksissa.

Kuvauksen pitäisi pystyä kertomaan lukijalle, mitä arvoa sivusi lisää heidän elämäänsä, kun he napsauttavat sitä. Kilpailet muiden näytettyjen sivujen kanssa ja sinulla on vain muutama sana vakuuttaaksesi yleisön siitä, että olet parhaiten sopiva heille.

# 4. Tee siitä toimintakehotus

Muista, että yrität muuttaa kävijöitä. Mikä on parempi tapa parantaa tulosta lisäämällä toimintakehotus metakuvaukseen. Tämä ei ole sinulle neuvoja, jotta voit muuttaa sen myyntipisteeksi, joka vain sammuttaisi henkilön. Toimintakehotuksen tulisi olla hieno, mutta tehokas. Tämä on melkein kuin vastaus WIFM: n kysymykseen. Lukijaa tulisi rohkaista napsauttamaan linkkiä hyötyäksesi jostakin.

Toimintakehotus voi olla esimerkiksi “oppia lisää napsautuksia verkkosivullesi”. Kuten näette, tämä on hieno toiminto, mutta lopulta henkilö, joka haluaa saada enemmän napsautuksia, napsauttaa todennäköisemmin linkkiä.

# 5. Tee siitä ystävällinen ja täydellinen

Metakuvaus on kuin vastaanottoalue tai vastaanottopäällikkö. Sinun on tehtävä siitä mahdollisimman kutsuva. Kuten joku totesi, “se voi olla hymyilevä ovimies tai kimppuun kimppu”.

Saatat saada sivusi näkymään ensin hakutuloksissa, mutta jos kuvauksesi ei ole riittävän kutsuva, et ehkä myöskään näy lainkaan tuloksissa..

Avainsanojen yhdistäminen ja sekoittaminen kiireellisesti verbien ja substantiivien kanssa ei tuo sinulle tuloksia, vaan herätyksiä.

Sinun tulisi pyrkiä siihen, että kuvauksessa on kutsuva ääni ja tutkia sitä sitten varmistaaksesi, että siinä ei ole virheitä. Monet ihmiset arvioivat kirjan kannesta, ja kannessa olevat virheet saattavat asettaa heidät kyseenalaistamaan, voivatko he luottaa sisällön sisältöön.

# 6. Jätä se hakukoneelle

Jätä se hakukoneelleJätä se hakukoneelle

Niin outoa kuin tämä saattaa kuulostaa, joskus parhaiten kirjoitettu kuvaus on se, jota ei ole kirjoitettu!

Hakukoneet pystyvät myös vetämään avainsanoja ja niihin liittyviä lauseita, kun sinulla ei ole koodattua metakuvausta. Toisinaan se, mitä he vetävät pois, voi olla osuvaimpaa jonkun tekemän haun yhteydessä. Näin on erityisesti etenkin pitkäsahaisten avainsanojen tapauksessa.

Muista, että tämä toimii vain tietyissä tilanteissa ja varsinkin kun käsitellään pitkiä avainsanoja tai useita niistä, joten ole varovainen.

# 7. Jatka oppimista ja säätämistä

Verkkomaailma ei ole koskaan staattinen, sinun on hyvä olla niin sujuva kuin se on ja jatkaa oppimista. Älä pelkää kokeilla, kokeilla jotain ja pitää tarkka välilehti siitä, miten se toimii, ja kokeilla toista, jos se ei toimi hyvin.

Vaikka tietty avainsana saattaa toimia hyvin tänään, voi olla tarpeen muuttaa sitä huomenna, koska se on menettänyt vetoomuksensa. Tästä syystä sinun on aina pysyttävä pelin päällä seuraamalla jatkuvasti metakuvausten suorituskykyä.

Saatat joutua myös seuraamaan ja oppimaan kilpailijoiltasi. Yksi kilpailijoista on Google AdWords. Varmista aina, että kuvaussi kilpailee mainosten ulkopuolella.

Lopulliset ajatukset

Tehokkaiden metakuvausten kirjoittaminen muuntamiseksi vie aikaa ja vaivaa, mutta pääset sinne lopulta. Se saa editoinnin ja uudelleenmuokkaamisen keksimään parhaan, joskus voit jopa kysyä toisen henkilön lausunnon.

On kuitenkin myös tärkeää huomata, että metakuvaus on vain ovimies, joten on tärkeätä, mitä ihminen löytää kävellessään kyseisen virtuaalioven läpi..

Suuri sisältö on yhtä tärkeää, ja kuvauksen tulisi tosiasiallisesti olla käsitys sivun sisällöstä. Koskaan ei ole hyvä kokemus katsella hienoa traileria ja päätyä kauhistuttavaan elokuvaan!

Kirjailijan bio:

Tietoja Ritu Sharmasta – Ritu Sharma on SEO-asiantuntija & Verkkomarkkinoinnin strategia, jolla on yli 9 vuoden työkokemus. Hän työskentelee parhaillaan Intian johtavan SEO-yrityksen kanssa PageTraffic. Hän on johtanut monia onnistuneita PageTraffic-SEO-kampanjoita.

Lue myös:

  • SEO-trendit vuodelle 2020
  • Kuinka saada tonnia liikennettä pitkähäntäisillä avainsanoilla
  • Kuinka saada korkealaatuisia käänteisiä linkkejä ilmaiseksi vuonna 2020
  • 10 parasta SEO-analyysiohjelmistoa verkkosivustosi analysointiin
  • 7 parasta SEO-laajennusta WordPress-verkkosivustoille
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me