Ankkuriteksti on avainsanani,

Ankkuriteksti on linkki, jota käytämme linkittämiseen,

Ummm Ankkuriteksti? Mikä tuo on?

Mikä on ankkuriteksti ja miten sitä tulisi käyttää? Kysyin tämän kysymyksen joillekin piirin SEO aloittelijoille ja nämä ovat vastaukset, jotka sain heiltä.

Mikään ei ole järkyttävää siitä, että suurin osa aloittelijoista ei edes ymmärrä ankkuritekstiä ja missä ja miten sitä tulisi käyttää, huolimatta siitä, että he ovat itse käyttäneet sitä usein. He laittavat sitä jatkuvasti täällä ja siellä päivittäin, heillä ei ole teoreettista tietoa siitä, mikä se on ja kuinka sitä tulisi hyödyntää, jotta sivuston sijoitukseen saadaan mahdollisimman suuri hyöty..

Tämä yksinkertaistettu ja perusopas on kirjoitettu opastamaan sinua ankkuritekstin perusteista ja siitä, kuinka sitä voidaan käyttää SEO-tulosten maksimointiin. Joten odottamatta enää, sukellaan sisään.

Mikä on ankkuriteksti?

Ankkuriteksti on napsautettava linkki, jonka upotat vierasviesteihisi, verkkosivustosi tai muuhun paikkaan, josta poistut sivustolinkistäsi, kuten foorumeihin, yritysprofiiliin ja blogien kommenttiosaan jne. Vaikka useimmat ihmiset uskovat, että ankkuritekstit eivät ole yhtä merkittäviä kuin ennen. Mutta tosiasiassa heillä on edelleen merkitystä ja sinun on silti käytettävä niitä strategisesti. Ne ovat tärkeitä niin kauan kuin käänteisiä linkkejä ja linkittävät rakennusasioita.

Google-algoritmi päivittää kuitenkin erityisesti Pingviinin päivitys vuonna 2012 on muuttanut linkkien rakennustapoja. Algoritmin päivitys pakotti hakukoneoptimoijat tekemään joitain merkittäviä muutoksia linkkien rakennusstrategiaan. Toisin sanoen, Google on tullut fiksummaksi kuin koskaan aiemmin havaitaksesi, osallistuuko mihinkään luontaisiin linkkien luontikäytäntöihin. Jos se tarttuu sinut punaiseen käsiin, se lyö sinut rankaisevalla rangaistuksella.

Ja kuinka Google tietää tämän? Yksinkertainen, ankkuritekstien kautta.

Oletetaan, että sinulla on ABC-niminen suunnitteluyritys, joka tarjoaa graafisen suunnittelun palveluita. Nyt kaikkia käänteisiä linkkejäsi ei pitäisi upottaa samaan ankkuritekstiin “graafisen suunnittelun palvelut”. Muuten ennemmin tai myöhemmin Google tietää, että rakennat aggressiivisia luontaisia ​​linkkejä ja seurauksena on rangaistus.

Mitkä ovat ankkuritekstien tyypit?

Sinun täytyy ihmetellä, ankkuroidaanko tekstit todella tyyppisiksi. No kyllä. Sen sijaan, että käyttäisit yhdellä kertaa yhtä ankkuritekstiä viesteissäsi, voit käyttää erilaisia ​​tyyppejä, jotka auttavat sinua hajottamaan ankkuritekstejä useissa muunnelmissa..

Jäljempänä olemme maininneet ankkuri-tekstien tyypit, jotka täydellisessä suhteessa käytettäessä nostaisi sivustosi sijoitusta nopeammin kuin koskaan ennen.

1. Merkkiset ankkurit

Nämä ovat tyyppisiä ankkureita, joissa on tuotenimesi. Se voi olla tuotenimi yksin tai siihen voi sisältyä lisäsanoja ennen tai jälkeen. Tässä on esimerkki Ahrefsin merkkituotteesta ankkuritekstistä.

Merkkiset ankkurit

2. Naked Link -ankkurit

Naked link ankkurit ovat tyyppisiä ankkuritekstejä, joihin sijoitat linkin sellaisenaan, upottamatta sitä minkäänlaiseen tekstiin.

3. Yleiset ankkurit

Yleiset ankkurit ovat periaatteessa CTA-sopimuksia, joissa et käytä kohdennettuja avainsanoja tai tuotenimeä.

Esimerkiksi:

 • Lue tästä
 • Klikkaa tästä
 • Vieraile verkkosivuillamme

4. Ei ankkuria

Tämä on sellainen ankkuri, jota useimmat tuotemerkit käyttävät. Voit saada tämän tyyppisen ankkurin, kun saat linkin kuvan kautta (ilman ALT-tunnistetta), tai voit saada sen yksinkertaisesti sisällyttämättä ankkuritekstiä sisältöön. Näin näyttää Ankkuri.

Ei ankkuria

5. Tuotemerkki avainsanalla

Tämä on tyyppinen ankkuriteksti, jossa yhdistät kohdistetut avainsanat tuotenimeesi.

Näin se näyttää:

 • ABC mukautettu logosuunnittelu
 • ABC-verkkosivujen suunnittelupalvelut
 • ABC-esitteen suunnittelu

6. Kuva-ankkurit

Missä tahansa lähetät kuvan, varmista, että laitat siihen ALT-tunnisteen. Google pitää tätä ALT-tunnistetta kuvan ankkuritekstinä. Muutoin sitä pidetään ilman ankkuria, jonka olemme maininneet edellisessä otsikossa.

7. Osittaiset ankkurit

Tällaiselle ankkuritekstille käytät kohdennettujen avainsanojen muunnelmia.

Esimerkiksi:

 • Opi oikea tapa käyttää ankkuritekstiä
 • Lue ankkuritekstien käytön perusteet

8. LSI-ankkurit

LSI tarkoittaa piilevää semanttista indeksointia. Siirry Googleen, kirjoita avainsanasi, ja alla on kyseisiin hakutermeihin kirjoittamasi kysely. Nämä ovat tuotemerkkiisi LSI-avainsanoja. Kohdeavainsani on esimerkiksi graafisen suunnittelun palvelut. Nämä olisivat LSI-avainsanat, joita voin käyttää ankkuritekstinä muina kuin kohdesanojani.

LSI-ankkurit

9. Tarkan haun ankkuriteksti

Tarkan haun ankkurit ovat periaatteessa avainsanat, joille teit perusteellisen tutkimuksen. Jos esimerkiksi “graafisen suunnittelun palvelut” on kohdesanasi ja käytät tarkkaa ankkuritekstiä linkkirakennukseen, se tarkoittaa, että käytät tarkan haun ankkuritekstejä. Ne ovat tehokkaimmat, mutta herkimmät avainsanat, jotka voivat vaikuttaa sivustosi sijoitukseen sekä negatiivisesti että positiivisesti.

Kuinka niitä tulisi käyttää?

Suurin osa hakukoneoptimoijista uskoo, että jos he käyttävät tarkan haun avainsanoja, heidän sivusto pystyy saavuttamaan positiiviset tulokset nopeasti. Asiat toimivat päinvastoin.

Tarkkaa ankkuria tulisi käyttää vähemmän prosentteina linkkisi rakennusstrategiassasi. Kyllä, voit käyttää tarkan haun avainsanoja, mutta juuri silloin, kun haluat lisätä profiiliasi nopeasti. Jos käytät niitä yhä uudelleen ja uudelleen, se vaikuttaa kielteisesti Google-profiiliisi ja Google olettaa rakentavan luontaisia ​​linkkejä.

Jäljempänä olemme maininneet avainsanat sen perusteella, mikä prioriteetti heille tulisi antaa.

 1. Ankkuriteksti Käytä sitä niin paljon kuin pystyt. Tämä osoittaa Googlelle, että olet keskittynyt tuotemerkin luomiseen sen sijaan, että spämmittäisit Internetiä luontaisilla avainsanoilla.
 2. Alasti linkit: Jälleen alastomat linkit ovat turvallisia. Ne näyttävät luonnollisilta profiilissasi.
 3. Yleiset ankkuritekstit: Yleiset ankkurit tai toimintakehotukset eivät ole vain huomion kiinnittämistä, vaan myös auttavat pitämään profiilisi terveenä ja luonnollisena. Käytä CTA-muunnelmia, älä pidä kiinni yhdessä CTA: ssa jokaisessa linkissä.
 4. Kuva ja ankkuri: Käytä vapaasti tällaisia ​​avainsanoja, koska ne eivät myöskään aio purkaa sinua minkäänlaisissa vaikeuksissa.
 5. Osittaiset ankkurit ja LSI: Ole erittäin varovainen, kun käytät näitä. Varmista, että et spämmi Google-profiilisiasi tonnilla näistä. Muuta kohdennettua avainsanaasi ja käytä sitä tavalla, että sen pitäisi näyttää luonnolliselta.
 6. Tarkan ottelun ankkurit: Kuten edellä mainittiin, käytä näitä varoen. Tarkka hakuankkurien tiheä käyttö ei ole hyvä idea linkkien rakennusstrategiaasi.

Minkä pitäisi olla malli?

Kun aiot rakentaa linkkejä rahasivustoosi. Varmista, että et noudata mallia, joka on liian ilmeinen Googlelle analysoidaksesi, että olet hankkinut käänteisiä linkkejä. Ole vain satunnainen.

Anna potku verkkosivustollesi tarkan haun ankkuritekstillä ja seuraavaa linkkiä varten etsi merkkituotteinen avainsana. Kolmannessa käytetään LSI: tä tai osittain vastaavaa ankkuritekstiä, sitten käytetään yleistä ankkuritekstiä, sitten taas merkkituotteista avainsanaa ja jatka tätä satunnaisella tavalla.

Avain Takeaway

Älä toista avainsanoja peräkkäin ja jatka sekoittamista. Muista, että Google inhoaa sitä, kun olet liian täydellinen ankkuriteksteihisi ja avainsanoihisi. Google odottaa, että verkkosivusto löytää linkkejä sitoumukseen tarjota laadukasta sisältöä Internet-käyttäjille. Joten älä ajattele huijaa Googlea, jos luulet pystyväsi tekemään niin, olet joutunut väärään vaikutelmaan.

Älä yritä sen sijaan toimia luonnollisena, vain “ole luonnollista”. Luo linkkejä, mutta älä lähetä roskapostia Internetiin ei-toivotulla ja huonolaatuisella sisällöllä. Tämä opas perustuu henkilökohtaiseen kokemukseen ja tulokset voivat vaihdella, koska jokainen verkkosivusto on tavalla tai toisella erilainen.

Yleensä tämä opas auttaa sinua tekemään parempia päätöksiä linkkisi rakennusstrategiaasi liittyen.

Kirjoittajan elämäkerta:

Loius Martin on luovan markkinoinnin johtaja Invictus Studio kaupungissa Southlake, Texas. Hän on harjoittanut digitaalista markkinointia viimeiset kolme vuotta Yhdysvalloissa. Loiuksella on laaja kokemus bloggaamisesta ja markkinoinnista, ja hänen työnsä heijastaa syvää näkemystä nykymaailman markkinointitaktiikkaan. Voit seurata häntä @ loiusmartin1 Twitterissä.

Lue myös:

 • 7 parasta SEO-strategiaa verkkosivustosi optimoimiseksi vuonna 2020
 • Vältä näitä 30 SEO-virhettä, jotka voivat tappaa sijoituksesi vuonna 2020
 • Paras SEO-analyysityökalu verkkosivustosi analysointiin vuodelle 2020
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me