Esteu cercant la manera més senzilla d’aprendre a fer recerca amb paraules clau?

Aquesta publicació us permetrà aprofundir en alguns dels millors blocs que us permetran fer recerca amb paraules clau basades en resultats amb la màxima facilitat i eficiència.

També coneixereu algunes eines de recerca de paraules clau gratuïtes o de pagament que facilitaran la vostra tasca de SEO de la manera més equipada concebuda i comenceu el vostre pla d’atac de SEO.!

Quan coneixeu el nivell inicial d’aprenentatge de SEO, és quan coneixeu una paraula que és “recerca de paraules clau”..

Què és la recerca de paraules clau?

La recerca de paraules clau és el procés d’identificar paraules i frases populars, que les persones entren en motors de cerca per tal de saber en què es poden classificar.

Per determinar l’èxit del vostre lloc web a l’espai digital de què tracta aquesta paraula clau? Probablement això és degut a que la recerca amb paraules clau és el primer i més significatiu avenç en SEO.

La recerca de paraules clau és una part integral del SEO. No només això, també cal executar una campanya d’anuncis de Google.

Sense la recerca de paraules clau, no podrem optimitzar una publicació al bloc ni fer la pràctica de fora de pàgina. Juntament amb aquestes línies, hem de tenir cura dels negocis.

No hi ha dubte sobre això, però és encara més important implementar paraules clau rellevants en un article o bloc.
Us expliquem 5 passos senzills per a la recerca de paraules clau per tal que el vostre lloc web estigui optimitzat en cercadors.

Com fer recerca en paraules clau en 5 senzill pas:

1. Abans d’anar a la base de la recerca de paraules clau, hem de saber què és una bona paraula clau:

 • La paraula clau ha de tenir com a mínim 500 volums mensuals de cerca (>500).
 • El percentatge de CPC de la paraula clau hauria de ser superior, és a dir, superior a 1 dòlar (significa que els anunciants estan interessats en aquesta paraula clau que facilita la rendibilitat).
 • El nivell de competència ha de ser baix o moderat al SERP (pàgina de resultats del motor de cerca) perquè ens ajudarà a obtenir un ROI millor (rendibilitat de la inversió).
 • La paraula clau SEO Dificultat hauria de ser de 0 a 30 (Encara és fàcil). Com més gran sigui la dificultat de les paraules clau, més difícil és classificar a la primera pàgina del motor de cerca de Google a causa de l’alta competència de classificació del lloc web.

2. Llista els temes rellevants relacionats amb el teu negoci i crea una llista de temes nínxols:

Si escolliu les paraules clau adequades, preferiu sempre utilitzar eines de pagament, però això no vol dir que no hagueu d’utilitzar eines gratuïtes.

Les eines gratuïtes proporcionen moltes paraules clau estretament relacionades, però no us ofereixen paraules clau noves o diferents tipus de paraules clau que els vostres clients utilitzen als motors de cerca. Les eines de recerca de paraules clau gratuïtes no us proporcionen resultats precisos de la paraula clau cercada.

En aquest cas, la millor manera de trobar paraules clau rellevants és llistar temes rellevants relacionats amb el vostre negoci i crear una llista de temes nínxols..

Ara, el tema inclou temes estretament relacionats que són molt similars o es troben en el mateix component que el vostre negoci.

3. Esbrineu la paraula clau que la gent ja utilitza per al vostre negoci:

Si el vostre lloc web ja està en directe, potser tindreu un or amagat a l’espera de cavar. Un bon lloc per fer recerca amb paraules clau és la vostra recerca interna de llocs.

És molt útil per als usuaris que presentin un quadre de cerca al vostre lloc, però també us serveix perquè recopila dades de consulta de cerca i informe de cerques.

Veure aquestes preguntes us ajuda a millorar principalment la usabilitat (perquè mostra què vol veure la gent, quins llocs web poden desaparèixer i on la navegació del vostre lloc és feble). Però també podeu cercar nuggets de paraules clau, frases útils que la gent cerca. Afegiu aquestes persones a la vostra llista.

Podeu trobar dades i dades de trànsit valuoses mitjançant Google Search Console (abans anomenades Eines per a administradors web). El servei gratuït de Google també proporciona als propietaris de llocs web informació sobre els seus propis llocs (especialment amb Google Analytics configurat).

És especialment útil l’informe Search Analytics; quan mireu aquesta consulta, podreu veure quins termes de cerca us porten a les vostres pàgines web de la cerca de Google.

Google utilitza la Search Console per informar-vos d’errors o penalitzacions, i necessitareu eines de diagnòstic SEO per mantenir la vostra salut per a una bona salut. Així que no us ho perdeu.

4. Utilitzeu les millors eines de recerca de paraules clau:

Tot pensant sobre com fer recerca amb paraules clau Heu de pensar quina és la millor eina de recerca de paraules clau que us ajuda a generar una llista de paraules clau àmplia i basada en resultats i us proporcionarà els detalls de les estadístiques de trànsit juntament amb el CPC d’AdSense, els informes sobre motors de cerca i altres detalls. important per a un SEO eficaç del vostre lloc.

Hi ha nombroses eines de SEO gratuïtes i de pagament en línia que us ajuden a situar el vostre lloc web més alt a totes les plataformes de motors de cerca.

A continuació, es mostren algunes eines de recerca de paraules clau gratuïtes i de pagament que ajuden a iniciar el vostre SEO sense inversió:

 1. SEMRush (descobreix els teus competidors, millora el teu SEO, augmenta els teus rànquings)
 2. Ahrefs (Eines per fer créixer el trànsit del vostre motor de cerca, investigar i analitzar els vostres competidors i supervisar la vostra paraula clau)
 3. Kwfinder (una eina de recerca de paraules clau fàcil d’utilitzar que ofereix la idea de paraula clau adequada)
 4. Ubersuggest (Eina gratuïta per a les paraules clau de cua llarga i curta de Neil Patel) (Per a aquells que no vulguin anar a buscar l’eina de pagament)
 5. WhatsMySerp (Volum de cerca gratuït, CPC & dades de competència en llocs web útils per a venedors d’Internet) (per a aquells que no vulguin anar a l’eina de pagament)
 6. Eina de paraules clau (La millor alternativa al Google Planner Keyword Plans i altres eines de recerca de paraules clau)

5. Analitzeu la paraula clau dels vostres competidors:

Una anàlisi de paraules clau competitiva és una de les maneres més eficaces de competir en llocs concorreguts i obtenir beneficis importants en altres empreses de la seva indústria. Com es poden trobar paraules clau que els vostres competidors orienten a les seves campanyes de cerca orgànica i de pagament?

A continuació, es mostren algunes de les millors eines i tàctiques de recerca de paraules clau que podeu utilitzar per trobar paraules clau de la competència:

 1. SemRush (Suite tot inclòs per al vostre flux de treball de màrqueting, consulteu l’article complet de la revisió de SEMrush aquí)
 2. KWFinder (cerqueu paraules clau valuoses amb una mica d’ajuda dels vostres amics)
 3. SpyFu (Spy on Your SEO Competition)

Llegiu també: 11 millors eines de recerca de paraules clau per a SEO el 2020 (gratuïta i de pagament)

Conclusió:

Felicitació: – Ho has fet fins al final!

La investigació amb paraules clau hauria de ser l’inici de qualsevol estratègia de SEO sostenible. El resultat serà una llarga llista de paraules clau que voleu trobar. Però la part més difícil encara queda per davant: escriviu tot aquest contingut. Hauríeu d’escriure articles i publicacions del bloc a cada paraula clau que vulgueu trobar. Aquest és un repte!

Llegiu també:

 • SEMrush 30 dies de prova gratuïta 2020
 • Millors eines d’anàlisi de SEO per al 2020
 • 30 errades SEO a evitar el 2020
 • 25 maneres d’augmentar el trànsit de llocs web el 2020
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me