Forsøger du at rangere din WordPress-blog efter nøgleord med høj konkurrence? Kæmper dine konkurrenter også med at rangere efter dem? Det kan være hårdt … Jeg mener at vinde denne kamp.

Du ved, jeg har en god løsning til dig, nøgleord med lang hale. Hvorfor skulle du lytte til mine råd? Fordi nøgleord med lang hale kan få masser af højkonverterende trafik til din WordPress-blog og øge indtjeningen for din virksomhed dramatisk.

Nedenfor kan du se dette års graf, der demonstrerer den skyrocketende organiske trafik til Ahrefs blog.

skyrocketing organisk trafik

Hvorfor sker dette? Det er ikke et spørgsmål om held. Vi bruger bare aktivt nøgleordets forskningsstrategier, og jeg er klar til at dele nogle af dem med dig.

Så i denne artikel skal jeg forklare, hvordan du drager fordel af langhale-nøgleord og får poser med søgetrafik, som jeg lovede dig i begyndelsen af ​​dette blogindlæg. I øvrigt er der ikke behov for nogen stor indsats.

OK, lad mig fortælle dig, hvad der er nøgleord med lange hale, og hvorfor du skal passe på dem.

Definitionen af ​​nøgleord med lang hale

I enkle ord, nøgleord med lang hale er upopulære eller lavvolumen søgeforespørgsler. De er meget fokuserede og har tendens til at konvertere ekstraordinært godt.

Jeg kommer tilbage til spørgsmålet om, hvorfor disse nøgleord kaldes “lange haler” lidt senere.

Vi analyserede de 1,9 milliarder nøgleord i Ahrefs ‘amerikanske database og blev overrasket over at opdage, at 92,42% af dem får ti søgninger pr. Måned eller endnu færre.

Se venligst grafen herunder. Ser du den syrin “hale”? Det visualiserer de upopulære forespørgsler. Jeg er sikker på, at du nu forstår, hvorfor mindre populære nøgleord kaldes langhale-nøgleord.

Dette sker, fordi de falder på den meget lange hale i grafen til søgning efter søgning.

søg efterspørgselsgrafik

Nøgleord med lang hale har intet at gøre med antallet af ord. Det vil sige, korte søgeforespørgsler kan være “lange hale” nøgleord, og lange forespørgsler kan være “hoved” nøgleord.

For eksempel:

Digital marketing job og kurser inden for digital markedsføring er “hoved” nøgleord, mens am254 og animacrack er lange haler.

Er du interesseret? Ønsker du at vide, hvordan man finder nøgleord med lang hale og får enorm trafik fra dem? Bare følg mig videre.

Nøgleord med lang hale – hvordan man finder dem

Lad os starte med den nemmeste måde. Tag et bredt emne og begynde at skrive det på Google. Ser du disse Googles autofuldførende forslag?

Sådan finder du nøgleord med lang hale

Dette er mere specifikke og mindre populære søgninger, der kan relateres til det overordnede emne, du leder efter.

Marker også feltet “Folk spørger”.

Folk spørger også

Og glem ikke området “Søgninger relateret til” i bunden af ​​søgeresultaterne.

Søgninger relateret til

Resultaterne i sektionen giver en vis indsigt i de andre mindre populære, men mere specifikke søgninger, som folk udfører omkring dette emne.

Jeg må dog advare dig om, at det kan være ret tidskrævende at indsamle disse nøgleord fra Google manuelt. Så måske ville det være en klog løsning at bruge et professionelt nøgleordsundersøgelsesværktøj til at finde tusinder af dejlige søgeord med lange hale på få sekunder.

Jeg bruger Ahrefs ‘søgeordsudforsker til formålet. Det er naturligt, da jeg arbejder for virksomheden, men du kan bruge et hvilket som helst marketingværktøj efter dit valg.

Processen er normalt forenklet til følgende handlinger:

  • Jeg indtaster et nøgleord
  • Vælg den nødvendige rapport
  • Anvend volumenfilteret, som jeg vil finde nøgleord med lavt søgevolumen i min niche

Hvis jeg leder efter mere specifikke forespørgsler, men ikke de generelle, kan jeg også bruge ordtællingsfilteret til at finde nøgleord med lang hale, der består af mange ord.

Keywords Explorer tilbyder også spørgsmål-rapporten. Disse typer forespørgsler vil sandsynligvis være ”upopulære og specifikke”, læse forespørgsler med lang hale.

Hvis du foretrækker at holde dig inden for dine budgetgrænser og hovedsagelig bruge gratis værktøjer, kan du prøve Besvar offentligheden. Det gør noget lignende.

Der er en anden effektiv måde at opdage lovende lange hale nøgleord i din niche / branche. Du kan gennemse de nøgleord, som dine konkurrenter i øjeblikket rangerer for.

Igen, jeg gør det på Ahrefs, men du kan gøre det i dit foretrukne marketingværktøj.

Jeg indtaster bare et konkurrentens domæne i Ahrefs ‘Site Explorer, går til rapporten Organic Keywords og filtrerer derefter efter nøgleord med lave søgevolumener.

Side note: Dette er en meget informativ video om Sådan udføres søgeordsforskning i 2020.

Jeg er ikke sikker på, at du har overvejet denne form for tilgang til at finde nøgleord med lang hale til det indhold, du lægger på din WP-blog.

Men det er ikke alt. Jeg kan sammenfatte et par flere metoder til at finde ting, som folk i din branche muligvis søger på på Google:

  • Træd ind i dine kunders sko. Hvilket sprog ville de bruge, og hvordan man sætter spørgsmålene, når de søger efter dine produkter eller tjenester?
  • Der er ingen bedre måde at finde ud af, hvilken slags ord, sætninger og sprog dine kunder bruger, end at tale med dem. Tal med dine kunder.
  • Se trådene i onlinesamfund. Besøg brancheforum for at se, hvilke spørgsmål dine kunder stiller, og hvordan de sætter dem. At tjekke Facebook-grupper og andre sociale medieplatforme vil heller ikke skade.

Sådan får du masser af søgetrafik fra nøgleord med lang hale

Det er lettere at rangere for langhale end for “hoved” -søgeord.

F.eks. Kan nogle nøgleord med lang hale på siden med den øverste placering have cirka 2.500 månedlige søgninger.

De fleste af de topprangerede sider vil også have færre end 20 henvisende domæner, hvilket betyder, at hvis du opretter en side om dette emne og bygger nogle links til det, kan du forvente at rangere i top 10 ganske let.

Hvis vi sammenligner den imaginære langhale, vi lige har talt ovenover med et populært ”hoved” -udtryk, som f.eks. Har ca. 100.000 månedlige søgninger og alle de topprangerede sider, der rangerer for det, har masser af backlinks, er dine chancer for outranking dem alle bliver elendige.

Takeaway er, at det er lettere at rangere efter og få trafik fra nøgleord med lang hale.

Du kan dog komme i følgende situation:

Du har et par søgeord, der har lignende månedlige søgninger. Betyder det, at det vil være let at rangere for en af ​​dem?

Svaret er nej.

Se først på de øverste sider. Et af dine søgeord kan vise sig at være frygteligt konkurrencedygtigt. Vil du vide hvorfor?

Dette sker, når en søgeforespørgsel ikke omfatter et unikt eget emne og falder ind under det bredere emne.

Lad mig forklare fænomenet. Når forskellige mennesker søger efter de samme ting, forstår Google dette og rangerer et næsten identisk sæt sider for alle disse langhale-forespørgsler.

Her kan vi nå frem til konklusionen – hvert emne har sin egen ‘søgeforespørgselskurve’.

Hvis du opretter en ‘søgningskurvekurve’ til dine langhale-søgeord, ser du, at selvom der er et par “hoved” -udtryk, er der også en meget lang hale, der består af tusinder af lavvolumen-søgeord. Alle disse er dele af det samme store emne.

Men du behøver ikke at bekymre dig om det, hvis du valgte de rigtige nøgleord med lavt søgevolumen.

Over til dig

Du ved, jeg er en stor fan af nøgleord med lang hale, og denne artikel er bare toppen af ​​et isbjerge, der afslører fantastiske SEO muligheder for de lange haler til WP-blogs såvel som alle andre ressourcer, der har en form for indhold på dem, der kræver promovering og høje placeringer i søgemaskiner.

Hvis du også er evangelist for nøgleord med lang hale, så lad mig en linie i kommentarerne. Hvis dette emne er nyt for dig, er dine spørgsmål / tanker / forslag altid velkomne nedenunder.

Vær ikke sky med at dele denne artikel på dine sociale medier, hvis du finder den værdifuld.

Skål!

Om forfatteren:

Helga Moreno er en lidenskabelig indholdsskaber og marketingmedarbejder hos Ahrefs modig til at tro, at hvis der er en bog, som hun vil læse, men den ikke er skrevet endnu, så skal hun selv skrive den.

Læs også:

  • 14 bedste SEO-værktøjer, som alle SEO-eksperter bruger i 2020 (gratis & Betalt)
  • 9 måder at få backlinks af høj kvalitet gratis
  • Sådan fremskyndes indekseringsprocessen for et websted i 2020?
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me