El text d’ancoratge és la meva paraula clau,

El text d’ancoratge és l’enllaç que utilitzem per a l’enllaç enllaç,

Ummm Text d’ancoratge? Què és això?

Què és un text d’ancoratge i com s’ha d’utilitzar? Vaig fer aquesta pregunta a alguns novells de SEO del meu cercle i aquestes són les respostes que en vaig obtenir.

Res no és sorprenent pel fet que la majoria de novells ni tan sols entenguin què és i on i com s’ha d’utilitzar un text d’ancoratge, malgrat que ells mateixos l’han utilitzat amb freqüència. Ho posen constantment aquí i allà cada dia, encara no tenen un coneixement teòric de què es tracta i com s’ha d’aprofitar per aportar els màxims beneficis al rànquing del seu lloc..

Aquesta guia simplista i bàsica s’ha escrit per orientar-vos sobre els conceptes bàsics del text d’ancoratge i sobre com es pot utilitzar per maximitzar els vostres resultats SEO. Així, sense esperar més, ens endinsem.

Què és un text d’ancoratge?

Text d’ancoratge és un enllaç clicable que incloeu a les publicacions de convidats, al contingut web o a qualsevol altre lloc on deixeu el vostre enllaç del lloc com ara fòrums, perfil empresarial i secció de comentaris de blogs, etc. Tot i que, la majoria de la gent creu que els textos d’ancoratge no ho són tan significatiu com abans. Però en realitat, encara importen i encara els heu de fer servir estratègicament. Importaran sempre que tingueu enllaços enllaços i els problemes de creació d’enllaços.

Tanmateix, l’algoritme de Google actualitza especialment la versió Actualització de pingüins el 2012 ha canviat les pràctiques de construcció d’enllaços. L’actualització d’algorisme va empènyer els SEO per fer algunes modificacions importants en la seva estratègia de creació d’enllaços. Per dir-ho d’una altra manera, Google s’ha tornat més intel·ligent que mai per detectar si esteu involucrats en alguna mena de pràctiques de creació d’enllaços no naturals. Si et pega la mà vermella, et colpeja una pena esgotadora.

I com ho sap Google? Senzill, mitjançant els vostres textos d’ancoratge.

Suposem que teniu una empresa de disseny anomenada “ABC” que ofereix serveis de disseny gràfic, ara tots els vostres enllaços enllaç no haurien d’incorporar-se al mateix text d’ancoratge “serveis de disseny gràfic”. En cas contrari, tard o d’hora Google sabrà que esteu creant enllaços antinaturals agressius i, per tant, sereu afectats per una pena.

Quins són els tipus de textos d’ancoratge?

Us heu de preguntar: els textos d’ancoratge realment són de tipus. Bé, sí. En comptes d’utilitzar un sol text d’ancoratge una i altra vegada a les publicacions, podeu utilitzar diversos tipus que us ajuden a trencar els textos d’ancoratge en diverses variacions.

A continuació, hem esmentat els tipus de textos d’ancoratge que si s’utilitzessin en una relació perfecta augmentarien la classificació del lloc més ràpidament que mai.

1. Àncores de marca

Aquests són els tipus d’ancoratges que hi porten el vostre nom de marca. Pot ser el nom de la marca sol o amb paraules addicionals incloses abans o després. A continuació, es mostra un exemple de text d’ancoratge de marca d’Arefs.

Àncores de marca

2. Ancoratges d’enllaç nu

Els ancoratges d’enllaços nus són els tipus de textos d’ancoratge on col·loqueu l’enllaç tal com és, sense incrustar-lo en cap tipus de text..

3. Ancores genèriques

Els ancoratges genèrics són bàsicament CTA en els quals no utilitzeu ni les paraules clau orientades ni el nom de marca.

Per exemple:

 • Llegiu aquí
 • Clica aquí
 • Visita el nostre lloc web

4. Cap àncora

Aquest és el tipus d’àncora que utilitzen la majoria de les marques. Podeu obtenir aquest tipus d’ancoratge quan esteu rebent un enllaç mitjançant una imatge (sense etiqueta ALT) o, simplement, podeu obtenir-lo al no incloure cap text d’ancoratge al contingut. Així s’assembla a No Anchor.

Sense Àncora

5. Nom de marca amb paraula clau

Aquest és el tipus de text d’ancoratge on fusioneu les paraules clau orientades amb el vostre nom de marca.

Així sembla:

 • Disseny de logotip personalitzat ABC
 • Serveis de disseny web ABC
 • Disseny de fullets ABC

6. Ancoratges d’imatge

Allà on publiqueu una imatge, assegureu-vos que hi poseu etiqueta ALT. Google considerarà aquesta etiqueta ALT com un text d’ancoratge d’una imatge. En cas contrari, es consideraria una no àncora que hem esmentat a l’epígraf anterior.

7. Ancoratges parcials

Per a aquest tipus de text d’ancoratge, fareu servir les variacions de les vostres paraules clau orientades.

Per exemple:

 • Apreneu la manera adequada d’utilitzar el text d’ancoratge
 • Llegiu els conceptes bàsics d’utilitzar textos d’ancoratge

8. Ancoratges LSI

LSI significa la indexació semàntica latent. Vés a Google, escriviu la vostra paraula clau i, a continuació, obtindreu els termes de cerca relacionats amb la vostra pregunta mecanogràfica. Aquestes són les paraules clau LSI de la vostra marca. Per exemple, la meva paraula clau objectiu són serveis de disseny gràfic. Aquestes paraules clau LSI que puc fer servir diferents de les meves paraules clau d’orientació com a text d’ancoratge.

Ancoratges LSI

9. Text d’ancoratge de coincidència exacta

Els ancoratges de concordança exacta són bàsicament les paraules clau per a les quals va fer una investigació completa. Per exemple, si els “serveis de disseny gràfic” són la paraula clau objectiu i utilitzeu el text d’ancoratge exacte per a la creació d’enllaços, vol dir que feu servir textos d’ancoratge de coincidència exacta. Són les paraules clau més potents, però les més sensibles, que poden afectar negativament o positivament la classificació del vostre lloc.

Com s’han d’utilitzar?

La majoria dels SEO creuen que si utilitzaran les paraules clau de concordança exacta, el seu lloc seria capaç d’obtenir els resultats positius ràpidament. Per contra, les coses funcionen al revés.

L’ancoratge de la concordança exacta s’ha d’utilitzar en menys percentatge en la vostra estratègia de creació d’enllaços. Sí, podeu utilitzar paraules clau de concordança exactes, però només quan voleu augmentar el vostre perfil ràpidament. Si les continueu utilitzant una i altra vegada, provocarà un impacte negatiu en el vostre perfil de Google i Google assumirà que esteu creant enllaços no naturals.

A continuació, hem esmentat les paraules clau en funció de la prioritat que cal donar-los.

 1. Text d’ancoratge de marca: Feu-lo servir tot el que pugueu. Això demostra a Google que us heu centrat en la creació d’una marca en lloc de no fer missatges de correu electrònic a Internet amb paraules clau naturals.
 2. Enllaços nus: Un cop més, els enllaços nus són segurs i semblen naturals al vostre perfil.
 3. Textos d’ancoratge genèrics: Els ancoratges genèrics o les accions no només són atractius, sinó que també contribueixen a mantenir el vostre perfil saludable i natural. Utilitzeu variacions de CTA, no s’adhereixi a un CTA únic per a cada enllaç.
 4. Imatge i No-Ancoratge: No dubteu a utilitzar aquest tipus de paraules clau, ja que tampoc us permetran posar-vos en problemes.
 5. Ancoratges de parcials i LSI: Tingueu molta cura quan les utilitzeu. Assegureu-vos que no esteu espionejant el vostre perfil de Google amb moltes tones. Feu variacions de la vostra paraula clau orientada i utilitzeu-la de manera que sembli natural.
 6. Ancoratges de concordança exacta: Com s’ha esmentat anteriorment, utilitzeu-les amb precaució. L’ús freqüent d’ancoratges de concordança exactes no és una bona idea per a la vostra estratègia de creació d’enllaços.

Quin hauria de ser el patró?

Quan creeu enllaços per al vostre lloc de diners. Assegureu-vos que no seguiu un patró que és massa obvi per a Google per analitzar que esteu adquirint alguns accessoris en línia. Només ser aleatori.

Doneu un cop de peu al vostre lloc web amb un text d’ancoratge de concordança exacte i, per al següent enllaç, aneu a paraula clau de marca. Per al tercer, utilitza un text d’ancoratge LSI o parcialment coincident, després utilitza un text d’ancoratge genèric i torna a utilitzar una paraula clau de marca i continua fent-ho d’una manera aleatòria.

Llevació clau

No repetiu les paraules clau seguides i continueu barrejant les coses. Recordeu que Google ho diu quan esteu massa bé amb els vostres textos i paraules clau. Google espera que el lloc web trobe els enllaços a què es compromet a proporcionar contingut de qualitat als usuaris d’Internet. Així que no us penseu enganyar a Google, si creieu que ho podeu fer, heu tingut una mala impressió.

No intenteu actuar de forma natural, sinó que simplement sigueu “naturals”. No creeu enllaços, però no feu correu brossa a Internet amb contingut no desitjat i de mala qualitat. Aquesta guia es basa en l’experiència personal i els resultats poden variar, ja que cada lloc web és diferent d’una manera o d’una altra.

Tot i això, en general, aquesta guia us ajudarà a prendre millors decisions sobre la vostra estratègia de creació d’enllaços.

Bio de l’autor:

Loius Martin és el gestor de màrqueting creatiu de Invictus Studio a Southlake, Texas. Fa tres anys que treballa en màrqueting digital als Estats Units. Loius té una àmplia experiència en blocs i màrqueting, i la seva obra reflecteix una visió profunda de les tàctiques de màrqueting del món actual. El podeu seguir a @ loiusmartin1 a Twitter.

Llegiu també:

 • 7 millors estratègies de SEO per optimitzar el vostre lloc web el 2020
 • Eviteu aquests 30 errors de SEO que poden matar la vostra classificació el 2020
 • Millors eines d’anàlisi de SEO per analitzar el vostre lloc web per al 2020
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me