В тази цифрова ера предприятията преминават в различно измерение, където продажбата или купуването е само на едно кликване.

Независимо дали искате да продадете химикалка или недвижими имоти, не е задължително да се нуждаете от магазин за материални, тухлени и хоросан. Платформите за електронна търговия ви обхващат, като обърнете внимание на добавянето на стойност към целевите ви клиенти. Целият процес е рентабилен, пести време и лесен за използване!

В резултат на обединените сили на електронната търговия и интернет стартирането на бизнес е сравнително по-лесно в наши дни. Вашата виртуална „домашна база“ може да бъде изградена лесно, като използвате наличните платформи за електронна търговия. Следователно индустрията за електронна търговия бързо процъфтява и отваря врати за бизнеса.

Според статистика, индустрията за електронна търговия реализира 2,3 трилиона долара продажби през 2017 г., които се очаква да се удвоят до 2021 г..

Вземете примера на Amazon, eBay, Alibaba и много други; можете да представите начина, по който расте техният бизнес в онлайн пространството. Тези големи имена и розови статистики обаче маскират огромния натиск, пред който са изправени бизнеса в електронната търговия. Нарастващите потребителски изисквания и ожесточената конкуренция създават тесни граници, което затруднява оцеляването на бизнеса в това виртуално пространство.

За да останат по-напред от играта и да спечелят конкуренцията, бизнеса в електронната търговия се нуждае от повече мрежи, като следи конкурентите си, използва най-новите технологии и подобрява обслужването на своите клиенти..

Но въпреки жестоката конкуренция, индустрията за електронна търговия все още има голям потенциал в много ниши като:

 • Екологични бебешки тоалетни принадлежности
 • Натурални продукти за грижа за кожата
 • Ръчно изработени играчки и други продукти за собственици на домашни любимци
 • Облекло за печат по поръчка
 • Фитнес уреди
 • По желание безглутенови и органични храни
 • Онлайн курс и други

Защо да изберете правилната платформа за електронна търговия е от решаващо значение за вашия бизнес?

Донякъде е подобен на този за избор на магазин за физическа тухла и хоросан. Много се включва при изграждането на уебсайт за електронна търговия, било то разходите, репутацията и рисковете. И ако нещо се обърка, общият ви бизнес страда. В крайна сметка вие сте принудени да промените платформата, което отново изисква допълнителни разходи и време, камо ли за възникналите караници.

Следователно, спасете се от ненужни неприятности и инвестирайте в правилната платформа от самото начало. Но как точно ще го постигнете? Помислете по-долу споменатите точки.

Цена

Ако имате малък или среден бизнес, цената става решаващ аспект, който трябва да вземете предвид. Изберете платформа, която може да предложи основните инструменти, функции и използваемост, които могат да дойдат на разумна цена.

Back-end инструменти

Уверете се, че избраната от вас платформа трябва да предлага основни инструменти за поддръжка, за да поддържа вашия уебсайт. Той може да предлага функции като достъп до WP плъгини, системи за управление на приложения, поддръжка за SKU и CSS и други. Той трябва да осигурява гладка достъпност от управлението на запасите до управлението на съдържанието, всичко в задния край.

скалируемост

С нарастването на вашата компания, вашият онлайн магазин ще се нуждае от поддръжка за повече продукти, повече възможности за плащане и т.н. Следователно избраната от вас платформа трябва да може да осигури лесна мащабируемост, без да възпрепятства вашите бизнес операции.

Производителност и скорост

Когато потребител отвори вашия магазин, той трябва да осигури прилична производителност и скорост на зареждане на страниците. Той го държи закачен на сайта, за да подобри бизнеса ви. Следователно, вашият хост трябва да предлага отлична производителност и скорост, дори ако използвате различни добавки, плъгини и какво ли още не.

Потребителски опит

Изберете технология, която вашите крайни потребители могат да намерят лесна за използване за подобряване на потребителското изживяване. Уебсайтът не трябва да им предоставя трудности, когато търсят продукт или услуга. По същия начин се уверете, че платформата не е толкова сложна за управление от вашия екип. Вместо това трябва да предлага лесно управление, без да се компрометира с ефективността.

Сигурност

Киберпрестъпленията са във възход, докато говорим. И знаете колко важна е сигурността на вашия онлайн магазин. Той не само представлява сериозна заплаха за вашата репутация и бизнес, но и заплашва данните на клиента ви.

Следователно, изберете платформа, която може да ви предложи сигурност от най-високо ниво, за да смекчи нарушенията на сигурността от всякакъв вид в дългосрочен план.

Обслужване на клиенти

Много фирми са склонни да пренебрегнат този аспект. Като бизнес знаете колко важно е обслужването на клиентите в полза на вашия бизнес. Винаги трябва да сте готови да присъствате на въпросите на вашите клиенти и да им помагате.

По същия начин, не забравяйте да изберете този, който може да ви предложи бързо обслужване на клиента, в случай че се нуждаете от помощ.

На следващо място, нека разберем някои от най-добрите решения за вашия бизнес.

Magento

Платформата за електронна търговия с отворен код, Magento предлага безброй полезни и вълнуващи функции. От малки до фирми на ниво предприятия многобройните компании се възползват от своите онлайн магазини от гъвкавостта и мощта на Magento.

Той изгражда вашия магазин ефективно, така че да можете да управлявате добре бизнеса си. Той предлага безкрайни възможности за персонализиране, за да оформите бизнеса си по начина, по който сте мечтали. Получавате много шаблони, джунджурии, добавки и много други, които продължават да се актуализират.

За да увеличи вашата видимост онлайн, Magento се представя изключително добре в SEO. Освен това, високоефективната платформа е бърза и при коригиране на грешки, ако има такива. Освен това онлайн магазините, използващи тази платформа, работят безпроблемно на различни устройства, включително мобилни телефони.

Нещо повече, платформата Magento Commerce също поддържа канали за продажби, като Amazon. Magento е идеален за предоставяне на върховно изживяване с продажби в допълнение към изтеглянето на софтуера безплатно. Ако търсите решение с отворен код, можете да инсталирате и настроите сами или да отидете на надеждна хостинг платформа.

Weebly

Малък и среден бизнес, който иска да изгради благоприятен за бюджета уебсайт, Weebly е чудесен вариант.

За да започнете с него, не е необходимо да сте технологично съобразени, просто основите ще са достатъчни. Той също така предлага блогове за популяризиране и предлагане на пазара на вашите продукти чрез добавяне на подходящи статии. Освен това получавате много вълнуващи и професионални теми.

Изграждането, управлението и редактирането на вашия уебсайт е без усилие дори от мобилно устройство. Той предлага пълна персонализация и широк спектър от професионално проектирани шаблони. Можете да създадете вашите галерии, персонализиран фон и слайдшоу, подходящи за вашия бизнес. Също така ви предоставя интеграция на трети страни за вашия магазин заедно със SEO инструменти, за да ви помогне да бъдете забелязани.

Сделките с правомощия Weebly; следователно можете да се доверите на платформата за всичките си плащания. Лесната за използване платформа предлага безплатна услуга за основно ползване, но можете да я надстроите до Pro версия с $ 12 / месец и да получите $ 100 рекламни кредити от Google заедно с безплатен домейн.

OpenCart

Получавайте пълен контрол върху дизайна на вашия онлайн магазин, като изберете OpenCart.

Това е платформа с отворен код, която ви помага да създавате, управлявате и мащабирате бизнеса си по начина, по който сте си представяли. Лесната за стартиране и лесна за стартиране платформа ви помага да започнете безболезнено с вашия дигитален магазин. Насладете се на прозрачността, безплатните актуализации и изтеглянията, които платформата предлага с нулеви месечни такси.

Мощното управление ви позволява да се грижите за вашите продукти, поръчки, клиенти, кодове на талони, данъчни правила и други заедно с вградено SEO. Разширете функционалността на вашия магазин, като изберете от над 13 000 теми и модули. Специалната поддръжка на клиенти на Opencart винаги е готова на ваше разположение в случай на затруднения.

Opencart интегрира най-известните шлюзове за плащане в света, включително PayPal, Amazon Payments, FedEx, Skrill и други за сигурни транзакции. Вижте надежден хостинг на Opencart за вашия онлайн магазин.

WooCommerce

Любовта WordPress?

употреба WooCommerce за добавяне на количка за пазаруване в съществуващия ви сайт WordPress. Можете да използвате този WP плъгин вместо да изградите друга платформа.

Той предлага конфигурируеми опции за доставка на вашите продукти и 140 специфични за региона опции за сигурно плащане чрез PayPal, Stripe, Google Pay, Apple Pay и др. Напълно персонализираната платформа ви позволява да разширите функционалността на вашия магазин, използвайки официални разширения на WooCommerce, включително маркетингови интеграции, съхранявайте подобрение, многоканален, търговски обект и др.

Създадена с помощта на REST API, платформата може да бъде интегрирана практически с всяка услуга и е мащабируема с растежа на вашата марка. Можете лесно да изброите продуктите си в Google Пазаруване, да популяризирате магазина в социални медии като Facebook и да изпращате имейл клиенти чрез MailChimp. Освен това, докладвайте и проследявайте маркетинговите усилия чрез Google Analytics.

Сайтът WoCommerce изисква повече сървърни ресурси от обичайните блогове, така че изберете хостинг платформата внимателно.

BigCommerce

Създайте диференциран и здрав цифров магазин, без да компрометирате мащабируемостта, стабилността и сигурността BigCommerce. Тя дава възможност на вашия бизнес да се изкачи над сложността, като предлага своите широки и специализирани услуги, насочени към оптимизиране на вашата марка за растеж.

Изградете персонализиран дизайн на витрината чрез персонализирани теми с вградени HTML, Javascript и CSS. Можете дори да персонализирате опита на касата чрез SDK и API за проверка от сървър към сървър. Направете мобилния си магазин отзивчив, визуализирайте се преди да публикувате и изградете магазина на WordPress. Обогатете вашия сайт с повече трафик чрез SEO-приятелски URL адреси и метаданни.

BigCommerce дава на вашия сайт пламтяща скорост чрез използване на инфраструктурата на Google Cloud, Akamai Image Manager и Google AMP. Персонализирайте продуктите си с помощта на функция за плъзгане и пускане и създайте 70+ местни промоции и отстъпки. Тя включва куп цифрови портфейли като Apple Pay, PayPal, Amazon Pay и др.

Други функции:

 • Сертифициране по ISO / IEC 27001: 2013
 • Сертифициране на PCI DSS 3.1 ниво 1
 • 99% продължаване
 • Поддържа над 250 валути в 129+ страни

PrestaShop

Имайки предвид разнообразните изисквания на различните бизнеси, PrestaShop ви помага да създадете напълно персонализиран магазин на вашите мечти! Той предлага функции, функционалности и производителност, необходими за създаване и разрастване на вашата марка. Добавете бързо продуктите си, конфигурирайте функциите му и ги персонализирайте лесно.

Можете да създавате правила за цените, да конфигурирате купони, да избирате режими за отстъпки и да персонализирате доставката. Prestashop предлага и удобни за SEO магазини, където можете да проверите вашите SEO резултати, и ви позволява да свързвате своя дигитален магазин към мрежите на социалните медии за по-добра ангажираност и трафик. Можете също да измервате маркетинговите си усилия чрез периодични отчети и прозрения на посетителите.

Понастоящем Prestashop се предлага на над 75 езика, за да ви помогне да разширите потребителската си база. Стартирайте няколко цифрови магазина, като използвате един бек офис, за да намалите разходите си и да увеличите удобството. Присъединете се към групата от над 300 000 търговци и продавайте продуктите си извън границите.

Shopify

Очаквахте, нали??

Търсите решение, при което можете да намерите всички функции на пунктовете за продажба, които да стартирате, оперирате и отглеждате марката си под един чадър?

Shopify обхвана те. Започнете с бизнес пътуването си и продавайте продуктите си навсякъде, включително социални медии, онлайн пазари и други.

Shopify предлага вградени инструменти, които да ви помогнат в маркетинговите ви усилия за създаване, изпълнение и анализ на вашите кампании в Google и Facebook. Управлявайте всичките си поръчки, плащания и доставка, като използвате едно и също табло за ваше удобство. Персонализирайте уебсайта си лесно чрез достъп до CSS и HTML кодовете.

Можете да добавите впечатляващи функционалности и функции към вашия сайт с над 3200 приложения, способни да се интегрират директно с Shopify. Той предлага повече от 70 професионални теми, създадени от известни дизайни като Pixel Union, Happy Cog и др. Shopify предлага блог платформа, на която можете да информирате и образовате аудиторията си, като публикувате висококачествени статии.

Shopify ви предоставя 256-битов безплатен SSL сертификат, за да защитите цялата информация на вашия сайт. Той също така предлага сигурни шлюзове за плащане и опция за извършване на плащания с кредитни карти от Visa, AmEx, Mastercard и др..

Drupal

Изградете амбициозен дигитален магазин с Drupal чрез интегриране на перфектните инструменти за маркетинг, изпълнение и плащане за привличане на по-широка клиентска база. Можете да управлявате съдържанието си заедно с модели на данни за продукти, включително страници с продукти и интерфейси за търсене.

Над 1 милион разработчици по целия свят допринасят усилията си за Drupal, което го прави стабилна и сигурна платформа. Той защитава вашия магазин чрез криптиране на базата данни, контрол на достъпа, доклади за сигурност, автоматични актуализации и предотвратяване от злонамерени дейности и DoS атаки.

Drupal предлага автоматизация на маркетинга чрез социални медии, имейли, CRM, оптимизации и др. Освен това работи като хранилище на съдържание, достъпно чрез API и ви позволява да персонализирате информация като геолокация, тип устройство, история на браузъра, таксономия на поведение и др., За да доставя подходящо съдържание на вашите посетители. Платформата е многоезична, предлагаща над 100 езика.

От отворения код, трябва да управлявате инсталацията и конфигурацията. Вместо това можете да преминете към управляван хостинг, за да можете да се съсредоточите върху основния си бизнес.

Sylius

Представете своя магазин с уникален външен вид и докосване, като използвате платформата с отворен код Sylius. Тя е изцяло базирана на PHP рамка, наречена Symfony. Тя включва високо качество на кода, солидни принципи и тестови практики, за да улесни разработчиците и удобни за потребителите за вашите клиенти.

Платформата предлага вградени API, така че да можете да изграждате мобилни приложения без усилия, включително Android и iOS, заедно с прогресивни уеб приложения. Следователно, можете да продавате продуктите си на всяко устройство, което вашите целеви клиенти използват. Интегрирайте сайта си с различни инструменти, необходими за процъфтяването на вашия бизнес, като CRM, ERP, инвентар, имейли и т.н..

Sylius може лесно да се разгърне на различни хостинг платформи, включително Cloudways, Nexcess, и т.н..

Sellfy

Sellfy предлага ясна, но мощна платформа за създаване на вашия онлайн магазин за продажба на физически стоки, абонаменти или цифрови продукти. Ако сте някой, който мрази сложността и все още иска ефективни резултати, Sellfy е за вас!

Можете да продавате продуктите си в YouTube, Instagram или Soundcloud чрез уебсайта си, като включите бутон „Купете сега“ или споделяте проста връзка.

Можете да увеличите продажбите си чрез имейл маркетинг, функции за продажба и кодове за отстъпки без допълнителни интеграции. Персонализирайте магазина си по желания от вас начин, като добавите логото си, създавате оформления и променяте цветове, за да комплиментирате марката си. Многоезичната платформа предлага оптимизация за мобилни потребители, така че те да имат достъп до вашия магазин чрез мобилни и десктоп.

Sellfy приема плащания от над 200 страни и използва сигурни шлюзове за плащания като PayPal и Stripe. Получете мощна представа чрез анализи, за да проследявате продукти с най-добри резултати, да преглеждате канали за трафик и най-добрите бизнес места.

Saleor

Разгърнете вашия онлайн магазин лесно с помощта Saleor и да се възползвате от най-високата класа на производителност и гъвкавост за управление и управление на вашия бизнес. Тя позволява безпроблемно интегриране на вашия магазин с различни системи като CRM, CMS, API за изпълнение и др. Чрез иновативния си GraphQL API.

Дава ви пълна свобода на предния край да използвате PWA витрина или JavaScript SDK заедно с опциите за избор на нова платформа или език по ваш избор. Управлявайте своите пакети продукти, групи и конфигурации по желания от вас начин. Той предлага поддръжка за няколко валути, езици и преводи.

Проследете растежа на бизнеса си, като използвате данни и ги анализирайте, за да оформите бизнеса си в дългосрочен план. Вашата марка, доказала бъдещето, като създава здрав и сигурен магазин, използвайки съвременни инструменти. Той също така предлага безпроблемна миграция Magento и използва чисти кодове, за да добави нови и вълнуващи функции, за да се възползвате от вашия магазин.

3dcart

Получете конкурентно предимство, като използвате стабилната и сигурна платформа за електронна търговия на 3dcart. Той предлага цялостно решение за създаване на стабилен магазин с подходящи инструменти за управление на инвентара, проектиране, проследяване на продажбите и други. Свържете магазина си с Amazon, eBay, Facebook и др., За да увеличите максимално клиентите си и да извлечете ползи.

Разширете бизнеса си с вграден имейл маркетинг и измервайте клиентските проучвания чрез надеждни аналитични инструменти. Интересното е, че той предлага инструменти за възстановяване на количките, които могат да ангажират посетителите ви автоматично и да ги насърчат да върнат. Платформата също така оптимизира вашия сайт за SEO, за да стимулира повече трафик и да бъде забелязан.

3dcart притежава Visa PCI сертификат заедно с мощни атрибути за сигурност, за да осигури всички транзакции. Той поддържа повече от 200 доставчици на плащания, включително PayPal, Stripe и др. Можете също така да интегрирате магазина си безпроблемно с FedEx, UPS, Royal Mail, USPS и др., За да предложите сигурна доставка.

Магазини Wix

Създайте професионален и ефективен онлайн магазин, използвайки Wix да продавате вашите продукти по различни канали за продажба, включително Instagram и Facebook. Изберете от 500+ шаблона и персонализирайте дизайна на вашия магазин с ефективни инструменти, за да достигнете до широка клиентска база както на мобилни, така и на работния плот. Той предлага 100+ дизайнерски функции, ефекти и фантастични продуктови галерии, за да ескалирате вашето онлайн присъствие за растеж.

Задайте и управлявайте магазина си въз основа на вашия бизнес, като изберете списък с желания, мини-количка, бърза добавка към количката и други. Можете да персонализирате всяка страница на вашия сайт, за да отговори на нуждите на вашия бизнес. Използвайте платформата за доставка на капки – Modalyst да доставя хиляди висококачествени продукти за разширяване на вашите предложения.

Можете дори да настроите вашите правила за доставка и да изберете глобални превозвачи като FedEx, USPS и др., За да предлагате в реално време оценки за доставка на клиентите си при плащане. Wix се грижи за сигурността на плащанията, като ви позволява да избирате от водещи доставчици на плащания като PayPal, Wix Payments, кредитни / дебитни карти и др. И приема 40+ валути. Можете също да мигрирате продуктовия каталог към Wix с помощта на CSV файлове.

заключение

Ако сте готови да сърфирате извън бизнеса с тухли и хоросани, е крайно време да изградите мащабируем дигитален магазин, използвайки надеждна и богата на функции платформа за електронна търговия. Изберете подходящия доставчик на услуги въз основа на вашите бизнес изисквания и бюджет, за да получите точки на брауни, които могат да ви спестят от бъдещата караница и да осигурят печеливш бизнес в дългосрочен план.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me