Наличието на имейл подпис ви позволява да подпечатате идентичността на марката си и да изглеждате по-професионално.

Сигурен съм, че сигурно сте виждали много от тях и се питах дали бихте могли да направите такъв за себе си, особено изскачащите с чудесна профилна снимка. В този момент може да си помислите, че правенето на такъв е ракетна наука, но не е така. Всеки, който не знае кодиране, може да направи това. Всичко, което трябва да направите, е да изберете някой от посочените в този списък инструменти и да генерирате такъв за себе си.

Това е много просто!

Но преди да продължа да ги изброявам, ето някои от предимствата на това да имате имейл подпис, който трябва да знаете.

Предимства от наличието на имейл подпис

Лесно е да си помислите, че подписите по имейл не са нищо повече от фантастичен дизайн с вашето име и снимка, вградени в него. Това е много повече от това. Това е полезна маркетингова тактика, която може да бъде ползотворна за вашия бизнес.

Ето защо:

Популярността на марката

Имането на имейл подпис е чудесен начин да уведомите получателите си кои сте като марка и какво правите. Това създава начин да подпечатате марката си, без дори да се опитвате много.

Като се има предвид, че имате цялата информация за компанията като име, лого, контакт и цветове, вградени в подписа, получателите стават лесно да разпознаят вашата марка.

Лично докосване

Както говорих по-горе за тези изскачащи снимки на профили в имейл подпис, това наистина е фантастичен начин да създадете по-лична връзка с вашите получатели.

В ерата на изкуствения интелект представянето на себе си в подписа на имейла дава сигнал на вашите читатели, че сте истински човек зад бюрото, а не робот.

Достигнат

Вярвам, че намирането на данни за контакт на компания не е толкова трудно. Всичко, което трябва да направите, е да потърсите техния уебсайт, отидете на страницата за контакти и BOOM; там имате информация за контакт.

Но какво ще стане, ако направите задачата с 70% по-лесна, като включите данните си за контакт в подписа си по имейл? По този начин, вашите получатели не трябва да преминават през тези допълнителни страници, само за да забележат телефонния ви номер.

Ще се чуди, защото вие предоставяте на получателите си възможността.

Най-накрая стигнахме до значителната част на тази статия. По-долу изброих някои от най-добрите генератори на подписи по имейл, които ще ви позволят да създадете професионален подпис в мустака.

Gimmio

Gimmio (преди известен като ZippySig) има много разширени опции за персонализиране и стилизиране, подходящи за фирми и дизайнерски агенции, които искат да създадат невероятни персонализирани дизайни.

Ако не сте много дизайнер, те имат над 40 професионални шаблона, които можете да използвате безплатно. Според уебсайта им над 63 000 специалисти използват техния инструмент, включително много агенции за уеб дизайн, които предоставят услуги за подписване по имейл на собствените си клиенти (с бели етикети).

Те са оценени №1 Генератор на подписи по имейл от марки като Freelancer.com, Template.net, Wondershare.com и много други.

signature.email

signature.email е гъвкав инструмент за дизайн на имейл подпис. Дизайнерите и агенциите могат лесно да създават красиви, персонализирани подписи за своите клиенти. Започнете с шаблон, променете цветовете, шрифтовете и интервалите, пренаредете реда на информацията и добавете всяко количество допълнителни полета или секции.

Няма ограничения за полета, които можете да добавите или в каква конфигурация. Можете да създадете имейл подпис, който да е брандиран за вас или вашите клиенти точно така, както трябва.

С платен план компаниите и организациите могат да създадат обикновена връзка за споделяне на подписи. Тогава всеки служител може да попълни своя марков подпис за няколко секунди и да го копира в своя имейл клиент по избор. Плановете подпис на имейл са разумни в сравнение с други разходи за подпис, които могат бързо да се добавят въз основа на размера на вашата организация.

Лицата могат да създадат и запишат личен подпис безплатно.

Designhill

Това трябва да бъде най-популярното сред този списък. Designhill на подпис на имейл е оценен от много големи марки като Forbes, HuffPost, Entrepreneur и др.

За да създадете своя имейл подпис на DesignHill, трябва да попълните данните на вашата компания, да изберете стилове, CTA и да предоставите връзки в социалните медии. След като всичко това е готово, трябва да натиснете бутона „създаване на подпис“ за красиво изглеждащ подпис, готов да бъде вграден в имейлите ви..

Създател на подписи

Както подсказва името, Създател на подписи е друга чудесна опция за създаване на персонализирани подписи за вашите имейли. Уебсайтът има много просто оформление, така че прави задачата още по-удобна. Всичко, което иска, е –

 • име
 • Позиция на заеманата длъжност
 • Имейл адрес
 • име на компанията
 • Телефонен номер
 • Интернет адрес
 • адрес
 • URL адрес на аватара
 • Връзки към социалните медии

Докато въвеждате тези данни, можете да видите мини визуализация в реално време, която показва как изглежда подписът ви. Доста спретнато!

Mailcastr

Този инструмент е малко по-различен от горните два, и то за добро. Това прави малко повече, отколкото искаме. Освен че е генератор на подписи по имейл, този инструмент ще проследява всички имейли, които съдържат създадения ви подпис и ще ви уведомява винаги, когато вашият получател ги прочете. По този начин вие знаете кой чете имейлите ви и кой не.

Ако вече използвате софтуер за имейл маркетинг, нямате нужда от тази допълнителна функция. Но е полезно за хора, които нямат такива.

Mailcastr има безплатен план, който ви позволява да проследявате до 3 имейла на ден. Платеният им план струва само 5 долара и позволява максимални ползи.

Newoldstamp

Newoldstamp предлага много повече опции за персонализиране и вълнуващи функции, които трудно могат да бъдат намерени при другите. Той ви позволява да интегрирате приложения и значки в социалните медии в своя подпис на имейл. Не само това, но също така имате възможност да включите промо банер в края на имейлите заедно с вашето призив за действие. Колко е готино това?

Hubspot

Hubspot има много инструменти и шаблони под колана си, а един от тях е генератор на подписи по имейл. Не често се доверяваме на инструмент сляпо, но когато става въпрос за Hubspot, знаем, че е фантастично. Бъдете това съдържание или инструменти; те имат уникално име за своите качествени неща.

Те имат един от добре проектираните генератори на подписи и е лесно да се захванете с него. Всичко, което правите, е да изберете шаблон, въведете подробности за вашата компания, оформете я и завършете, като качите снимката на екрана.

WiseStamp

С възможност за добавяне на икони в социалните медии, Wisestamp е друг страхотен генератор на подписи по имейл, който няма да ви разочарова. Техните характеристики са разделени по планове, като един от тях е 100% безплатен. Тези инструменти имат над 50 шаблона за избор, така че можете да сте сигурни, че има по нещо за всеки.

Напоследък те добавиха следните функции.

 • Джаджа за планиране на обаждания
 • Интегриране на мащабиран разговор
 • Персонализиран CTA бутон
 • Стилен подпис

MySignature

Този инструмент ви позволява да създавате и персонализирате имейл подписа си до много по-задълбочено ниво. Дори не се шегувам! Те имат пет различни раздела, които имат за цел да ви дадат разнообразни възможности за създаване на вашия подпис. От детайли на компанията до лога до банери до стайлинг, MySignature е фантастичен инструмент за победа.

Подписи по пощата

Обикновено се счита за един от най-правилните инструменти за генериране на подписи, Подписи по пощата са страхотен претендент в този списък. Можете да създадете подпис от нулата или да изберете от широкия им набор от шаблони и да го вземете от там.

Si.gnat.re

Дизайнът на уебсайта на този инструмент е толкова забавен, колкото и името. Но когато става въпрос за създаване на страхотни подписи по електронната поща, тя е ясна и професионална. Si.gnat.re има четири раздела на страницата на генератора, заедно с предварителен преглед в реално време. Всичко, което правите, е да въведете данни за вашата компания, добавете изображения, стилизирайте ги и накрая включете социалните си връзки.

Поща за растеж

Ако сте забелязали, повечето от споменатите по-горе инструменти имат много общи функции. С изключение на няколко, които предлагат някои новаторски функции и този инструмент се нарича Поща за растеж е един от тях. Той има всички монотонни функции, които ще намерите във всеки инструмент PLUS някои допълнителни функционалности, за които си струва да говорим.

Една от тях е възможността да превърнете подписа си в пълно рекламна бизнес реклама, която ще ви помогне да насочите трафика към уебсайта си, без дори да се опитвате.

Rocketseed

Rocketseed ви позволява да създавате подписи по имейл, които са напълно отзивчиви и изглеждат страхотно на всяко устройство. Той има някои страхотни функции като:

 • Възможност за добавяне на банери в имейл
 • Възможност за проследяване на резултатите чрез тяхната анализа
 • Възможност за проверка на CTR
 • Супер лесна за настройка

Освен това, те се използват и се доверяват на някои от най-големите марки в света, включително футболен клуб Челси, Dell EMC и Konica Minolta. Горещо препоръчвам да проверите този.

HoneyBook

HoneyBook е пълноправен пакет за управление на клиенти, но уебсайтът им има 100% безплатен генератор на подписи по имейл, от който можете да се възползвате. Можете да създадете такъв от нулата или да изберете шаблон от тяхната колекция.

Създаването на имейл подпис от този уебсайт е супер лесно. Всичко, което правите, е да изберете шаблон, въведете вашата фирма, добавете социални връзки и сте готови. Въпреки че този няма ТОЗИ МНОГИ опции за персонализиране; все още е чудесен инструмент за изпробване.

Спасяване на подписи по имейл

Никой друг инструмент няма по-точно име от този. Спасяване на подписи по имейл наистина идва на помощ с техния лесен за използване интерфейс. Те имат функции като:

 • Над 20 шаблона за избор
 • Проследяване на интеграцията с Google Analytics
 • Възможност за добавяне на анимирани GIF и банери
 • Хиляди различни икони в социалните медии
 • И много повече

Това е платено средство и плановете им започват от $ 48 / година и продължават до $ 192 / година. С броя уникални функции, които този инструмент предлага, струва си да го проверите.

Подпис на кръстосана програма

Това е мощен инструмент, който ви позволява да създавате красиво изглеждащи имейл подписи, включително рекламни банери и да проследявате всичко. Подпис на кръстосана програма се интегрира добре с Office 365, Exchange и Domino.

Плановете им започват от 10 долара на месец за десет потребители и ви позволяват да изберете повече от 500 потребители за повишена цена. Те също така имат 30-дневно безрисково изпитание, за да можете да го изпробвате.

Xink

Xink е друг отличен инструмент за създаване и управление на подписи по имейл от едно място. Той се интегрира напълно с G-suite, Office 365, Outlook и Mail. Най-добрата част? Той е съвместим с GDPR. Гарантирано е, че подписите изглеждат добре на всички устройства, а също така имат и рекламни банерни кампании, които можете да включите в своите имейли.

Плановете им започват от $ 11 / месец за десет служители и стигат до 500 за $ 273 / месец. Можете също да се възползвате от техния безплатен пробен период, за да го изпробвате.

Exclaimer

Не на последно място, Exclaimer Софтуерът за подписване на имейл е впечатляваща възможност да се разгледа. Работи добре с G-suite, Office 365, Exchange и Outlook. С техния създател на HTML подписи можете да създадете страхотен подпис със снимки, заедно с необходимия отказ от отговорност за спазване на закона. Можете да го изпробвате безплатно, като използвате безплатната им пробна версия.

заключение

Трябва да се каже истината, че използването на подписи по имейл е подценено и не всички компании го използват. Горещо препоръчвам да виждате това като маркетингова тактика и да се възползвате от това, като включите един в имейлите си днес. Вярвам, че горните генератори ще свършат работа за вас!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me