Когато става въпрос за създаване на бизнес ориентиран уебсайт, очевидно ще изберем най-добрата платформа! Въпреки това е трудно да изберете водещата платформа, която да превключва уебсайта.

Бизнесмените се тревожиха, че популярността и трафикът могат да бъдат засегнати. Но когато управлявате бизнес, жизненоважно е да имате уебсайт с перфектен външен вид и функции. Така че за това е важно да изберете този, който може да ви даде процъфтяващи резултати.

Има няколко CMS платформи като Joomla, Typo3, WordPress, Serendipity, Shopify, ImpressPages и много други. Наред с всичко, WordPress е идеален от много бизнеси. Той е изключително съвместим, лесен за поддръжка и интегриране.

Може да имате няколко въпроса, за да изберете WordPress. Какво е толкова добро в тази CMS? Как може да бъде най-добрият избор за вашия бизнес?

И така, за да отговорим на всички тези въпроси, ние измислихме 15 причини, които изясняват идеята за избор на WordPress за вашия бизнес. Да започваме!

Защо да изберете WordPress за вашия бизнес?

надеждност

Според статистиката, WordPress е водещ CMS с 34% от световната уеб платформа през 2019 г. което е увеличение на 4% от предходната година. Той се използва от големи бизнес уебсайтове или за блогове на уебсайтове и показа забележимо постижение.

Той е разработен от PHP, MySQL и JavaScript. Освен това, той отговаря на строгите стандарти за кодиране на World Wide Web Consortium (W3C) по време на процеса на поддръжка. Той почти получава 144 милиона посетители месечно и се превърна в петата гледана платформа след Facebook, Google, Twitter и Amazon.

Универсална платформа

WordPress овластява милиони от уебсайта в цялата сфера. Това е една от най-известните системи за управление на съдържанието. WordPress е универсална платформа, тъй като има табло за управление, което може да се използва ефективно от всеки (нетехнически).

Той излезе с характеристиките и функционалностите, които са много лесни за разбиране. WordPress има около 50 000 приставки и 3500 GPL лицензирани теми. Той може да бъде лесно достъпен от всеки, тъй като WordPress е достъпен на 57 езика. Той представлява 71% от блоговете на английски и 4,7% на испански.

SEO лесен

За да бъдем точни, WordPress притежава от 80 до 90% от оптимизацията на Seach Engine (SEO). От всички плъгини там, Yoast SEO има 5 милиона + активни инсталации, а All-in-one SEO има приблизително 2 милиона + активни инсталации. Така че, може да се каже, че WordPress позволява по-голяма поддръжка за SEO, използвайки SEO плъгини.

SEO приятелски

Темите могат лесно да бъдат персонализирани за дигиталната маркетингова среда. С Plugins можете да направите всичко за SEO бум, като например проверка на визуализацията на съдържанието в резултатите от търсенето, препоръки за подобряване на SEO, получаване на SEO резултати, генериране на XML Sitemap, разработване на персонализирани SEO настройки за публикации, медии и страници и управление на XML карта на сайта.

Възможност за много потребители

Като се имат предвид големите предприятия, жизненоважно е да поддържаме уебсайта актуален за неговата възможност за много потребители. Това е доста полезно, тъй като позволява да възлагате различните задачи на даден човек във вашето предприятие.

WordPress има пет потребителски роли по подразбиране, като Editor, Contributor, Administrator, Subscriber и Author. Това дава право на бизнесмена да избере какво може да прави или не може на уебсайта със системата за управление на ролите на потребителя. Важно е да знаете потребителските роли и разрешение за растеж на вашия уебсайт.

Вграден блог

WordPress предлага невероятни ползи, докато създавате уебсайт, който ви позволява да добавяте блог на вашия уебсайт без усилия. Това е една от най-добрите платформи за блогове, поради неговата функция за конфигуриране на блогове по подразбиране.

В вграден блог

Тази функция дава няколко опции, като, спам решения, маркери, категории, коментари, Gravatars, джаджи, медии и много други.

Съществуваща общност за подкрепа

Разработен от професионалната общност на консултанти, уеб разработчици и учени, WordPress е CMS с отворен код, поддържан от голям брой ентусиасти. Този, който е наясно с WordPress, може да се възползва от тази платформа.

Когато започнете да използвате WordPress, вие не само ще получавате безплатна поддръжка непрекъснато от различни членове на общността, но и ще получите достъп до много безплатни плъгини и теми.

Лесна за настройка и актуализация

Както е известно, че WordPress може да получи достъп и от нетехническо лице. Няма нужда от специалисти в кодирането и програмирането. Можете лесно да настроите уебсайта на WordPress, без да знаете езици за програмиране HTML, Javascript и PHP. Може да се инсталира ръчно за по-малко от 5 минути. Така че, просто продължете напред и се насладете на безпроблемното обслужване.

Жизненоважно е да актуализирате всеки софтуер, за да го защитите, така че в случая с WordPress. Тъй като WordPress е огромна платформа, следователно, става значително да се актуализира, така че да може да бъде безопасен от атаки, като например Brute force attack.

Много е лесно да актуализирате WordPress теми, плъгини само с едно движение. Въпреки че WordPress винаги дава известие за актуализация на най-новата версия, като по този начин подобрява функционалността на уебсайта, като го поддържа свеж и безопасен.

Управляем, рентабилен и гъвкав

С няколко функционалности и функции става лесно да се поддържа уебсайтът на WordPress, по-скоро това е блог или уебсайт за електронна търговия. Редовното тестване и оценка подобриха компонентите на WordPress с ресурсите, които биха могли да помогнат за ефективното управление на уебсайта на WordPress.

WordPress е по-икономичен в сравнение с други CMS, като Joomla, Typo3, WordPress, Serendipity, Shopify. Той предоставя теми и плъгини на достъпни цени и можете лесно да избирате от огромния набор от опции.

WordPress е достатъчно гъвкав, за да ни позволи да създадем всеки уебсайт (личен уебсайт, блог, сайт за управление на събития, уебсайт за електронна търговия) много лесно..

Увеличава креативността и управлението на времето

Тъй като WordPress се предлага с много теми и приставки, така че става много лесно да се разработи персонализиран уебсайт според вашия стил. Можете да управлявате оформлението на уебсайта, като изберете темата, която желаете за добавката. Създаването на уебсайта с нашите желани условия е толкова лесна задача с WordPress.

Увеличете креативността

WordPress има много приставки, които повишават производителността на работата с различни възможности за избор и управляват времето много подходящо.

Иновативен и мащабируем

Както е известно, WordPress се използва от почти всеки потребител в тази сфера. Така че става важно да сте стабилни и да актуализирате уебсайта с тенденциите за управление на ангажираността на посетителите. Всяка чувствителност е открита и фиксирана незабавно от експертите на WordPress.

И осигурява сигурна и стабилна платформа за стабилно управление на бизнеса. WordPress винаги е изпреварвал своите конкуренти с иновативна и превъзходна технология.

Напълно функционален и бързо зареждащ се уебсайт е задължителен за растежа на бизнеса. И WordPress никога не пропуска този факт и ни позволява да създадем всичко, което желаем да създадем с MaxCDN и CloudFare.

Дизайн последователно и гъвкавост

WordPress излезе с две опции за тема, а именно. Тема по подразбиране (безплатно) и премиум тема (платена) за проектиране на уебсайтове. След като сте избрали тема, WordPress гарантира, че поддържа подобен дизайн в целия уебсайт, дори ако добавяте публикации в блогове и уеб страници. Така, това поддържа чудесна последователност не само с потребителите, но и придава красив вид на уебсайта.

Със своята мулти-дизайн интеграция функция, можете да поддържате различните дизайнерски оформления в уебсайта, а след това на последователен дизайн.

Синхронизация с популярни ресурси

Като широко популярна и използвана най-вече платформата, някои компании на трети страни разработиха своите интеграционни скриптове или плъгини, които да се използват в WordPress.

Добавените приставки свързват акаунта на трети страни със уебсайта на WordPress и осигуряват стабилен работен процес. MailChimp е плъгин на трета страна, с който можете без усилие да синхронизирате с уебсайта на WordPress.

Тъй като WordPress ни позволява да интегрираме услуги на трети страни с уебсайта и да се възползваме от различните API, които да използваме и в уебсайта..

Сигурността като основен приоритет

WordPress е платформа с отворен код, така че се използва от милиони потребители. Хакерите / нападателите винаги искат да го нарушат по нови начини. Но с протоколите за сигурност, изграждането на уебсайт с WordPress винаги е безопасно и сигурно. WordPress редовно актуализира мерките си за сигурност или инструментите за защита на уебсайта формират потенциалната вреда.

Солиден мониторинг за злонамерен софтуер

През последните години се забелязва огромен ръст на киберпрестъпните дейности и злонамерен софтуер. Уебсайтът може лесно да се зарази със злонамерен софтуер поради внезапната му срив, бавна скорост и т.н..

WordPress има силни инструменти за сигурност, като Antivirus и Сигурност редовно да сканира и открива спам връзки и зловреден софтуер. С това можете лесно да следите сигурността на уебсайта само с едно щракване.

SSL сертификация

Secure Socket Layer (SSL) е обща технология за защита, използвана за защита на лични данни, като например информация за потребителя, онлайн банкови транзакции, нападатели и т.н. Той е важен за сигурността на уебсайта и има добро класиране от Google. С WordPress можете лесно да настроите SSL сертифициране на уебсайта с едно движение Изтеглете наистина проста SSL.

Заключителни бележки

Безспорно WordPress е най-добрата платформа за разчитане на изграждането на уебсайт. С много теми и приставки, многопотребителска възможност, общност за поддръжка, управление на времето, наблюдение на сигурността и злонамерения софтуер, WordPress е магазин на безкрайни ползи. Надяваме се, че тази статия ще ви помогне да използвате WordPress за вашия бизнес.

За автора:

Емили Джонс е уеб разработчик и ИТ консултант в WordSuccor, предоставяне на услуги за развитие на WordPress CMS на глобални клиенти. Тя се гмурка през отворения код за повече от десетилетие и споделя всичко за WordPress и новите технологии за уеб дизайн. Можете да я намерите на кикотене!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me