Az online bolt indítása ugyanolyan egyszerűvé vált, mint egy blog webhely indítása. Az eszközök és a technológia olyan pontra fejlődtek, ahol csak egy termék ötlete van szüksége, és egy nap alatt elindíthat egy online áruházat..

Még mindig olyan jogokkal kell foglalkoznia, mint például egy üzleti egység rendezése, de az online értékesítésnek ez a aspektusa is napról napra könnyebbé válik..

Az első digitális eladók számára a nehezebb dolog annak eldöntése, hogy melyik e-kereskedelmi platformot használja. A piacon olyan sok van a piacon, hogy zavarba kerülhet, ha megértjük, mi különbözik egymástól.

WooCommerce – amely közvetlenül integrálva van a WordPress – egy évtized óta működik, és bebizonyította, hogy a világ egyik legmegbízhatóbb e-kereskedelmi platformja. Könnyen versenyez olyan platformokkal, mint a Shopify, a Magento, a BigCommerce vagy a Weebly. És itt van miért.

Ingyenes, örökre.

Az egyik oka annak, hogy a WooCommerce annyira népszerű az online eladók körében, mert teljesen ingyenes a használata. Csakúgy, mint a WordPress, amely ennek az e-kereskedelemnek a gerincét képezi. A WordPress és a WooCommerce futtatása a tárhely költségein kívül teljesen ingyenes.

WooCommerce szolgáltatások

Természetesen vannak olyan külső költségek is, mint például a webhelytárhely és a hitelkártya-fizetési processzor -, de ezek a költségek a modern szabványok ellenére is viszonylag alacsonyak maradnak.

A üzleti terv a Shopify-tól havonta kb. 79 dollárt fog visszafizetni, a WooCommerce rugalmasságának felével.

Végül, de nem utolsósorban, a WooCommerce támogatja a harmadik féltől származó bővítményeket, ugyanúgy, mint maga a WordPress. Ez azt jelenti, hogy több száz ingyenes WooCommerce kiterjesztést kaphat a a hivatalos plugin-lerakat.

Jetpack a WooCommerce számára

Választhat a többfunkciós pluginek közül, például Jetpack, amelyek drasztikusan javítják webhelyének biztonságát és védelmét. És elmehetsz valamivel Gyorsító – egy bővítmény, amely több mint 100 marketing eszközt tartalmaz az Ön számára az újonnan létrehozott online áruház népszerűsítéséhez.

Van is a WooCommerce hivatalos Extensions üzlete – a boltban felsorolt ​​sok plugin nem ingyenes, de sokkal mélyebb testreszabási réteget biztosíthat az online bolt számára.

Hogyan lehet elindítani az online boltot??

Oké, most már tudsz egy kicsit többet a WooCommerce-ről, és miért lehet ez szilárd választás az első online üzlet számára. Szóval, hogy valójában hogyan kezdje el online boltját a WooCommerce segítségével?

WooCommerce honlap

Az egyik oka annak, hogy a WordPress annyira népszerű, mert egyszerű. Nincsenek extra „gombok” vagy „feladatok”, amelyeket be kell fejeznie egy weboldal elindításához, és ugyanez vonatkozik a WooCommerce-re. Két dologra van szükséged az induláshoz:

 • Webhely-tárhely-fiók.
 • Aktív WordPress telepítés.

Szerencsére ez a cikk erről szól. A WooCommerce tárhely-platform megválasztásának jó része az, hogy nagyon kevés műszaki menedzsmentet kell tennie.

Az e cikkben felsorolt ​​WooCommerce tárhelyszolgáltatók tárhely-fiókot és aktív telepítést is biztosítanak a WooCommerce számára. Ezenkívül hozzáférhet egy megbízható támogatási rendszerhez, ahol kérdéseket tehet fel, vagy észrevételeit ki tudja fejezni.

Ha ezt kézzel kellett volna tennie, akkor a legjobb forrás lesz a hivatalos WooCommerce dokumentáció. A jelenlegi állapotban a WooCommerce telepítése egy meglévő WordPress-webhelyre néhány kattintással megtehető. Lásd itt:

A WooCommerce telepítése

Csak annyit kell tennie, hogy megy Dugó -> Új hozzáadása és keressen a WooCommerce-ra. Utána követheti a telepítési utasításokat, és onnan elhozhatja. Akárhogy is, nézzük meg közelebbről a lehetőségeket, amelyeket a WooCommerce menedzselt hostolásához használhat!

Nexcess

Nexcess WooCommerce tárhely

Nexcess egy családi márka LiquidWeb – egy olyan hosting márkanév, amely a web kezdeti napjaiban létezett. A LiquidWeb ismert WordPress szakemberekkel rendelkezik, mint például Chris Lema az ő oldalukon, így jó kezekben vagytok közvetlenül a denevérről.

Az egyik dolog, amelyet a Nexcess rendkívül jól teljesít, a külső eszközökkel és platformokkal való integráció. A nap végén további eszközökre lesz szüksége az extra eladások elősegítéséhez.

És emellett irányított tárhely-élményt is kap. Ez azt jelenti, hogy amikor bármilyen kérdése van, vagy segítségre van szüksége valamiben – mindig lesz legalább egy támogató személy, aki segítő kezet ad.

A szükséges szolgáltatások

Kezdőként a Starter tervvel akarsz kezdeni. Az éves előfizetés végső ára körülbelül 190 dollárra tehető fel. Ez 30 GB tárhelyet biztosít, 500 megrendelést óránként, és több mint 3 TB havi sávszélességet. Ezek ideális előírások minden új online áruház számára.

Ezenkívül a Starter tervet a következő eszközökkel és bővítményekkel egészítik ki:

 • AffiliateWP + közvetlen linkkövetés
 • WP101 WooCommerce útmutatók
 • Képek tömörítése (a Jetpack Free segítségével)
 • Astra Pro
 • Kép lusta betöltése (a Jetpack Free segítségével)
 • PDF számlák & Csomagolási bizonylatok WooCommerce kiterjesztés
 • WP All Import Pro a WooCommerce számára
 • Csíkos fizetési átjáró
 • iThemes Security Pro

Mindezekhez hozzáférni fog, miután befejezte a feliratkozást. A további tervek (Creator, Standard, Growth, Enterprise) még több ilyen eszközt és bővítményt tartalmaznak. Összességében a Nexcess mind kezdőknek, mind tapasztalt eladóknak egyaránt megfelel. Minden, amire szükség van az online áruház elindításához, az első naptól kezdve.

Kinsta

Kinsta WooCommerce tárhely

Kinsta valamilyen szempontból az összes kereskedelem jack-ját képezi, amikor a hostolási megoldásokról van szó. Tárhelyszolgáltatásaik a prémium személyes tárhelytől a bonyolultabb megoldásokig terjednek, például a nagy teljesítményű WooCommerce tárhelyig.

A WooCommerce üzletek felső sorozatában sok kéréssel és adatfeldolgozással foglalkozik, ami azt jelenti, hogy a host szolgáltató képességei sokkal fontosabbak, mint valaha.

Ez az, ahol a Kinsta-hoz hasonló host szolgáltatók ragyognak a legjobban.

Nézzük meg néhány okot a nagy teljesítményű tárhely-szolgáltató választására:

Nagy teljesítményű WooCommerce tárhely

A tanulmányok ezt folyamatosan mutatják a lassú e-kereskedelem az elsődleges oka a gyenge eladási teljesítménynek. Időnként rosszul optimalizált képekkel, más esetekben pedig a host szolgáltató rossz szerver teljesítményével. Ebben a tekintetben a Kinsta eszközöket és garanciát kínál arra, hogy a WooCommerce üzlete mindig a póló mellett működjön.

A kezdő terv havi 30 dollár körül szól, és ez mindent tartalmaz, a WooCommerce áruház beállításától az SSL tanúsítványokig, a legkorszerűbb biztonsági funkciókig. Fokozatosan frissítheti tervét, mivel üzlete népszerűsége és erőforrás-igénye növekszik.

WooCart

WooCart WooCommerce tárhely

WooCart a listánk első vállalkozása, amely kizárólag a felügyelt WooCommerce tárhelyre összpontosít. A márkát eredetileg 2017-ben hozták létre, és azóta rendkívül sikeres volt a vonósság megszerzésében, a WooCart csapata által nyújtott szolgáltatások jellegzetességei és támogatása miatt..

A menedzselt tárhely egyik fő vonzereje, hogy Önnek nem kell műszaki karbantartást végeznie. Ebben az esetben, ha WooCart-vásárlóvá válik – mindent, a telepítéstől kezdve a dolgok felállításáig, a WooCart támogatási csapata gondoskodik..

WooCart előnézeti irányítópult

Még mindig manuálisan kell beállítania a webhely beállításait és kiválasztania a stílust, de a nehéz emelők nagy része az Ön nevében történik. Ezenkívül a WooCart elősegíti a meglévő WooCommerce üzlet (ha van ilyen) áttelepítését a platformjára díjmentes.

A WooCart otthoni választásának okai között a teljesítménynek nagyon magasnak kell lennie a listán. És itt van miért:

 • A WooCart a Google Cloud szolgáltatást használja háttértár-kiszolgálóként. Ez egy világszínvonalú szerverinfrastruktúra, amelyhez egyébként nagyon korlátozott hozzáférés lenne, kivéve, ha kifejezetten épített platformon, például a WooCart-on van.
 • A WooCart átvizsgálja és ellenőrizze az Ön által használt bővítményeket a teljesítmény szűk keresztmetszeteinek felismerése érdekében. Ha problémákat talál, akkor azokat a támogatási csoporton keresztül oldhatja meg, vagy a plugint teljesen letilthatja.
 • A WooCart automatikusan elmossa (optimalizálja) az összes boltba hozzáadott fényképet. Ez fokozatosan a teljesítmény folyamatos javulásához vezet, mivel gyorsabban tudja betölteni az oldalakat az ügyfelek számára.

Az alap üzlet terv havi 60 dollár körül kezdődik. Ez magában foglalja az összes fent említett szolgáltatást, szerény korlátozással, körülbelül 50 000 havi látogatóval. A WooCart nem fogja letiltani e-kereskedelmi üzletét, ha túllép a határon, de akkor fontolnia kell a frissítést, ha üzlete mérete és kereslete növekszik.

FastComet

FastComet WooCommerce tárhely

FastComet különféle hosting megoldásokra szakosodott, ideértve a WordPress tárhelyet, az alapvető megosztott tárhelyet és természetesen a WooCommerce tárhelyet. Az utólagos látás az, hogy mi vonzza az embereket a FastComet szolgáltatáshoz, az ingyenes szolgáltatások száma, amelyeket ügyfeleik számára nyújtanak.

Ugyanis:

 • Ingyenes domain transzfer a meglévő domain szolgáltatótól, amely magában foglalja egy ingyenes, egy éves ingyenes megújítást is.
 • Ingyenes Cloudflare CDN integráció, hogy webhelyét az üzlet látogatóihoz legközelebb eső helyről tudja kiszolgálni.
 • Irányított & 24 órás műszaki támogatás, ingyenesen rendelkezésre áll, amikor csak szüksége van rá.
 • Ingyenes migráció a meglévő tárhelyszolgáltatójától, ha úgy dönt, hogy átvált a FastComet-re. Ez magában foglalja mindent a fotóitól a termékadatokig és minden mást, amelyet a meglévő üzletében használ.

Ennek ellenére nemcsak az ingyenes bábuk kapja meg, hogy a FastComet miért népszerű választás. Ez megfizethetőség is. A megosztott tárhely-tervek havi 10 USD-tól indulnak, nagyon kevés erőforrásért.

Legfeljebb 25 000 havi látogató kap kedvezményt, 15 GB tárhellyel és azonnali hozzáféréssel a fiókjához. Ezenkívül rendelkezésére lesz egy dedikált fiók-irányítópult, külön hozzáféréssel az olyan eszközökhöz, mint a cPanel, és természetesen a WooCommerce irányítópultja.

Ha belépési szintű költségvetési megoldást keres, akkor ne keresse tovább a FastComet alkalmazást. Jellemzőik és frissítési lehetőségeik csúcsminőségűek!

SiteGround

SiteGround WooCommerce tárhely

SiteGround az egyik legrégebbi hosting cég, amely még mindig működik a web kezdeti napjai óta. És sikerük számos különböző kategóriában és tárhely-választásban terjed. A WordPress kifejezetten a SiteGround aktív téma és Plugins fejlesztő, valamint megbízható WordPress tárhely szolgáltató. Szakértelmük nem korlátozódik egy területre, ami biztonságos választást tesz lehetővé, különös tekintettel a WooCommerce igényeire.

A WooCommerce-vel kezdve

A SiteGround használatának megkezdése egyszerű. Választhat úgy, hogy a host-tervet frissen indítja el, amelyre nagyrészt egy automatikus telepítési folyamat vonatkozik. Alternatív megoldásként migrálhat egy meglévő WooCommerce webhelyet a SiteGroundbe, és kihasználhatja a szolgáltató által kínált számos egyedi funkciót..

Íme néhány a következő funkciókról:

 • Napi mentések. Minden nap készítsen másolatot meglévő webhelyéről annak biztosítása érdekében, hogy szükség esetén bármikor visszaállíthassa üzletét.
 • AI-alapú spam védelem. A SiteGround modern mesterséges intelligencia technológiákat alkalmaz annak biztosítása érdekében, hogy az online áruház spam- és rosszindulatú robotoktól mentes maradjon.
 • Automatizált frissítések. A SiteGround gondoskodik a WordPress automatikus frissítéséről & A WooCommerce telepítései megakadályozzák, hogy a görbe mögé essen. Ez magában foglalja a webhely akaratlan megsemmisítésétől való védelmet is.
 • Ingyenes SSL tanúsítvány. Gondoskodjon arról, hogy a rosszindulatú támadók nem juthatnak el az ön biztonságán egy ingyenes SSL tanúsítvánnyal – jóvoltából LetsEncrypt.

A legolcsóbb terv havi 10 dollár körül kezdődik, és lefedi az összes fent említett szolgáltatást. Ha a WooCommerce több erőforrást igényel, akkor lehetősége van arra, hogy állásidő nélkül frissítse a tervét. Az utóbbi időben a SiteGround megkezdte a Google Cloud Platform kihasználását, ami azt jelenti, hogy élvezheti az alacsony késleltetésű hálózatot a jobb teljesítmény érdekében világszerte.

Menedzselt WooCommerce tárhely: Összegzés

Rengeteg lehetőség van a WooCommerce üzletek professzionális és megbízható tárhelyére. Végül a saját igényeinek és preferenciáinak felel meg. Mindegyik tárhely-szolgáltatónak van egy egyedi széle vagy különlegessége, amelyet képesek biztosítani az ügyfeleknek. És ez többnyire az, amire alapozni fogja a végső döntését.

A legjobban menedzselt WooCommerce tárhelyszolgáltatások ez a körzete mind a belépő szintű szolgáltatókra, mind a csúcskategóriás professzionális szolgáltatásokra kiterjed..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me