Jos etsit Painettavissa oleva kuponkikoodi sitten täällä saat 2 kuukauden ilmaisen isännöinnin ilmaiseksi millä tahansa estettävällä hosting-suunnitelmalla, jos se ostetaan vuodessa.

Painettavissa oleva kuponkikoodi 2020

Hanki 2 kuukauden ilmainen isännöitävissä oleva isäntä käyttämällä seuraavaa alennuslinkkiä.

Hanki 2 kuukauden isännöinti ilmaiseksi nyt!

Kuinka käyttää painettavaa hosting-kuponkikoodia?

Seuraa vain alla olevia ohjeita saadaksesi välitettävän hosting-alennuksen.

 • Ensinnäkin, avaa Pressable-verkkosivusto käyttämällä tätä erityistä alennuslinkkiä.
 • Valitse nyt estettävissä oleva hosting-suunnitelma yrityksesi vaatimusten mukaan ja napsauta sitten ”Siirtyä ilmaiseksi-Painiketta.

Painettavissa oleva kuponkikoodi

 • Täytä nyt seuraavassa vaiheessa tili ja laskutustiedot ja kirjoita kuponkikoodimme kuponkilaatikkoon.

Painettavissa oleva hosting-kuponkikoodi

 • Suorita viimeisessä vaiheessa maksu alennuksella. Jos olet ostanut isännöinnin vuosittain, saat 2 kuukauden isännöinnin ilmaiseksi.

Alennus yritystoiminnassa

Hanki alennus yritystoiminnasta

Tietoja Pressable Company

Pressablein perusti vuonna 2010 ryhmä muutamia ystäviä, jotka ovat San Antoniosta, Teksasista. Painettavan yrityksen perustamisen takana heidän päätavoitteena oli, että ihmiset voivat keskittyä liiketoimintaan sen sijaan, että ratkaisevat teknisen online-ongelman.

Tämän tavoitteen saavuttamiseksi he ovat käynnistäneet parhaiten hallittuja WordPress-hosting-palveluita huippuluokan asiakastuella. He ovat rakentaneet tämän yrityksen pienestä teknologiayrityksestä jättiläiselle maailmanlaajuiselle WordPress-hosting-alustalle, joka palvelee startup-yrityksiä ja Fortune 1000 -yrityksiä tänään..

Usein kysyttyä Painettavat kupongit

Mitä Pressable tarjoaa?

Pressable tarjoaa hallittuja WordPress-isännöintipalveluita, mukaan lukien yritysten isännöintiratkaisut maailmanlaajuisesti.

Mikä on paras Pressable-hosting-suunnitelma minulle?

Pressable tarjoaa vain WordPress-isännöintipalveluita, jotta voit valita isännöintisuunnitelman isäntänä tarvittavien verkkosivustojen määrän tai verkkosivustosi sivun katseluvaatimuksen mukaan. Joten jos olet pienyritysyritys, voit valita henkilökohtaisen tai aloitussuunnitelman. Jos pystyt iso teknologiayritys, voit valita isomman isännöintisuunnitelman.

Tarjoaako Pressable sivuston siirtopalvelun?

Kyllä, pressable tarjoaa sivuston siirtopalvelun ilmaiseksi.

Tarjoaa Pressable verkkotunnuksen rekisteröinnin?

Ei, pressable ei tarjoa verkkotunnuksen rekisteröintipalvelua. Jos haluat ostaa verkkotunnuksen, voit käyttää SiteGround- tai Bluehost-palveluita ja osoittaa nimipalvelimia esiasetettavaksi.

Tarjoaako Pressable verkkosivustojen varmuuskopiopalvelua?

Kyllä, he tarjoavat verkkosivuston varmuuskopiopalvelun ja saadaksesi sivustosi takaisin varmuuskopiointiin, sinun täytyy vain lähettää sähköpostia tähän sähköpostiosoitteeseen ([email protected]) ja loput heidän tukitiimistään..

Mitä ilmaisia ​​palveluita voidaan antaa?

Pressable-hosting-palvelun avulla saat Jetpack-premium-laajennuksen, jolla sinulla on pääsy vähintään 100 ilmaiseen ja maksulliseen WordPress-teemaan verkkosivustollesi käyttämistä varten. Lisäksi saat ilmaisen SSL: n, CDN: n, ilmaisia ​​varmuuskopioita, WordPress-koulutusta ja lavasivustoja.

Mikä on palautettavissa oleva politiikka??

Painettavissa oleva tarjoaa 90 päivän rahat takaisin -takuun, mikä tarkoittaa, että jos et pidä julkaisettavissa olevasta palvelusta, voit peruuttaa sen 90 päivän kuluessa ostoksesta ja palautettavissa oleva antaa sinulle täyden hyvityksen.

Mikä on Pressablen asiakastukipolitiikka?

Pressable tarjoaa asiakaspalvelun ympäri vuorokauden ympäri chatin, puheluiden ja sähköpostien välityksellä. Jos olet ostanut henkilökohtaisen suunnitelman, sinulla ei ole chat-tukivaihtoehtoa, koska se on käytettävissä vain korkeammissa hosting-suunnitelmissa.

Mitkä ovat maksettavat vaihtoehdot?

Painamalla on vain yksi maksutapa ja se on luotto- tai maksukortti.

Mitkä ovat Pressable-alennustarjoukset ja kuponkikoodi?

Pressable tarjoaa WordPress-hosting-alennuksen vuosittaisista hosting-tilauksista. Jos ostat hosting-palvelun vuodeksi, saat 2 kuukauden hosting-palvelun veloituksetta. Voit tarkistaa uusimmat alennustarjoukset Facebook ja Viserrys sivut.

Hanki painettavissa oleva isäntä hintaan 33%

johtopäätös

Pressable on maailmanluokan hallinnoima WordPress-palveluntarjoaja, joten jos haluat ylläpitää WordPress-verkkosivustoa, voit etsiä sitä.

Lue myös seuraavat hyödylliset artikkelit,

 • Pressable Review 2020
 • Parhaat yritystoiminnan tarjoajat

Tutustu muihin hosting-kuponkikoodeihin:

 • WP-moottorin kuponki
 • DreamPress-alennus
 • WPX-hosting-kuponki 2020
 • SiteGround-kuponkikoodi
 • Kinsta-kuponkikoodit
 • Pressidium-promokoodi
Painettavissa oleva kuponkikoodi 2020
 • Painettavissa oleva alennus

 • Painettavat kupongit

5

Yhteenveto

Jos etsit parhaita WordPress-hosting-palveluita, siirry sitten Pressable-hallittuun WordPress-isännöintiin.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me