Търсите теми за WordPress, за да увеличите приходите си в Adsense? Оптимизираните от WordPress теми от Google Adsense ще ви помогнат в това.

Google Adsense е най-добрият начин да печелите пари онлайн чрез вашия блог или уебсайт. Темите на WordPress, оптимизирани от Premium Adsense, ще ви помогнат да генерирате повече приходи от безплатни теми за WordPress.

По този начин ние от WPressBlog създадохме списък с най-добрите теми, оптимизирани за Adsense WordPress за вас. В тези теми можете да поставите рекламни кодове, където ще получите най-високи кликвания и впечатления. Това ще доведе до увеличаване на вашата Приходи от Adsense.

Прочетете също: Най-добрите приставки за Google AdSense за WordPress, за да спечелите максимален приход през 2020 г.

Тук можете да намерите 10-те най-добри теми за WordPress за google Adsense през 2020 г..

Най-добрите теми, оптимизирани за WordPress от Google Adsense за 2020 г.

1. Вестник

вестник

Вестникът все още е най-популярната тема на WordPress, която има повече от 60 000 продажби. Използва се предимно от блогъри, които ръководят блоговете си, за да печелят пари онлайн. Той има общо 56 дизайна и можете да използвате всеки от тях. Някои от тях са изброени по-долу, които са популярни завинаги.

  • Вестник по подразбиране
  • Списание Lifestyle
  • Джаджи
  • TechNews
  • Списание за новини

В тази тема ще получите вградена джаджа за Adbox, джаджа за социален брояч, приспособление за кутия Автор, джаджа за Instagram, популярна джаджа за категория и джаджа за времето.

2. Admania – AD оптимизирана WordPress тема за Adsense & Партньорски ентусиасти

Admania

Admania е най-добрата и най-евтината тема, оптимизирана за Adsense WordPress. Тази тема има 6 впечатляващи оформления, в които можете да поставяте реклами на местата с висока реализация. Той има удобна за потребителя настройка, която ви позволява да поставяте и редактирате реклама с помощта на редактор на живо в предната част.

3. TrueMag

TrueMag

True Mag е модерна и чиста тема на Adsense, предназначена за портфолио на списания и видео. Тази тема има вградени видео джаджи, плъгин за видеореклами, къси кодове за видео и много други. Той има отзивчиви рекламни елементи, които показват пълна реклама на всички устройства

4. Ярида

Jarida

Jarida е многофункционална тема на WordPress, която има твърде много най-нови функции. Той има конструктор за плъзгане и пускане на начална страница, мега меню, вградена система за преглед, лепкаво меню за навигация и има твърде много цветове, за да изберете за тема.

5. Милиони

Gillion

Gillion е невероятна тема на WordPress, предназначена за блогове, новини и списания. Той има общо седем демонстрации и използва Visual Composer за редактиране. Това е SEO оптимизирана тема на WordPress, така че не се изисква кодиране. Това е проста и гладка тема на Adsense WordPress.

6. Newsmag – Вестник на списание News

Newsmag

Newsmag е и най-популярната тема на WordPress за google Adsense. Има повече от 12 000 продажби до днес. Той има интелигентна функция за рекламиране с 10 предварително дефинирани рекламни места. Всяко място е стратегически поставено във вашите оформления на съдържание за възможно най-високите проценти на кликване. Просто поставете кода си в AdSense веднъж и се отпуснете

7. GOLIATH – Новини, оптимизирани за реклами & Списание рецензии

Голиат

Goliath е напълно отзивчив и оптимизиран за Adsense тема на WordPress News and Magazine. тя има вградена система за оценяване, Visual Composer и Revolution Slider. Той също има поддръжка на WooCommerce и bbPress.

8. Гримаг – АД & Тема за оптимизирано от AdSense WordPress списание

Grimag

Grimag е най-добрата тема на WordPress за SEO експерти. Той е създаден, за да получи най-високата монетизация. Една от най-добрите характеристики на тази тема е, че можете да показвате реклама в целия сайт, използвайки страничната лента. Той има вградено решение за AdSense.

9. DizzyMag – Реклама & Прегледайте списание WordPress

DizzyMag

DizzyMag е тема на списание, готова за AdSense, която осигурява голямо рекламно пространство в горната част на уебсайта. Той има отзивчиви рекламни елементи, които ви помагат да осигурите приходи от уебсайта за Adsense. Тя има вградена система за преглед, която ви помага да публикувате задълбочен преглед.

10. Jannah News

Jannah News

Jannah е тема за новини на WordPress, която е идеална за печелене на пари от Google AdSense. Той има общо 22 Adsense оптимизирано оформление, което увеличава изтеглянията му от ден на ден. Има твърде много демонстрации за всички индустрии. Jannah е много впечатляваща тема, оптимизирана от Google AdSense.

За да увеличите приходите си от Adsense, не забравяйте да използвате тези най-добри инструменти за блогове, които ще повишат ефективността на уебсайта ви и ще ви помогнат да печелите повече.

Прочетете също:

  • Съвети за предотвратяване на забрана на профила в Google AdSense
  • Най-добрите алтернативи с най-високо плащане
  • Най-бързо зареждане на WordPress теми 2020
  • Най-добрите WordPress теми за блогъри 2020

заключение

Използвайки която и да е тема, оптимизирана за Adsense WordPress от горния списък, със сигурност ще намерите увеличение на приходите си в Adsense. Кажете ни коя тема ви е харесала най-много, като коментирате в секцията за коментари.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me