Темите за уебсайта са задължителни в подкрепа на цялата концепция на марката. Някои теми могат да бъдат рисковани да се координират с вашите перспективи, а някои могат да ви помогнат при представянето на цялата идея. Премиум теми работят основно за въвеждане на обща идея, опакована в кофа.

Има общи идеи за теми на WordPress, които са начин за кратко и приятно просто да игнорирате, отколкото да имплицирате. Не е задължително да се ангажирате с една тема, опитайте се да играете заедно с други теми, както и да се асоциирате в няколко теми.

10 най-добри WordPress теми за 2020 г.

1. Допълнителна тема – WordPress:

Допълнителна тема WordPress

Той има прекрасно точкуващо меню, невероятни функции на падащо меню с уникално оформление. Екстра е подходящ за водене на блогове поради обясняващите си жестове на дискусия и друг характер на изработка.

Освен това той има страхотно ниво на описание и за отзиви, например за e: g, ако вашата работа изисква преглед на продукта, тогава можете да включите същото със звезди и оценки, за да го направите правилен преглед на продукта.

Тази тема идва с конструктор, така че да можете да публикувате блога, отляво има анализ на неотдавнашен преглед, базиран на потребителското изживяване, което добавя допълнителна креативност. Той е прост, лесен и чист за блогове на уебсайтове, тъй като обхваща цялата идея за изработване.

Изтегляне / Повече информация

2. Thrive Architect – Тема на WordPress:

Thrive Архитект WordPress Тема

Най-лесният начин за създаване на уебсайтове е чрез темата Thrive Architect. Можете да добавяте теми и текст с помощта на елементи за търсене и да добавяте заглавия или други описания. Интерфейсът на темата е управляем, който може да се управлява от редакторите.

Освен ползите, които бяха обсъдени, има недостатък, който определя неговата цена. Тази тема е скъпа в сравнение с други създатели на страници. Технологията и лекотата, които Thrive Architect предоставя е невероятна и отвъд.

Изтегляне / Повече информация

3. Бизнес салон – Тема на WordPress:

Тема за бизнес Lounge WordPress

Друга недооценена тема е бизнес Lounge, тъй като това е животоспасяваща тема, която ще се погрижи за всичките ви притеснения незабавно. Появява се с красив интерфейс, а дизайнът на темата е закачлив. С шикозния и разкошен магазин на страници падащото меню и други функции правят бизнес салона творчески.

Най-вълнуващата функция на тази тема е, че може да имате различен персонализиран заглав на всяка страница. Тази тема работи страхотно за визуалните композитори; Дизайнерите могат да вземат това сериозно и да се възползват от редактирането на всяка страница с отделни заглавки. Освен това, с някои уникални колонтитула, дизайнът изглежда ефективен и може да бъде персонализиран.

Изтегляне / Повече информация

4. Marketfy – WordPress Тема:

Маркирайте WordPress темата

Темата стълбовете на бизнес концепцията за многозадачна концепция и стои като епично решение. Marketfy е лесен за изтегляне на темата и може да бъде канализиран по многоизмерен начин.

Разделът за закупуване и качване на продукта е невероятно стандартизиран. Това е лесно и просто. Marketfy е най-добрата тема за импортиране на съдържание и за множество доставчици. Електронни книги, музика, стек от снимки могат да се използват за подобна тема и са добро място за работа на тези единици.

5. Вестник – Тема на WordPress:

Вестник 9 Тема на WordPress

Темата е свързана с блогове, свързани с новини и концепции, свързани с амазонка. Темата на вестника е специално направена за прегледи на новини и нещо, което има обяснително съдържание. Основното качество на тази тема е, че тя е специално направена за преглед в блога. От промяна на цветовете до нейния стил на решетката тази тема има цялостно определение за изграждане и редактиране.

Освен позицията за използване, той има 20 различни дизайна на шаблони / оформления, следващи някои демонстрационни материали, така че дизайнерите да имат ръководство. Снимките за блоговете са правилно импортирани с организирана структура. Темата на вестник 9 е най-добрата за преглеждащ уебсайт поради уникалния си стил на подножието и заглавката.

Изтегляне / Повече информация

6. Oshine – WordPress тема:

Тема на Oshine WordPress

Темата е трудна, но и лесна за научаване, тя е просто идеална за многофункционални теми. Този проект има раздел за шаблони и блог, така че в общи линии е лесен за използване и работа. Той има вариант за празен раздел и може лесно да се добави с повече оформления.

На блясък е изпълнен с готина анимация и има извън описателни корени, за да определи уебсайт с неговата уникална динамика.

Изтегляне / Повече информация

7. Брайт – Тема на WordPress:

Bryte WordPress Тема

Той е най-добрият фиксатор за начинаещите, тъй като има тонове оформления, които могат да работят по премиум начин. Освен това има своя собствена страница за биткойни, освен креативните дизайни е запълнена с различно оформление за заглавие и долен колонтитул. Без значение какъв стил искате, той има множество опции.

Той има множество избора на оформление от стила на заглавието до припокриването на стила на долния колонтитул, всичко в една тема, която се предлага в Bryte. Темата е свързана със смесване и съвпадение на реалистичното съдържание, така че шаблонът ви да е равномерен.

Те имат различни стилови шаблони, дизайни на блогове, представени оформления и т.н. В секцията „магазин“ потребителите могат да сравнят цената и да кликнат върху бутона за добавяне в кошницата.

Това е готин вариант, при който потребителите могат да анализират ценовата стойност на продукта (като кой е по-малък). Напълно удобен за употреба и силно се препоръчва за дизайнери.

Изтегляне / Повече информация

8. Масивна динамика – Тема на WordPress:

Масивна динамична тема за WordPress

Оформлението е красиво и просто проектирано, където можете да импортирате рецензии, публикации в блогове и т.н. Той има удобна за потребителя функция, която можете да променяте шрифта според вашето желание. Можете също да дублирате оформлението.

Можете да проектирате заглавки и тези заглавия могат да бъдат персонализирани, но масовата динамика се нуждае от повече разпознаване, така че да бъде наблюдавана.

Изтегляне / Повече информация

9. Flatsome – WordPress Тема:

Страхотна тема за WordPress

Обикновено заглавките и колонтитулите не са персонализирани, но тази тема Fleasome е рядкост, когато става въпрос за извършване на селекции. Има 500 оформления със зрял дизайн. Тази тема е подходяща за сайтове за електронна търговия, закупуване на артикули, чек единица може да бъде променена.

Можете също да импортирате артикулите и продуктите за покупка в другата част на уебсайта. Flatsome има огромни персонализирани функции. В допълнение, темата представя и изключителна глава от преобръщане на страници. Така че flatesome е пример за единица за уебсайтове, свързани с електронната търговия.

Изтегляне / Повече информация

10. Divi – WordPress Тема:

Divi WordPress Тема

Най-желаната и епична представена тема е Divi. Той прилага най-добрия опит за дизайнерите, за да насърчи и консумира положително неговите функции. Divi е най-лесният и прост създател на страници, тъй като е представен със списък от икони, които да изберете, като импортирате същите върху уеб страници. Има достатъчно място за измисляне с текстове и заглавки.

Освен това можете да промените цветовата схема за секциите за създаване на страници. Всяка седмица тази тема представя нови оформления, но те също така предоставят уроци в социалните медии, за да създадат мек ред за начинаещите. Дизайнът Divi е изящен и шик, който е в тенденция в днешно време.

Изтегляне / Повече информация

Крайна мисъл:

Всичко е в това да покажете репутацията на вашата марка, какво искате да прожектирате и да можете да създадете такъв поглед на марката, който може да бъде привлекателен за публиката. Шаблоните и модерните оформления са най-вълнуващото и лесно нещо, което може да се внуши като дизайнер.

Повечето от темите са въведени с вградени опции за цветно схемиране, изграждане на текст, уникални заглавки & структура на подножието и готини оформления, така че да няма проучване чрез други уебсайтове.

Био на автора:

Elyza Cornor е уеб разработчик / блогър по професия, който работи в компания за уеб разработки индустрия за повече от пет години. Работила е с едни от най-добрите марки от цял ​​свят и им помагала в проектирането на уебсайтове, ориентирани към клиента. Освен работа, тя обича да прекарва време с дъщерите си.

Свързани статии:

  • 5 най-добри теми за портфолио на WordPress
  • 5 най-добри теми за WordPress за малък бизнес
  • Топ 5 най-добри SEO теми за WordPress
  • Най-добрите теми за генезис на деца за блогъри
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me