Случва се .. понякога се налага да възстановите основните данни от мобилните или таблетните си устройства.

Много хора са започнали да съхраняват основни файлове на мобилните си телефони, тъй като могат да имат лесен достъп до данни в движение или в наши дни, почти във всяка ситуация.

Няма нужда да казвам; можете лесно да получите достъп до имейлите си, да споделяте снимки, да редактирате и споделяте документ, да плащате сметки и много с едно докосване на мобилния си телефон. По принцип всички ваши лични и важни данни, съхранявани на телефона, са безопасни, с изключение на редки случаи като загуба на телефона, изтриване на паметта, разбиване на затвора или грешка или може би вирус.

Какво се случва след това?

Технически губите цялата съхранена информация, снимки, видеоклипове, музика, документи и т.н. за части от секундата. Затова винаги е препоръчително да имате резервно копие. Но какво ще стане, ако резервното копие не е от полза?

Една от най-сигурните опции е да имате надежден инструмент за възстановяване на данни. Това е един от най-лесните и удобни методи, който разсипва златния фасул по време на криза. Софтуерът за възстановяване на данни помага лесно да извлечете изтритите / изгубените / изтритите данни от телефона си. Ако сте много конкретни по отношение на вашите данни, тази статия е за вас!

Трябва обаче да проверите списъка със следните неща, докато избирате подходящия софтуер за възстановяване на данни-

 • Уверете се, че софтуерът е надежден.
 • Той трябва да има лесен за използване и интуитивен интерфейс.
 • Проверете съвместимостта на софтуера с вашето съществуващо iPad и iPhone устройство.
 • Екипът за поддръжка на софтуера трябва да бъде достатъчно старателен, за да отговори на всичките ви въпроси.
 • Най-важното е, че софтуерът трябва да бъде добре обоснован и трябва да може да се справи с най-лошото от кърпичките за данни.

Имайки предвид всички горепосочени точки, ние подбрахме някои от най-добрите софтуер за възстановяване на данни, налични на пазара днес.

Tenorshare

Потребителите са оценили Tenorshare като най-добрият софтуер за възстановяване на данни. Той ви помага да спасите животоспасяването на данни по-бързо от другия софтуер. Чудесно е, че сте прикрити, дори ако сте попаднали на следните злоупотреби:

 • Счупени екрани
 • Jailbreak
 • Повреда от вода
 • Stucked & заключени телефони
 • Срив в системата
 • Вирусни атаки
 • Откраднати телефони

Софтуерът предлага три режима на възстановяване на данни – чрез iCloud архивиране, чрез iTunes архивиране или от архивиране на iOS устройство. Най-хубавото е, че е съвместимо с повечето устройства на iOS и също така има опция за селективно възстановяване на данни.

Wondershare

Този софтуер е по-универсален по отношение на аудиторията, на която се грижи. Предлага се за Windows, iOS, Mac и Android в сравнение с Tenorshare, който е изключително за iOS устройства.

Възстановяването на данни е толкова лесно, колкото да свържете телефона си, да го сканирате и да кликнете върху „възстановяване на данни.“ Освен това предлага на потребителите безплатна версия, която можете да използвате, но с ограничени функции.

Интерфейсът е елегантен, приятен и се предлага с лесна навигация, така че всеки да може да го използва.

Някакъв проблем? Изтегли Wondershare.

EASEUS

Този софтуер има множество функции, когато става въпрос за възстановяване на данни. Първо, тя предлага възможност за възстановяване на неограничени данни от множество устройства с iOS. Това означава, че този софтуер е единственият ключ за всички ключалки, които ви държат далеч от използването на вашето устройство.

Той също така предлага възстановяване на данни от неотговарящи устройства и устройства с оперативни проблеми. EASEUS също е съвместим с версията на iTunes на Microsoft Store. Освен това, те имат редовни актуализации и корекции на грешки, за да поддържат производителността до знака.

Android за възстановяване

Никога не съдете книга по корицата й, а не по този софтуер. Въпреки че името подсказва Android за възстановяване, върши доста прилична работа за iOS устройства, за които потребителите са говорили в различни портали.

Той предлага бърза и ясна стъпка за възстановяване на данните от вашия телефон. Забавната част тук е, че тя има и прости ръководства стъпка по стъпка, които можете да следвате, в случай че сте останали. Интерфейсът също е гладък и графичен.

Fonepaw

Заедно с данните за възстановяване на телефона, този софтуер предлага и възстановяване на данни в приложение за социални медии, което някои от софтуерните компании пропускат. Той също така предлага да възстанови данните в случай на откраднати телефони, заедно с системни грешки, повреда на вода или система, случайно изтрито устройство, фабрични нули или в случай на забравени пароли.

Можете да възстановите данните от iTunes, iCloud или от вашето устройство директно. Fonepaw интересно също предлага опции за архивиране на данни, възстановяване и възстановяване на системата на iOS.

iPhone Backup Extractor

Този софтуер се грижи изрично за iOS аудиторията. Помага ви да възстановите всичките си изгубени файлове, заедно с парола на екрана, което ви кара да използвате софтуера за възстановяване на данни.

Освен това върши отлична работа и за възстановяване на повредени данни. Това е много важно, тъй като много пъти може дори да не знаем кои данни са се повредили. Той разкрива дори криптираните данни и архивиране от вашия iPhone. Не само това, но и можете да възстановите изтритата история на браузъра и отметките на Safari.

Знайте повече за това тук.

Възстановяване на iPhone

Без съмнение, професионалната версия на Възстановяване на iPhone има разширени функции. Но в сравнение с други безплатни софтуерни версии, предлагани на пазара, този инструмент може да предложи много повече в своя списък.

Помага ви да извлечете история на обажданията, мултимедийни файлове, напомняния, списъци с контакти, песни, записи, съобщения в WhatsApp, Safari маркери и др. Както повечето от софтуера, можете да възстановите данните в три прости стъпки.

Ontrack

Ontrack има интуитивен и лесен за използване интерфейс, който е направил хиляди потребители щастливи. Той ви помага да възстановите загубени или изтрити данни, да възстановите данни от архивиране на файлове, поддържа множество устройства и е наличен както за IOS, така и за Windows.

Можете да се възползвате от тези предимства и в безплатната версия. Той има два вида планове – Домашен и Технически. Докато планът за дома е подходящ за непрофесионалния, техникът е предназначен за ИТ специалисти.

Syncios

Syncios разполага с една от най-удобните за джоба про версии, предлагани на пазара. Този софтуер ви помага главно при изгубени документи, изображения, видеоклипове, музика, имейли, архиви и т.н., загубени данни, повреда на водата и фабрични нули. Той е основен софтуер в сравнение с някои от изброените по-горе напреднали, но все още е много ефективен в работата си.

Той спечели сърца с лесен интерфейс и надежден персонал.

заключение

Надявам се, че горните инструменти за възстановяване на данни ще ви помогнат да архивирате данните си и да избегнете излишни проблеми в бъдеще. Наличието на софтуер за възстановяване на данни не само ви помага в личните неща, но и професионално, така че не забравяйте да ги използвате.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me