Съвременният свят промени начина, по който хората възприемат концепцията за нормален живот. Отделете малко време и се огледайте.

Как изглежда “нормалната” картина?

Всички са толкова заети в своя малък свят, че забравят да разберат какво търсят от живота.

Вие прекарвате толкова много време в усилия, за да срещнете бъдещия си „утопичен свят“, че несъзнателно сте склонни да пропуснете настоящето си. Цялото ви време си отива в непрекъснатия цикъл на тревожни тенденции. Нямате абсолютно никакво време да се отпуснете или да обмислите живота си, защото винаги сте в движение като тези мънички, заети мравки.

В резултат на това сте засегнати от толкова много проблеми със здравето, много преди времето, когато е трябвало да се появят. По някакъв начин тези стресови времена действат само като катализатор за влошаване на психическото и физическото ви състояние към по-лошо. Хората вече са жертва на хипертония (вижте нашия списък с умни устройства за наблюдение на хипертонията), диабет, депресия и какво ли още не, много преди да докоснат номера на средна възраст.

И така, какво е решението?

Разбира се, не можете да си позволите да седите идеално и да запазите спокойствие. Светът се е движил по пътя ви напред, за да направите това. Единственият начин да се справите с него е да се поддържате достатъчно добре както физически, така и психически, за да можете да бъдете в крак с надпреварата, без да правите компромиси с това, което вече имате.

И какво може да бъде по-добро решение от това да отделяте само 10-20 минути от времето си за медитация?

Силата на медитацията да ви поддържа спокойни и съсредоточени е неоспорима. Това не само ще ви помогне да постигнете това, което искате, но и ще засили самочувствието ви, защото знаете точно коя посока да следвате.

Нека разберем някои от най-добрите джаджи и приложения, които могат да бъдат най-добрият ви приятел, когато планирате да водите стабилен, гладък и спокоен живот в стремеж към щастие.

муза

муза е отлично устройство, което ще ви помогне да успокоите натоварения си ум. Тази модерна лента за глава се свързва с мобилния ви телефон чрез Bluetooth и ви позволява да медитирате с часове. Ако имате проблем с медитацията, Muse е устройството, което трябва да опитате веднага.

Муза, приложение за медитация, медитация

След като телефонът ви е свързан с лентата за глава, можете да стартирате приложението за медитация на Muse, което е достъпно за изтегляне. Сега се отпуснете със затворени очи. Той работи, като измерва мозъчните ви сигнали, точно както работи мониторът за сърдечен ритъм. След това открива активността на вашия мозък със своите калибрирани сензори и действия за успокояване.

Приложението също ви позволява да следите напредъка си, така че да знаете точно какви са вашите резултати. Лентата за глава може да се използва непрекъснато в продължение на 5 часа, като се налага да я зареждате.

Можете също да го предоставите на свой приятел или семейство, тъй като не ограничава използването му до един потребител.

Приложението Muse е съвместимо както с iOS, така и с Android устройства. Така че можете да го изпробвате сега, независимо какво устройство използвате.

Комплект за пееща купа

Древният комплект пееща купа техниката е един от най-старите начини за лечение и медитация. Можете да използвате този комплект за подпомагане на йога, медитация, за успокояване на разстроените бебета и бебета, за лечебни практики и други. Играта на сета е лесна.

Приложение за медитация, Медитация, Йога

Необходимо е да държите купата от лявата си ръка и с помощта на дървения малат докоснете купата, за да я загреете. Сега отидете по посока на часовниковата стрелка и продължете да търкате външния ръб на купата. Ще чуете най-успокояващия звук, който се чувства като далечен ехо от два хармонични обертона.

Този комплект купа ще ви струва 39,97 долара, а той идва с жива копринена възглавница за вашия комплект. Може да бъде чудесен подарък на семейство или приятел също. Всеки продукт е подбран на ръка и проверен от компанията, за да се гарантира, че няма дефекти.

Спокоен

Точно както подсказва името, Спокоен е едно от водещите приложения за медитация, за да поддържате ума си свеж и спокоен. Това е цялостен пакет, който да държи вниманието на ума и тялото ви за непрекъснато променящите се тенденции в живота.

Независимо дали имате проблеми с медитацията, нарушени модели на сън, останете фокусирани върху целите си или поддържате физически силен, Спокойният може да предложи най-доброто решение за борба с всичките ви притеснения.

Муза, приложение за медитация, медитация

Първо можете да го изпробвате безплатно. Ако сте доволни от резултатите, продължете напред и вземете премиум версията. Можете да откриете цяла библиотека от истории за сън, които се актуализират седмично, спокойни телесни програми, повече от 100 ръководени медитации, които се занимават с това как да се справите с тревожността, стреса, съня, отношенията и много други.

Струва си всяка една стотинка, която ще похарчите за нея.

 Omvana

Първото нещо, което ме гали това приложение, е „Ом“ в името. Значението на звука „Ом“ в медитацията не се споменава. Означава същността на реалността и съзнателното пробуждане на вътрешното Аз. Omvana може да бъде вашият перфектен партньор, като ви помогне да научите повече за себе си и да ви помогне да се впуснете в по-дълбоката истина на живота и реалността.

Muse, приложение за медитация, медитация, Omvana

Това е колекция от тонове медитационни песни от световна класа, които не само ще ви събудят най-разумно, но и ще ви помогнат да се справите с фокуса, мира, съня и просветлението. Най-доброто за това приложение е, че можете да започнете да го използвате веднага, без да плащате нищо. Всичко, от което се нуждаете, е да имате смартфон и интернет и сте добре да отидете.

горно пространство

Следващият в нашия списък е горно пространство приложение. Можете или да изтеглите това приложение на вашия смартфон или да се регистрирате онлайн и да започнете да медитирате днес. Опитайте да използвате приложението само за три седмици, без да се проваляте и вижте как то променя живота ви. Ръководствата, до които можете да получите достъп чрез това приложение, могат да работят като стресиращ стреса, за да засилите незабавно ума си.

Muse, приложение за медитация, медитация, Headspace

Експертните насоки на бившия монах Анди Пудикомб могат да бъдат от голяма полза, ако се чувствате стресирани от нещо или се чувствате неспокойни. Това наистина не е произволна реч, която може временно да ви повдигне. Това са прости техники, подкрепени от науката, които обучават ума ви да живее по-здравословен, по-щастлив живот.

Ако го изтеглите сега, можете да го използвате и на намалена цена като новогодишен подарък.

Buddhify

Това приложение за медитация не изисква никакво ваше допълнително време в и без това натоварените дни. Подобно на много приложения за медитация, не е нужно да отделяте времето си за медитация от работното си време. Защото можете да използвате това приложение по всяко време и по всяко темпо, в което сте.

Приложение за медитация, Медитация, Buddhify

Освен това не е необходимо да плащате такса за абонамент, за да използвате това приложение. Начислява ви еднократна такса, която е много минимална и достъпна за вас. Изобретателят на това приложение е комбинирал личния си опит за медитация с усъвършенстваната технология, за да помогне на хората да придобият нещо по-дълбоко и ценно.

Можете да изтеглите това приложение на вашето iOS или Android устройство, тъй като то е достъпно и на двете устройства.

Треньор за вътрешен баланс

Ако напоследък се чувствате малко прекалено разпръснати, преуморени и тревожни, Треньор за вътрешен баланс може да бъде най-добрият избор, за да се почувствате по-добре. Технологията за вътрешен баланс работи, като анализира сърдечната ви честота и разбира емоционалното състояние на ума ви. Обучава ви да генерирате високоефективно физиологично състояние, наречено HRV кохерентност. Това ви помага да изчистите ума си и да увеличите емоционалната си самочувствие.

Вътрешен баланс

Анализирайки сърдечния си ритъм, можете да имате най-доброто разбиране на емоционалното си състояние. Вътрешният баланс може да ви помогне точно с това. Затова опитайте сега и възвърнете баланса си и подновете чувствата си на признателност и състрадание.

Учителю на мечтите

Когато става дума за алтернативна медицина, Дийпак Чопра няма нужда да се споменава. Той може да ви предложи най-обмисленото решение и да ви помогне да решите проблемите си за нула време. му Мечта вълна инструмент е просто още едно решение за хората, които се скитат, за да намерят спокойствие и стабилност в живота си.

Съновник на мечтите

Този инструмент се състои от повече от 80 вградени програми, които да ви помогнат да спите по-добре. Това са програми за стрес, тревожност и релаксация, програми за медитация, програми за сънуване, сън, за създаване на променени състояния и дори програми за енергизиране. Много от тези програми са разказани от самия Дийпак Чопра.

Можете да използвате този продукт само на $ 349.

Таймер за Insight

Таймер за Insight е направил медитацията по-лесна, отколкото си мислите. С помощта на това приложение можете да създадете красива среда за медитация и намиране на спокойствие. Така че можете да се присъедините към общността на Insight Timer сега и да бъдете част от онези хиляди членове, които медитират повече от 1 милион часа.

Таймер за медитация

Можете да изберете от редица дълбоко спокойни камбани в приложението. Таймерът в приложението ви помага да знаете продължителността си и дори ви позволява да настроите алармата, за да ви събуди. Таймерът работи спокойно на заден план и проследява вашата сесия.

The Mindfulness App

Приложение за внимание

Подобрете психическото и физическото си благосъстояние с Приложение за внимание. След като имате това приложение на телефона си, можете да получите достъп до него от където и да сте.

Почувствайте разликата, след като посетите насочената и мълчалива сесия, която трае от 3 до 30 минути. Създателите на приложението бяха толкова запалени да подобрят психическото ви благополучие, че дори добави бутон за напомняне, за да ви напомни за вашата цел да останете фокусирани. Опитайте го сега и ни кажете как ви харесва.

заключение

Изброените по-горе ресурси са отлични инструменти и приложения за подобряване на вашето психическо и физическо благополучие. Надяваме се да ви хареса нашата колекция. Ако има друго приложение или инструмент, което сте използвали, кажете ни чрез вашите коментари по-долу. Ако е добре, заслужава шанс да бъде в нашия пост.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me