Ebben a digitális korban a vállalkozások egy másik dimenzióba lépnek, ahol az eladás vagy vásárlás csak egy kattintásnyira van.

Függetlenül attól, hogy tollat ​​vagy ingatlant akar eladni, nem kell feltétlenül tárgyi, tégla- és habarcsüzletre. Az e-kereskedelmi platformok biztosítják az Ön védelmét, mivel odafigyelnek arra, hogy hozzáadott értéket teremtsenek a megcélzott ügyfelek számára. Az egész folyamat költséghatékony, időtakarékos és felhasználóbarát!

Az e-kereskedelem és az internet együttes ereje eredményeként manapság viszonylag könnyebb az üzleti vállalkozás indítása. Virtuális „otthoni bázisát” a rendelkezésre álló e-kereskedelmi platformok segítségével könnyen fel lehet építeni. Ezért az e-kereskedelem ipar gyorsan virágzik, és ajtót nyit a vállalkozások számára.

Alapján statisztika, az e-kereskedelem iparág 2,3 billió dollár árbevételt realizált 2017-ben, amely 2021-re várhatóan megduplázódik.

Vegyük például az Amazon, az eBay, az Alibaba és még sok más dolgot; szemlélteti, hogyan növekszik vállalkozásuk az online térben. Ezek a nagy nevek és a rózsás statisztikák azonban elfedik az e-kereskedelemmel foglalkozó vállalkozások óriási nyomását. A növekvő fogyasztói igények és az heves verseny szoros mozgástéröket teremtett, megnehezítve ezzel a vállalkozások számára a virtuális térben való túlélést.

A játék előtt tartáshoz és a verseny megnyeréséhez az e-kereskedelemmel foglalkozó vállalkozásoknak több hálózatra van szükségük, figyelemmel kell kísérniük versenytársaikat, ki kell használniuk a legújabb technológiákat, és frissíteniük kell ügyfélszolgálatukat.

A heves verseny ellenére az e-kereskedelem iparának továbbra is hatalmas potenciálja van számos résen, például:

 • Környezetbarát babaápolási cikkek
 • Természetes bőrápoló termékek
 • Kézzel készített játékok és egyéb termékek kedvtelésből tartott állatok tulajdonosai számára
 • Igény szerint nyomtatható ruházat
 • Fitness fogaskerekek
 • Gluténmentes és bioélelmiszerek igény szerint
 • Online tanfolyam és így tovább

Miért döntő jelentőségű vállalkozásod számára a megfelelő e-kereskedelmi platform kiválasztása?

Ez kissé hasonlít a fizikai tégla- és habarcsraktár kiválasztásához. Sok bekerül egy e-kereskedelmi webhely felépítése során, legyen az költség, jó hírnév és kockázatok. És ha valami rosszul fordul elő, akkor az üzleti vállalkozása szenved. Végső soron kényszerítened kell a platform megváltoztatását, ami ismét többletköltségeket és időt igényel, nem is beszélve a felmerülő nehézségekről.

Ezért mentse magát a szükségtelen bajoktól, és fektessen be a megfelelő platformra a kezdetektől. De pontosan hogyan fogja elérni? Vegye figyelembe az alábbiakban említett pontokat.

Ár

Ha kis vagy közepes méretű vállalkozása van, az ár döntő fontosságú tényezővé válik. Válasszon olyan platformot, amely alapvető eszközöket, szolgáltatásokat és használhatóságot kínál, amelyek elfogadható áron elérhetők.

Háttér eszközök

Győződjön meg arról, hogy a választott platformon alapvető háttér-eszközöket kell kínálnia webhelyének támogatásához. Olyan funkciókat kínálhat, mint a WP-bővítmények elérése, az alkalmazáskezelő rendszerek, a SKU-k és a CSS támogatása és még sok más. A zökkenőmentes hozzáférhetőséget biztosítania kell a készletkezeléstől a tartalomkezelésig, mindent a hátteret tekintve.

skálázhatóság

A vállalat növekedésével az online áruház további termékek támogatására, több fizetési lehetőségre stb. Lenne szüksége. Ezért a választott platformnak képesnek kell lennie arra, hogy könnyen méretezhető legyen, anélkül, hogy akadályozná üzleti tevékenységeit..

Teljesítmény és sebesség

Amikor a felhasználó megnyitja az áruházat, annak megfelelő teljesítményt és oldalbetöltési sebességet kell biztosítania. Ez megőrzi a webhelyen, hogy javítsa vállalkozását. Ezért a hostnak kitűnő teljesítményt és gyorsaságot kell kínálnia, még akkor is, ha különféle kiegészítőket, bővítményeket és.

Felhasználói tapasztalat

Válasszon egy olyan technológiát, amelyet a végfelhasználók könnyen használnak a felhasználói élmény fokozása érdekében. A webhely nem adhat nehézségeket nekik, amikor egy terméket vagy szolgáltatást keresnek. Hasonlóképpen, győződjön meg arról, hogy a platform nem olyan összetett, hogy azt a csapat kezelje. Ehelyett egyszerű kezelést kell kínálnia anélkül, hogy a hatékonyságot veszélyeztetné.

Biztonság

A kiberbűnözés egyre növekszik, amint beszélünk. És tudod, milyen fontos az online áruház biztonsága. Ez nem csak súlyos fenyegetést jelent a jó hírnevére és vállalkozására, hanem az ügyfelek adatait is fenyegeti.

Ezért válassza ki azt a platformot, amely felső szintű biztonságot nyújt Önnek, hogy hosszú távon enyhítse a biztonsági réseket.

Vevőszolgálat

Sok vállalkozás általában figyelmen kívül hagyja ezt a szempontot. Mint vállalkozás, tudja, mennyire fontos az ügyfélszolgálat vállalkozása érdekében. Mindig készen áll arra, hogy részt vegyen ügyfeleinek kérdéseiben, és segítse őket.

Hasonlóképpen, feltétlenül válassza ki azt, amely azonnali ügyfélszolgálatot kínál Önnek arra az esetre, ha segítségre van szüksége.

Ezután fedezzük fel a vállalkozása számára a legjobb megoldásokat.

Magento

A nyílt forrású e-kereskedelem platformja, Magento rengeteg hasznos és izgalmas funkciót kínál. A kis- és vállalati szintű vállalatoktól kezdve számos vállalat részesül online áruházaiban a Magento rugalmassága és hatalma révén.

Hatékonyan építik fel üzletedet, hogy jól működhesse vállalkozását. Végtelen lehetőségeket kínál testreszabáshoz, hogy alakítsa vállalkozását úgy, ahogy álmodott. Rengeteg sablont, modult, kiegészítőt és még sok mindent megkap, amelyek folyamatosan frissülnek.

Az online láthatóság növelése érdekében a Magento rendkívül jól teljesít a SEO területén. És a nagyteljesítményű platform azonnali hibajavításokat is kínál, ha vannak. Ezenkívül az ezt a platformot használó online áruházak zavartalanul működnek a különböző eszközökön, beleértve a mobiltelefonokat is.

Sőt, a Magento Commerce platform olyan értékesítési csatornákat is támogat, mint például az Amazon. A Magento ideális a végső értékesítési tapasztalatok biztosításához, a szoftver ingyenes letöltésén kívül. Ha nyílt forráskódú megoldást keres, akkor akár telepítheti és beállíthatja magát, akár megbízható tárhely-platformot kereshet.

Weebly

Kis- és középvállalkozások, amelyek költségvetés-barát weboldalt szeretnének felépíteni, Weebly remek lehetőség.

A kezdéshez nem kell tech-hozzáértőnek lennie, csak az alapok elegendőek lennének. Ezenkívül blogolást is kínál a termékek hirdetése és forgalmazása érdekében, releváns cikkek hozzáadásával. Ezen felül rengeteg izgalmas és profi témát kap.

Webhelyének felépítése, kezelése és szerkesztése is könnyedén megtörténhet mobil eszközökkel. Teljes testreszabást és professzionálisan tervezett sablonok széles skáláját kínálja. Készítheti a vállalkozásának megfelelő galériákat, egyedi hátteret és diavetítéseket. Ezenkívül harmadik féltől származó integrációt biztosít az áruházához, valamint SEO eszközöket, amelyek segítségével észrevehetővé válhat.

Négyzetes hatalom a Weebly tranzakciói; ennélfogva minden platformon bízhat a platformon. A könnyen használható platform alapszolgáltatáshoz ingyenes szolgáltatást kínál, de havi 12 dollárral frissítheti Pro-verzióra, és 100 dolláros Google-jóváírást kaphat egy ingyenes domain mellett.

Opencart

Teljes választása révén ellenőrizze online áruházának kialakítását Opencart.

Ez egy nyílt forráskódú platform, amely segít a vállalkozás létrehozásában, működtetésében és méretezésében, ahogy elképzelted. A könnyen kezelhető és egyszerűen indítható platform segít fájdalommentesen elindítani a digitális üzletet. Élvezze az átláthatóságot, az ingyenes frissítéseket és a letöltéseket, amelyeket a platform nulla havi díjjal kínál.

A nagy teljesítményű menedzsment lehetővé teszi a termékek, megrendelések, ügyfelek, kuponkódok, adószabályok és egyebek gondozását, valamint a beépített SEO használatát. Bővítse áruházának funkcionalitását több mint 13 000 téma és modul közül. Az Opencart dedikált ügyfélszolgálata nehézségek esetén mindig készen áll az Ön rendelkezésére.

Az Opencart integrálta a világ leghíresebb fizetési átjáróit, ideértve a PayPal, az Amazon Payments, a FedEx, a Skrill és a biztonságos tranzakciókat. Nézze meg megbízható Opencart tárhelyét online boltja számára.

WooCommerce

Szerelem a WordPress-t?

Használat WooCommerce egy kosár felvételéhez a meglévő WordPress webhelyen. Használhatja ezt a WP-bővítményt egy másik platform felépítése helyett.

Konfigurálható lehetőségeket kínál a termékek szállításához, valamint 140 régió-specifikus biztonságos fizetési lehetőséget a PayPal, Stripe, Google Pay, Apple Pay stb. Útján. A teljesen testreszabható platform lehetővé teszi az üzlet funkcionalitásának kibővítését a hivatalos WooCommerce kiterjesztésekkel, ideértve a marketingintegrációkat, az áruházat is. fejlesztések, többcsatornás, értékesítési pontok és így tovább.

A REST API használatával készített platform szinte bármilyen szolgáltatással integrálható, és méretezhető a márka növekedésével. Könnyen felsorolhatja termékeit a Google Shopping szolgáltatásban, reklámozhatja az áruházat a közösségi médiában, például a Facebookon, és e-maileket küldhet a MailChimp segítségével. Ezen felül jelentést készíthet és nyomon követheti a marketing erőfeszítéseket a Google Analytics segítségével.

A WoCommerce webhely több szerver erőforrást igényel, mint a szokásos blogok, ezért gondosan válassza ki a tárhelyt.

BigCommerce

Hozzon létre differenciált és robusztus digitális üzletet anélkül, hogy veszélyeztetné a méretezhetőséget, a stabilitást és a biztonságot BigCommerce. Ez felhatalmazza az üzleti vállalkozást, hogy a komplexitás fölé másszon, kiterjedt és speciális szolgáltatásainak nyújtásával, amelyek célja a márka optimalizálása a növekedés érdekében.

Készítsen testreszabott kirakattervezetet egyedi témák segítségével beépített HTML, Javascript és CSS segítségével. Még testreszabhatja a fizetési élményt a kiszolgálók közötti kiszolgáló SDK és API-k segítségével. Tegye üzletét érzékenyvé, tegye közzé az előnézetet a közzététel előtt, és építje fel az áruházat a WordPressen. Gazdagítsa webhelyét nagyobb forgalommal SEO-barát URL-ek és metaadatok révén.

A BigCommerce gyors és gyors sebességet nyújt webhelyének a Google Cloud infrastruktúra, az Akamai Image Manager és a Google AMP kihasználásával. Testreszabhatja termékeit a drag-and-drop funkcióval, és hozzon létre több mint 70 natív promóciót és kedvezményt. Ez magában foglal egy csomó digitális pénztárcát, például az Apple Pay, PayPal, Amazon Pay stb.

Más funkciók:

 • ISO / IEC 27001: 2013 tanúsítás
 • PCI DSS 3.1 1. szintű tanúsítás
 • 99% üzemidő
 • Támogatja a több mint 250 valutát 129+ országban

Prestashop

Szem előtt tartva a különböző vállalkozások eltérő igényeit, Prestashop segít álmai teljesen testreszabott áruházának létrehozásában! Kínál olyan funkciókat, funkciókat és teljesítményt, amelyek szükségesek a márka létrehozásához és növekedéséhez. Gyorsan adja hozzá termékeit, konfigurálja annak jellemzőit, és könnyedén testreszabhatja azokat.

Létrehozhat árszabályokat, konfigurálhatja a kuponokat, kiválaszthatja a kedvezményes módokat és testreszabhatja a szállítást. A Prestashop SEO-barát üzleteket is kínál, ahol ellenőrizheti SEO pontszámait, és lehetővé teszi a digitális áruház csatlakoztatását a közösségi média hálózatokhoz a jobb elkötelezettség és a forgalom érdekében. A marketing erőfeszítéseit időszakos jelentések és látogatói betekintések révén is mérheti.

A Prestashop jelenleg több mint 75 nyelven érhető el, hogy segítsen bővíteni felhasználói körét. Működtessen több digitális üzletet egyetlen back-office használatával a költségek csökkentése és a kényelem növelése érdekében. Csatlakozzon a több mint 300 000 kereskedő csoportjához, és a határokon kívül értékesítse termékeit.

Shopify

Azt vártad, nem te?

Olyan megoldást keres, ahol megtalálhatja az összes értékesítési pontot, amellyel márkája elindítása, üzemeltetése és terjesztése egyetlen esernyő alatt történhet?

Shopify fedezte magát. Kezdje el üzleti útját, és bárhol értékesítse termékeit, ideértve a közösségi médiát, az online piacokat és egyebeket.

A Shopify beépített eszközöket kínál a marketing erőfeszítéseihez a kampányok létrehozásában, végrehajtásában és elemzésében a Google-on és a Facebookon. Kezelje az összes rendelését, fizetését és szállítását ugyanazon az irányítópulton, az Ön kényelme érdekében. Testreszabhatja webhelyét a CSS és a HTML kódok elérésével.

Több mint 3200 olyan alkalmazással bővíthet lenyűgöző funkciókat és funkciókat a webhelyére, amelyek képesek közvetlenül integrálni a Shopify-ra. Több mint 70 professzionális témát kínál olyan híres tervek által létrehozott témákban, mint például a Pixel Union, a Happy Cog stb. A Shopify egy olyan blogplatformot kínál, ahol tájékozódhat és oktathatja közönségét kiváló minőségű cikkek közzétételével..

A Shopify 256 bites ingyenes SSL tanúsítvánnyal rendelkezik a webhely összes információjának védelme érdekében. Biztonságos fizetési átjárókat kínál, valamint lehetőséget kínál a Visa, AmEx, Mastercard stb. Hitelkártya-fizetésekre való csatlakozásához. Csatlakozzon az 175 országban működő 1M vállalkozások közösségéhez, amelyek már több mint 155 milliárd dollárt értékesítettek a Shopify segítségével.

Drupal

Építs egy ambiciózus digitális üzletet a Drupal integrálva a tökéletes eszközöket a marketinghez, a teljesítéshez és a fizetéshez, hogy szélesebb ügyfélkörre tegyünk szert. A tartalmakat a termékadatmodellekkel együtt kezelheti, ideértve a termékoldalakat és a keresési felületeket is.

Világszerte több mint egymillió fejlesztő járul hozzá erőfeszítéseihez a Drupal felé, így stabil és biztonságos platformává válva. Biztosítja az áruházát adatbázis titkosítás, hozzáférés-vezérlés, biztonsági jelentések, automatikus frissítések, valamint a rosszindulatú tevékenységek és a DoS támadások megelőzése révén.

A Drupal marketingautomatizálást kínál a közösségi médián, e-maileken, CRM-en, optimalizáláson és egyéb eszközökön keresztül. Ez egy API-n keresztül hozzáférhető tartaléktárként is működik, és lehetővé teszi az információk személyre szabását, például a földrajzi elhelyezkedést, az eszköz típusát, a böngésző előzményeit, a viselkedés taxonómiáját stb., Így releváns tartalmat biztosítva a látogatók számára. A platform többnyelvű, több mint 100 nyelvet kínál.

A nyílt forráskódú óta a telepítést és a konfigurációt kell kezelnie. Ehelyett menedzselt tárhelyet kereshet, így összpontosíthat alapvető üzleti tevékenységére.

Sylius

Bemutatja üzletét egyedülálló megjelenéssel és érintéssel, a nyílt forráskódú platform kihasználásával Sylius. Teljesen egy Symfony nevű PHP keretrendszerre épül. Magában foglalja a kiváló kódminőséget, a szilárd alapelveket és a tesztelési gyakorlatokat, hogy megkönnyítse a fejlesztők számára és felhasználóbarát az ügyfelek számára.

A platform beépített API-kat kínál, így könnyedén építhet mobil alkalmazásokat, beleértve az Androidot és az iOS-t, valamint a progresszív webes alkalmazásokat. Ezért eladhatja termékeit bármilyen eszközön, amelyet a megcélzott ügyfelek használnak. Integrálja a webhelyet a vállalkozás fejlődéséhez szükséges különféle eszközökkel, például CRM, ERP, leltár, e-mailek és így tovább.

A Sylius könnyen telepíthető különféle hosting platformokon, ideértve a Cloudways, Nexcess, stb..

Sellfy

Sellfy egy egyértelmű, de hatékony platformot kínál online áruházának létrehozásához fizikai termékek, előfizetések vagy digitális termékek értékesítéséhez. Ha valaki gyűlöli a bonyolultságot, és továbbra is hatékony eredményeket akar, akkor a Sellfy az Ön számára!

Termékeit a YouTube-on, az Instagram-on vagy a Soundcloud-on a webhelyén értékesítheti, ha beírja a „Vásárlás most” gombot, vagy megosztja egy egyszerű linket..

Növelheti értékesítését e-mail marketing, eladási szolgáltatások és kedvezménykódok segítségével, extra integráció nélkül. Testreszabhatja áruházát a kívánt módon, hozzáadásával a logóval, elrendezések létrehozásával és a színek megváltoztatásával a márka elismerése érdekében. A többnyelvű platform optimalizálást kínál a mobil felhasználók számára, hogy mobiltelefonon és asztalon keresztül hozzáférhessenek áruházához.

A Sellfy több mint 200 országban fogad fizetéseket, és biztonságos fizetési átjárókat használ, mint például a PayPal és a Stripe. Az elemzés révén nagyszerű betekintést nyerhet a legjobban teljesítő termékek nyomon követéséhez, a forgalmi csatornák és a legfontosabb üzleti helyek megtekintéséhez.

Saleor

Könnyen telepítheti online áruházát Saleor és kiemelkedő teljesítményt és rugalmasságot kínál vállalkozásának irányításához és vezetéséhez. Ez lehetővé teszi üzletének zökkenőmentes integrációját különböző rendszerekkel, például CRM, CMS, végrehajtási API-kkal stb. Az innovatív GraphQL API segítségével.

Ez teljes front-end szabadságot biztosít a PWA kirakat vagy a JavaScript SDK használatához, valamint lehetőségeket kínál egy új platform vagy nyelv választására. Kezelje termékcsomagjait, csoportjait és konfigurációit a kívánt módon. Támogatást nyújt több valuta, nyelv és fordítás számára.

Kövesse nyomon üzleti növekedését az adatok felhasználásával, és elemezze azt, hogy hosszú távon kialakítsa vállalkozását. Jövőbiztos márkája robusztus és biztonságos üzlet létrehozásával, modern eszközökkel. Zökkenőmentes Magento migrációt is kínál, és tiszta kódokat használ új és izgalmas funkciók hozzáadására az üzlet javára.

3dcart

Szerezzen versenyelőnyt a robusztus és biztonságos e-kereskedelmi platform kihasználásával 3dcart. All-in-one megoldást kínál egy robusztus áruház létrehozásához, megfelelő eszközökkel a készletkezeléshez, a tervezéshez, az értékesítés nyomon követéséhez és még sok máshoz. Csatlakoztassa áruházát az Amazon, az eBay, a Facebook, stb. Használatával az ügyfelek maximalizálása és előnyeinek kihasználása érdekében.

Növelje vállalkozását a beépített e-mail marketing segítségével, és megbízható elemző eszközökkel mérje meg az ügyfelek betekintését. Érdekes, hogy olyan eszközöket kínál a kosárból való elhagyás helyreállításához, amelyek automatikusan vonzzák a látogatókat és ösztönzik őket visszatérésre. A platform ezenkívül optimalizálja webhelyét a SEO számára, hogy növelje a forgalmat és észrevegye.

A 3dcart Visa PCI tanúsítvánnyal és hatékony biztonsági attribútumokkal rendelkezik az összes tranzakció biztosításához. Támogatja a több mint 200 fizetési szolgáltatót, beleértve a PayPal, Stripe stb. Az áruház zökkenőmentesen integrálható a FedEx, UPS, Royal Mail, USPS stb. Használatával is, hogy biztonságos szállítást kínáljon..

Wix üzletek

Hozzon létre professzionális megjelenésű és hatékony online boltot a Wix hogy értékesítse termékeit különböző értékesítési csatornákon, beleértve az Instagram és a Facebook. Választhat több mint 500 sablon közül, és testreszabhatja üzletének kialakítását hatékony eszközökkel, hogy széles ügyfélkört érjen el mind a mobil, mind az asztali számítógépen. 100+ tervezési funkcióval, effektusokkal és fantasztikus termékgalériákkal bővíti online jelenlétét a növekedés érdekében.

Állítsa be és kezelje a kirakatot vállalkozása alapján, válasszon egy kívánságlistát, mini-kosarat, gyors kiegészítőt és még sok másat. Testreszabhatja a webhely minden oldalát, hogy megfeleljen vállalkozásának igényeinek. Használja ki a cseppszállítás-platformot – a Modalyst magas színvonalú termékek ezreinek beszerzéséhez kínálatának bővítéséhez.

Még beállíthatja a szállítási szabályokat, és kiválaszthatja a globális szolgáltatókat, például a FedEx, USPS stb., Hogy valós idejű kiszállítási becsléseket kínáljon ügyfeleinek a pénztárnál. A Wix gondoskodik a fizetésbiztonságról azáltal, hogy lehetővé teszi, hogy válasszon olyan vezető fizetési szolgáltatók közül, mint a PayPal, a Wix Payments, a hitel- / bankkártyák stb., És elfogadjon legalább 40 valutát. A termékkatalógust a Wix-be CSV-fájlokkal is áttelepítheti.

Következtetés

Ha készen áll a tégla- és habarcs-üzletben való szörfözésre, itt az ideje, hogy megbízható és szolgáltatásokban gazdag e-kereskedelmi platformon keresztül méretezhető digitális üzletet építsen fel. Az üzleti igények és a költségvetés alapján válassza ki a megfelelő szolgáltatót, hogy megszerezze a kiszolgáló pontokat, amelyek megmenthetik Önt a jövőbeli nehézségektől és hosszú távon jövedelmező üzleti tevékenységet nyújtanak..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me