Az e-mail aláírás lehetővé teszi a márka identitásának pecsétjét, és profiabbá válhat.

Biztos vagyok benne, hogy sokat láthatott róluk, és azon tűnődött, vajon készíthetsz-e magadnak, főleg a popping-oknak, akiknek nagyszerű profilképe van. Ezen a ponton azt gondolhatja, hogy az egyik készítése rakéta tudomány, de nem az. Bárki, aki nem rendelkezik kódolási ismeretekkel, megteheti. Csak annyit kell tennie, hogy kiválasztja a listában említett eszközöket, és létrehoz egy magadnak.

Ez ennyire egyszerű!

Mielőtt azonban felsorolnék ezeket, itt van néhány előnye annak, ha tudnod kell egy e-mail aláírással.

Az e-mail aláírás előnyei

Könnyű azt gondolni, hogy az e-mail aláírások nem csupán divatos minták, amelyekbe beágyazva van a neve és fotó. Ennél sokkal több. Ez egy hasznos marketing taktika, amely gyümölcsöző lehet vállalkozása számára.

Ez az oka annak:

Márkaismertség

Az e-mail aláírás nagyszerű módja annak, hogy a címzettek megismerjék, ki márkatulajdonos vagy, és mit csinál. Ez lehetővé teszi a márkajelzés pecsétjét anélkül, hogy még keményen próbálkozna.

Tekintettel arra, hogy az aláírásba beágyazott összes vállalati információ, például név, logó, kapcsolattartó és színek szerepel, a címzettek könnyebben felismerik az Ön márkáját.

Személyes érintés

Mint fentebb beszéltünk azokról a felbukkanó profilképekről, amelyek e-mail aláírásban vannak, valóban fantasztikus módja annak, hogy személyesebb kapcsolatot hozzunk létre a címzettekkel..

A mesterséges intelligencia korszakában, ha önmagáról képet alkot az e-mail aláírás, jelzi az olvasókat, hogy valódi ember vagy az asztal mögött, nem pedig robot.

Nyújtsa ki

Úgy gondolom, hogy egy cég elérhetőségeinek megismerése nem olyan nehéz. Csak annyit kell keresnie, hogy meglátogatják a saját webhelyüket, lépnek a kapcsolat oldalra és a BOOM; ott van a elérhetőség.

De mi van, ha 70% -kal megkönnyíti a feladatot, ha az e-mail aláírásába belefoglalja elérhetőségeit? Ilyen módon a címzetteknek nem kell menniük ezeken az extra oldalakon, csak hogy megismerjék telefonszámát.

Csodát fog tenni, mert lehetőséget ad a címzetteknek.

Végül megérkeztünk a cikk jelentős részéhez. Az alábbiakban felsoroltam a legjobb e-mail aláírások generátorait, amelyek lehetővé teszik, hogy professzionális megjelenésű aláírását egy pofaszakaszon belül hozzon létre..

Gimmio

Gimmio (korábban ZippySig néven ismert) számos fejlett testreszabási és stílusbeállítási lehetőséggel rendelkezik azoknak a vállalkozásoknak és tervezőirodáknak, amelyek elképesztő egyedi terveket akarnak kidolgozni.

Ha nem nagyon tervezője, akkor több mint 40 professzionális sablonnal elérhető ingyenesen használható. A webhelyenként több mint 63 000 szakember használja az eszközét, köztük sok olyan webdesign-ügynökség, amely e-mail aláírási szolgáltatásokat nyújt saját ügyfeleinek (fehér címkével).

Azok az márkák, mint a Freelancer.com, a Template.net, a Wondershare.com és még sok más, az E-mail aláírás-generátor első számú minősítést kaptak..

signature.email

Az signature.email egy rugalmas e-mail aláírás-tervező eszköz. A tervezők és az ügynökségek könnyen létrehozhatnak gyönyörű, egyedi aláírásokat ügyfeleik számára. Kezdje sablonnal, változtassa meg a színeket, betűkészleteket és a távolságot, rendezze át az információ sorrendjét, és adjon hozzá bármilyen mennyiségű kiegészítő mezőt vagy részt.

A felveendő mezőkre és a konfigurációra nincs korlátozva. Készíthet egy e-mail aláírást, amelyet saját magának vagy ügyfeleinek márkanevével állíthat pontosan úgy, ahogy szüksége van.

Fizetett tervvel a vállalatok és szervezetek egyszerű aláírás-megosztási linket hozhatnak létre. Ezután bármely alkalmazott kitöltheti néhány másodperc alatt márkás e-mail aláírását, és másolhatja azt a választott e-mail kliensébe. Az signature.email tervek ésszerűek az aláírásonkénti költségekhez képest, amelyek gyorsan növekedhetnek a szervezet méretétől függően.

Az egyének ingyenesen létrehozhatnak és menthetnek személyes aláírást.

Designhill

Ennek a listának a legnépszerűbbé kell válnia. Designhill a Az e-mail aláírást számos nagy márka értékelte, például a Forbes, a HuffPost, a Entrepreneur stb.

Az e-mail aláírás létrehozásához a DesignHill-nál kitöltenie kell a cég adatait, ki kell választania stílusokat, CTA-kat, és meg kell adnia a szociális média linkeket. Miután ez megtörtént, meg kell nyomnia az „Aláírás létrehozása” gombot egy gyönyörűen megjelenő aláíráshoz, amely készen áll az e-mailekbe ágyazásra..

Signature Maker

Ahogy a neve is sugallja, Signature Maker egy másik nagyszerű lehetőség az e-mailekhez testreszabott aláírások létrehozásához. A weboldal nagyon egyszerű elrendezéssel rendelkezik, így még kényelmesebbé teszi a feladatot. Csak annyit kér:

 • Név
 • Munka megnevezése
 • Email cím
 • Cégnév
 • Telefonszám
 • Weboldal URL
 • Cím
 • Avatár URL
 • Közösségi média linkek

Miközben megadja ezeket az adatokat, láthat egy mini valós idejű előnézetet, amely megmutatja, hogyan néz ki az aláírása. Nagyon ügyes!

Mailcastr

Ez az eszköz egy kicsit más, mint a fenti két, és jó dolgok. Kicsit több, mint amit kértünk. Amellett, hogy e-mail aláírást generál, ez az eszköz nyomon követi az összes e-mailt, amely tartalmazza a létrehozott aláírást, és értesíti Önt, ha a címzett elolvassa őket. Így tudja, ki olvassa el az e-maileit, és ki nem.

Ha már használ e-mail marketing szoftvert, akkor nincs szüksége erre a kiegészítő szolgáltatásra. De hasznos azok számára, akiknek nincsenek.

Mailcastr van egy ingyenes csomag, amely lehetővé teszi, hogy napi 3 e-mailt nyomon követhessen. Fizetett tervük csak 5 dollárba kerül, és maximális előnyöket kínál.

Newoldstamp

Newoldstamp Sokkal több testreszabási lehetőséget és izgalmas funkciókat kínál, amelyek másokra alig találhatók. Ez lehetővé teszi az alkalmazások és a közösségi média jelvényeinek az e-mail aláírásba történő integrálását. Nemcsak ezt, de lehetősége van egy promóciós szalaghirdetést is csatolni az e-mailek végére, a cselekvésre ösztönzéshez. Mennyire jó?

HubSpot

HubSpot rengeteg eszköz és sablon található övük alatt, és az egyik e-mail aláíró generátor. Nem gyakran bízunk egy eszközben vakon, de amikor a Hubspotról beszélünk, tudjuk, hogy fantasztikus. Legyen tartalom vagy eszközök; egyedi névvel rendelkeznek a minőségi cuccukért.

Nekik van az egyik szépen megtervezett aláírás-generátor, és egyszerűen meg lehet kezdeni vele. Csak annyit kell választania, hogy kiválaszt egy sablont, írja be a cég adatait, stílusolja és befejezi a megjelenített fotó feltöltésével.

WiseStamp

Annak a képességével, hogy a szociális média ikonok, Wisestamp egy újabb hűvös e-mail aláíró generátor, amely nem fog csalódást okozni. Jellemzőiket terv szerint osztják meg, az egyik 100% -ban ingyenes. Ezeknek az eszközöknek több mint 50 sablonja közül lehet választani, így biztos lehet benne, hogy mindenkinek van valami.

Az utóbbi időben hozzáadották a következő funkciókat.

 • Hívásütemezési widget
 • Zoom hívás-integráció
 • Egyéni CTA gomb
 • Stílusú aláírás

MySignature

Ez az eszköz lehetővé teszi az e-mail aláírás létrehozását és testreszabását egy nagyon mélyreható szintre. Még csak nem viccelek! Öt különféle lap van, amelyek célja, hogy változatos lehetőségeket nyújtson az aláírás létrehozásához. A cég adataitól a logókig, a szalaghirdetésig a stílusig, MySignature fantasztikus eszköz verni.

Levél aláírások

Általában az egyik legegyszerűbb aláírás-generáló eszköznek tekintik, Levél aláírások kiváló versenyző ebben a listában. Vagy létrehozhat aláírást a semmiből, vagy választhat a sablonok széles skálájából, és onnan is elvégezheti.

Si.gnat.re

Az eszköz weboldalának kialakítása ugyanolyan funky, mint a neve. De amikor fantasztikus e-mail aláírásokat kell létrehozni, az egyszerű és profi. Si.gnat.re négy lapja van a generátor oldalon egy valós idejű előnézettel. Csak annyit kell tennie, hogy megadja a cég adatait, képeket ad hozzá, stilizálja, és végül tartalmazza a közösségi linkeket.

Növekedési levél

Ha észrevette, a legtöbb fent említett eszköz számos közös jellemzővel rendelkezik. Kivéve néhányat, amelyek néhány úttörő funkciót kínálnak, és ez az eszköz úgynevezett Növekedési levél az egyikük. Az összes monoton tulajdonsággal rendelkezik, amelyeket minden eszközben megtalál, és néhány további funkciót, amelyekről érdemes beszélni.

Az egyik az a lehetőség, hogy az aláírását teljes körű üzleti hirdetéssé változtassa, amely segít a webhely forgalmának növelésében anélkül, hogy még megpróbálna.

Rocketseed

Rocketseed lehetővé teszi, hogy e-mail aláírásokat hozzon létre, amelyek teljes mértékben reagálnak és mesés megjelenést mutatnak minden eszközön. Nagyszerű tulajdonságai vannak, például:

 • Lehetőség bannerek hozzáadására egy e-mailben
 • Képesség az eredmények nyomon követésére az elemzésen keresztül
 • CTR ellenőrzési képesség
 • Rendkívül egyszerűen beállítható

Ezen kívül a világ néhány legnagyobb márkája használja őket és bízza őket, köztük a Chelsea Football Club, a Dell EMC és a Konica Minolta. Erősen ajánlom ellenőrizni ezt.

HoneyBook

HoneyBook egy teljes értékű ügyfélkezelő csomag, de webhelyüknek 100% -ban ingyenes e-mail aláírási generátora van, amelyet felhasználhat. Vagy létrehozhat egyet a semmiből, vagy választhat sablont a gyűjteményükből.

Rendkívül egyszerű e-mail aláírást létrehozni a weboldalról. Csak annyit kell választania, hogy kiválaszt egy sablont, írja be a vállalati adatait, hozzáadja a közösségi linkeket, és kész. Bár eznek NEM SZOLGÁLT testreszabási lehetősége van; ez még mindig nagyszerű eszköz a kipróbáláshoz.

E-mail aláírás mentés

Nincs más eszköz pontosabb neve, mint ez. E-mail aláírás mentés a könnyen használható felületükkel valóban segítségre kerül. Jellemzők, mint például:

 • Több mint 20 sablon közül lehet választani
 • A Google Analytics integrációjának nyomon követése
 • Képes animált GIF-eket és bannereket hozzáadni
 • Több ezer különböző szociális média ikonok
 • És még sok más

Ez egy fizetett eszköz, tervük évente 48 dollártól kezdődik, és évi 192 dollárig tart. Az eszköz által kínált egyedi funkciók száma miatt érdemes megnézni.

Crossware levelek aláírása

Ez egy hatékony eszköz, amely lehetővé teszi gyönyörű megjelenésű e-mail aláírások létrehozását, beleértve a promóciós szalaghirdetéseket, és mindent nyomon követni. Crossware levelek aláírása jól illeszkedik az Office 365-hez, az Exchange-hez és a Domino-hoz.

Terveik tíz felhasználó havonta 10 dollárból indulnak, és lehetővé teszik, hogy több mint 500 felhasználót válasszon megnövelt árért. Van egy 30 napos kockázatmentes próbaverzió is, hogy kipróbálhassa.

Xink

Xink egy másik kiváló eszköz e-mail aláírások létrehozására és kezelésére egy helyen. Teljes mértékben integrálódik a G-suite, az Office 365, az Outlook és a Mail alkalmazásba. A legjobb rész? A GDPR-nek megfelelő. Az aláírások garantáltan jól néznek ki minden eszközön, és promóciós szalaghirdetési kampányokkal is rendelkeznek, amelyeket beépíthetnek e-mailjeibe.

Terveik tíz alkalmazott esetén havonta 11 dollárról indulnak, és havi 273 dollárra 500 dollárba kerülnek. Használhatja az ingyenes próbaverziót is, hogy kipróbálhassa.

Exclaimer

Végül, de nem utolsó sorban, Exclaimer Az e-mail aláíró szoftver egy lenyűgöző lehetőség, amelyet figyelembe kell venni. Jól működik a G-suite, az Office 365, az Exchange és az Outlook használatával. A HTML aláírás-készítővel nagyszerű megjelenésű aláírást állíthat fel fotóival, valamint a törvényi előírások betartásához szükséges felelősségi nyilatkozatot. Ingyenes próbaverzióval ingyenesen megtapasztalhatja.

Következtetés

Az igazság az, hogy az e-mail aláírásokkal alulértékeltek, és nem minden vállalat használja. Nagyon javaslom, hogy ezt marketing taktikának tekintsék, és kihasználják azt, ha ma felveszik egyet e-maileikbe. Úgy gondolom, hogy a fenti generátorok meg fogják csinálni a trükköt az Ön számára!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me