Mire számíthat a jobb vevői áttekintési menedzsment platformon?

Ha márkamenedzsmenttel vagy az ügyfelekkel való bizalom kiépítésével foglalkozik (aminek kell lennie), akkor biztosan tudja, hogy mennyire fontos kezelni a fogyasztói visszajelzéseket..

Tekintve, hogy A vásárlók 85% -a bízzon az online véleményekben ugyanolyan mértékben, mint egy barát vagy társa ajánlásában, és A fogyasztók 73% -a úgy vélik, hogy ez a visszajelzés befolyásolja vásárlási szokásaikat, az ügyfelek véleménye az egyik az online döntéshozatal legkritikusabb tényezői.

Az olyan eszköz használatával, amely növeli a megszerzett hiteles vélemények számát, a konzisztencia befolyásolja az Ön SEO-ját, és gyakorlati jelentéstételt biztosít a legfontosabb kérdés a jelenlegi üzleti környezetben.

Ha ilyen típusú rendszert keres, négy kulcsfontosságú funkcióra van szükség.

Csalások felderítése

A hamis vagy hiteles értékelések ugyanolyan károsak lehetnek, mint a negatívok.

Ha ügyfél-ellenőrzési rendszert keres, akkor annak légkondicionáló rendszerrel kell rendelkeznie a telefonok felismerésére.

A Trustpilot jól ismert okosságukról csalás-felderítő szoftver. Gépi tanulási nyelvi technológiát és algoritmusokat használ az egyes áttekintések elemzésére és a csalásokra utaló minták azonosítására.

Ezenkívül összehasonlítja az egyes áttekintéseket a viselkedési struktúrák széles skálájával, például az IP-címmel és a nyelvi mutatókkal annak meghatározására, hogy a visszajelzés hamis-e vagy sem..

Ezenkívül, ha egy vállalkozás úgy véli, hogy az áttekintés csalás vagy nem megfelelő, akkor azt megküldheti a Megfelelőségi csapat kivizsgálás céljából.

Vannak 13 lehetséges ok miért jelenthet egy vállalat felülvizsgálatot a Trustpilot Compliance számára.

 1. Sértő nyelvet tartalmaz.
 2. Személyes információkat tartalmaz (telefonszám, e-mail, hitelkártya-információk, stb.)
 3. Ide tartozik olyan promóciós tartalom, amely nem kapcsolódik a recenzens vásárlási vagy szolgáltatási tapasztalatához.
 4. Sért egy másik személy magánéletét, titkosságát, szellemi tulajdonát vagy jogait.
 5. Csak adó vagy bírság vonatkozásában van szó.
 6. Ez spam marketing.
 7. Csak egy terméket ír le, és nem beszél a vásárlási vagy szolgáltatási tapasztalatokról.
 8. Rossz a cég profilja.
 9. Egy éven belül nem írták meg.
 10. Tisztán etikai vagy politikai okokból írják.
 11. A recenzens versenytárs.
 12. Egy recenzens több alkalommal felülvizsgálta a társaságot, különböző profilokkal.
 13. Az értékelőnek nem volt valódi tapasztalata.

Felkérhetik Önt, hogy magyarázza el, miért sérti ez a felhasználói irányelveket.

Innentől összefoglalót kap, amely bemutatja az okokat, miért jelentették a felülvizsgálatot. Ellenőrizze, hogy helyesek-e.

A benyújtás után a nyomozás általában hét napot vesz igénybe.

Keresőmotorok kompatibilitás

Az ügyfelek áttekintése óriási szerepet játszik abban, hogy az emberek hogyan tekintik a vállalkozásokat, és a keresőmotorok teljes mértékben tisztában vannak ezzel.

Valójában, a MOZ szerint, Az ügyfelek véleménye szerint a Google és más motorok rangsorolása körülbelül 10% -át teszi ki a webhelyeknek. Ezért szüksége van egy olyan ügyfél-áttekintési menedzsment eszközre, amely kompatibilis a fő keresőmotorokkal.

Forrás

Ne feledje, míg egyes véleménykezelő eszközök azt állíthatják, hogy segítenek az Ön SEO-jában, a keresőmotorok valószínűleg nem tekintik a tényleges értékeléseket „megbízhatónak”..

A Google-ban erre utalnak TrustRank. Noha számos tényezőt használ ez a szolgáltatás a weboldal hitelességének meghatározásához, az ellenőrzött áttekintéseknek nagy súlya van.

A Trustpilot a Google partnere. Mivel ez egy nyitott platform, ahol mindenki véleményt hagyhat, és a vállalkozások nem engedhetik meg, hogy töröljék, szerkeszthessék vagy elrejtsék a rossz véleményeket, a Google ezt a tartalmat hitelesnek látja. A platformon hagyott vásárlói vélemények viszont erősen befolyásolják a Google rangsorolását a webhelyek között.

Ezen felül a Trustpilot’s TrustBoxúgy konfigurálható, hogy közvetlenül a weboldalakon jelenítsen meg visszajelzéseket, amelyek idővel a Rich Snippets Stars besorolására jogosultak a Google keresésekben.

A TrustBox beállításakor feltétlenül jelölje be a négyzetet Engedélyezze a gazdag kivonatokat a SEO számára.

Ezután a Google Search Console-ban kérje meg a Googlebot-t, hogy térképezze fel weboldalait a TrustBox segítségével. Ne feledje, hogy a Trustpilot nem garantálja, hogy megkapja a Rich Snippet Stars-t – A Google irányelve a Rich Snippet Stars-hoz szigorú.

Átfogó elemzés az ügyfelek megítéléséről  

A mélyreható jelentéstételnek kell lennie a választott ügyfél-ellenőrző szoftver fő elemének. Ezeknek a betekintéseknek kell képezniük a jelen és a jövő iránya alapját.

Az első lépés az ellenőrzött vásárlóktól származó egészséges mennyiségű visszajelzés összegyűjtése, ám az érzelmek és az értékelés alapvető adatkészleteinek megértése ugyanolyan kritikus jelentőségű. Ezek az áttekintések nem csak azt adják másoknak, hogy mire számíthatnak, vagy hogy egy termék / szolgáltatás hogyan működik.

Ezek a visszajelzés nyers formái, amelyek betekintést nyújtanak abban, hogy a fogyasztók mit gondolnak a vállalatáról, milyen fejlesztéseket kell tenni, és hogy megfelel-e az elvárásoknak vagy sem..

A Trustpilot ezt egyszerűvé teszi azáltal, hogy a rendelkezésre álló vásárlói áttekintési adatokat percről-percre elemző jelentésekké konvertálja, amelyek rögzítik a besorolások és a TrustScore eredmények változásait.

Az Áttekintés oldal áttekintést nyújt arról, hogy hány véleménye van összesen, hányan átlagosan egy nap, hány ember keresi a profilodra a Trustpilot honlapon stb..

Hogy kicsit mélyebbre jusson a Elemzés oldalon láthatja, hogy mely gyűjtési módszerek vannak a leginkább (és a legkevésbé) sikeresek. Megnézheti a legnépszerűbb címkéket, amelyek arra késztetik az embereket, hogy hagyják el az értékeléseket, valamint a csúcsidőket.

Az címkézési funkció a Insights az oldalszegmensek visszajelzéseket adnak különböző demográfiai adatokra, például helyre vagy termékre, így visszajelzéseket szűrhetnek a mélyebb közönség elemzés céljából. Ez azt jelenti, hogy nyomon tudja követni a részleteket és megnézheti, hogy a különféle változások hogyan befolyásolják a minősítéseket.

Az ilyen típusú információk ismerete szükséges egy olyan vállalkozás számára, amelynek célja az ügyfelek kedvelése. A teljes csillagranglistának látása nem feltétlenül nyújt teljes képet arról, hogy mi az ügyfelek általános érzése.

Alapvető fontosságú, hogy egy kicsit mélyebben ásni tudjunk, amit az emberek mondanak, és miben rejlik annak jelentése.

Alkalmazásintegrációk

Természetesen teljes idő és pénz pazarlás lenne, ha olyan ügyfélszolgálati szoftverrel társulna, amely nem képes együttműködni az Ön üzleti webhelyével..

A vélemények megjelenése az e-kereskedelmi webhelyen alapvető tényező az értékesítés fellendítéséhez, de ha az áttekintő szoftver nem rendelkezik megfelelő integrációval, akkor az áttekintések nem más, mint a belső adatkészletek.

A Trustpilot itt is rendkívül praktikus, mivel hosszú listája van az e-kereskedelem platformjaival, amelyekkel kompatibilisek, ideértve a nagy platformokat, mint például a Shopify, a Magneto és a WooCommerce..

Ráadásul a közösségi média gyorsan válik az üzleti kutatás kedvenc forrásává, mint például Az online fogyasztók 45% -a nyilatkozzon arról, hogy a közösségi médiát használja a vásárlás meghozatalához.

Könnyedén megoszthatja a Trustpilot véleményeit az összes főbb közösségi média webhelyen. Sőt, a Pro és az Enterprise terv automatikusan visszajelzést küld a Facebookon az Ön számára.

Következtetés

 Míg egyes funkciók kritikusabbak lehetnek az egyik vállalkozás számára, mint a másik, néhány alapvető fontosságú, amelyekből minden szervezet részesülhet.

Feltétlenül végezze el kutatását, amikor az ügyfelek visszajelzés-kezelő eszközét keresi, amely az Ön számára legjobban működik.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me