Ved du, at over 70% af webstedets brugere, der forlader webstedet aldrig kommer tilbage? Hårdt er det, men sandheden. De finder simpelthen din blog, læser den og vinker derefter farvel. Hvis du er et offer for disse 70% af brugerne, skal du virkelig udjævne dit spil. Når alt kommer til alt siger videnskaben “Større og mere engageret e-mail-listen er, jo hurtigere vil dit websteds vækst være, og derfor bliver mere ROI.”

Der er to måder at gøre det samme på. Du kan enten distribuere opt-in-formularer forskellige steder på webstedet, tilføje opdateringer af indhold, udløse formularer baseret på brugerens opførsel og udnytte banebrydende taktikker.

En anden og den enkleste måde er at integrere et plugin for e-mail-abonnement på dit websted og tælle det stigende antal. Alt hvad du skal gøre er at koordinere med dit webudviklingsteam for at integrere disse plugins og læne sig tilbage og slappe af. Her kører vi gennem nogle af de populære e-mail-plugins, som du kan vælge imellem.

Så uden at spilde et øjeblik videre, lad os dykke ind!!!

10 bedste WordPress-plugins til e-mail-abonnement

1. E-mail-abonnenter

E-mail-abonnenterE-mail-abonnenter

Det populære valg af e-mail-marketingfolk, E-mail-abonnenter er et af de mest robuste og brugervenlige valg, når det kommer til WordPress-plugins til e-mail-abonnementet. Plugin giver dig mulighed for at oprette en e-mail-liste gratis, mens du giver et let værktøj til at sende e-mails. Det kan prale af at forbedre din salgsprocent med manifold.

Koste: E-mail-abonnenters ultimative funktioner er kun tilgængelige for $ 12 om måneden og strækker sig op til $ 120 / år.

Funktioner ved e-mail-abonnenter:

 1. Tillader nem placering af abonnementsboks til det mest foretrukne sted.
 2. Sender ugentlige, daglige, månedlige eller årlige HTML-nyhedsbreve til brugerne.
 3. Advarer brugerne om de seneste indlæg.
 4. Lad dig sende en e-mail på den mest foretrukne måde (manuel eller automatiseret).

2. WP Subscribe Pro

WP Subscribe ProWP Subscribe Pro

En anden mulighed, som du kan vælge som WordPress-plugin til e-mail-abonnement er WP Subscribe Pro. Gør det muligt for dig at oprette en effektiv e-mail-liste, det giver dig mulighed for at få adgang til en lang række funktioner såsom udførelse af nøjagtigt målretningsfelt, oprette tilpassede opt-in-formularer, tilføje animationseffekter og meget mere. Hvad ellers? Det giver dig mulighed for at gøre alt dette på den nemmeste måde ved hjælp af en brugervenlig grænseflade.

Koste: Du kan få dig selv WP Subscribe Pro til kun $ 29, der leveres med ubegrænsede funktioner til 5 domænebrug.

Funktioner ved WP Subscribe Pro:

 1. Plugin leveres med hastighedsoptimering og bremser derfor ikke dit websted
 2. Omfattende support til FeedBurner, MailChimp og Aweber
 3. Kan føjes til flere widgetområder
 4. Pro version leveres med ekstra funktioner til lydhørhed og farveoptimering

3. Konstant kontakt brugerdefineret pop-up-abonnement

Konstant kontakt brugerdefineret pop-up-abonnement

Konstant kontakt brugerdefineret pop-up-abonnement hævder at være den største og den hurtigst voksende e-mail-marketingtjeneste. Det, der gør det til et af de fremtrædende valg, er dets tilbud med hensyn til e-mail-marketingtjeneste og e-mail-skabeloner til enhver lejlighed, du kan tænke på.

Det giver dig mulighed for at oprette en brugerdefineret popup, udpeget sted til Youtube, Vimeo og meget mere. Med sin styrke til at omdanne besøgende til medlemmer og abonnenter giver det dig mulighed for at nå ud til dit publikum.

Koste: Du kan købe plugin for kun $ 19 og benytte fremragende funktioner i 6 måneder.

Funktioner ved konstant brugerdefineret pop-up-abonnement:

 1. Underretter brugere om et vellykket abonnement.
 2. Sender nyhedsbreve til de registrerede brugere.
 3. Fuldt tilpasselig og lydhør
 4. Nem installation og installation

4. Abonner via e-mail-plugin

Abonner via e-mail-pluginAbonner via e-mail-plugin

Hjælper dig med at opbygge en stærk database over abonnenterne. Abonner via e-mail giver dine besøgende på webstedet mulighed for at holde dig opdateret om dine indlæg. Fuld af intuitive funktioner, kræver dette plugin ikke yderligere værktøjsopsætning for at køre. Det giver dig mulighed for at oprette en visuelt tiltalende popup-abonnementsformular til FeedBurner, der gør det umuligt for dine besøgende at ignorere den.

Koste: Du kan købe en almindelig licens til Abonner via e-mail til kun $ 12, mens udgifterne til avancerede funktioner kan strække sig op til $ 60.

Funktioner ved at abonnere via e-mail:

 1. Tilbyder gratis e-mail-advarselsindstillinger.
 2. Let at bruge abonnementsformularen.
 3. Dyb analyse med abonnenters statistik
 4. Responsiv og tilpasses

5. Chimpy

ChimpyChimpy

Designet af MailChimp, Chimpy er et af de mest populære e-mail-abonnements plugins derude. Det bringer dig en lang række funktioner som indholdslåsning, brugersynkronisering, tilmeldingsformularer og meget mere for at gøre jobbet meget lettere for dig.

Du kan bede dit WordPress Development team om at integrere Chimpy på dit websted og hjælpe dine besøgende med at holde sig opdateret om de seneste ændringer. Derudover giver det dig fordelene ved øjeblikkelige opdateringer på brugeroprettet, slettet ud over andre ændringer på adresselisten.

Koste: Du kan få en regelmæssig licens for Chimpy til en pris af $ 29 og forlænge op til $ 149 for avancerede funktioner.

Funktioner ved Chimpy:

 1. Funktionen ‘Abonner på unlock’ for at skabe en følelse af nysgerrighed hos læserne og sikre stort engagement.
 2. Det giver visuelt tiltalende popup på de valgte sider.
 3. Fleksibilitet til at oprette ubegrænsede tilmeldingsformularer
 4. Let at tilpasse indstillinger.

6. Popup-plugin til WordPress

Popup-plugin til WordPressPopup-plugin til WordPress

Leder du efter veludformede pop-ups til e-mail-abonnement til dit websted? Din søgning slutter her med Popup-e-mail-plugin til WordPress. At være et socialt locker-plugin øger det markant antallet af websteder og abonnenter på nyhedsbrev betydeligt.

Muligheden for at integrere med alle de populære postsystemer som MailChimp, ConvertKit, GetResponse og mange flere gør dette plugin desto mere attraktivt for webstedet.

Koste: Plugin er tilgængeligt med et stort udvalg af funktioner til kun $ 25 og udvider planen til også at omfatte ubegrænsede funktioner til $ 142.

Funktioner ved pop-up-plugin til WordPress:

 1. Gør det muligt at låse indholdet med opt-in locker-funktionalitet.
 2. Krav om at øge flere e-mail-abonnenter hver dag.
 3. Mere end 60 popups og lydhøre temaer.
 4. Gør det muligt at låse de sociale sider med mulighed for social lås.
 5. Sprogkonvertering til den foretrukne tilstand med WPML.

7 MailChimp-abonnementsformular

MailChimp-abonnementsformular

MailChimp giver dig mulighed for at oprette fantastiske abonnementsformularer på den nemmeste måde inden for få sekunder. Det betragtes som en af ​​de mest lydhør og brugervenlige e-mail-abonnement WordPress-plugins, der leveres integreret med GetResponse og MailChimp-tjenester.

Med MailChimp kan du nemt ændre stilen på dine formularer ved hjælp af et fantastisk abonnementsformular-plugin. Den mest attraktive frynsegode ved at vælge dette plugin er dets gratis tilgængelighed. Alt hvad du skal gøre er at downloade det fra det officielle WordPress-websted og aktivere det.

Koste: Tilgængelig uden omkostninger

Funktioner ved MailChimp:

 1. MailChimp og ShortCode understøttes
 2. Kortkode kan bruges i widgets
 3. Ingen kodning færdigheder kræves
 4. Ingen beskeder med “Powered By” og “Oprettet af”
 5. Ubegrænset lydhør form
 6. Stilformer i henhold til dine præferencer

8. Popups af OptinMonster

Popups af OptinMonster

Popups er de bedste tilgængelige e-mail-abonnements plugins gratis. Det er den nemmeste måde at tilføje abonnenter til din adresseliste. Med OptinMonsters pop-ups, Du kan tilføje popups og indtaste opt-in-bokse. Dette plugin er kompatibelt med alle de populære marketingtjenester som GetResponse, MailChimp, Aweber og mange andre.

Koste: Frit tilgængeligt på WordPress.org

Funktioner ved Popups af OptinMonster:

 1. Skabelonbibliotek med høj konvertering
 2. Træk-og-slip-kampagnebygger for at tilpasse kampagner i overensstemmelse hermed.
 3. 2-trins opt-in teknologi hævder at øge konverteringsfrekvenserne med mere end 785%
 4. Indeholder 8 typer Optin-formularer

9. Mailster

Mailster

Mailster giver dig mulighed for at opbygge mobil-klare kampagner med en let at bruge træk og slip-builder. Med dette plugin kan du levere en af ​​de bedste oplevelser til dine kunder, mens du passe på deres lethed.

Mange blokerer imidlertid for det på grund af dets premium tilgængelighed. Når det er sagt, gør en lang række funktioner dette plugin værd at denne engangsinvestering. Det giver dig mulighed for at håndtere alt fra et enkelt sted er en super praktisk måde.

Koste: Plugin er tilgængelig til en pris af $ 49.

Funktioner ved Mailster:

 1. Designer, der er mobile og nethindeklare.
 2. Træk og slip kampagne-builder
 3. Let at integrere med andre WordPress-plugins
 4. Avanceret analyse for at hjælpe dig med at spore posterne
 5. Ubegrænsede abonnementsformularer
 6. Oversættelse klar

10. Sumo List Builder

Sumo List BuilderSumo List Builder

Sidst men ikke mindst har vi det Sumo List Builder for at slukke din tørst efter en fantastisk e-mail-abonnementsplugin til WordPress. Dette plugin tilbyder et kreativt nyhedsbrev og tidskontrollerede pop-ups, der kan tilpasses til at vises på klik, eller når brugerne forsøger at forlade dit websted.

Den har en avanceret træk og slip-builder, der gør det til et af de nemmeste e-mail-indfangningsværktøjer til at holde brugerne limet. Det giver nem integration med de bedste e-mail-marketingudbydere som MailChimp, Aweber, Constant Contact og Campaign Monitor.

Koste: Fri for omkostninger

Funktioner ved Sumo List Builder:

 1. Avanceret træk og slip-builder
 2. Foruddesignede skabeloner at vælge imellem
 3. Design, der er mobilklar og lydhør
 4. Kraftigt målretningsværktøj til de fleste engagerede brugere
 5. Dedikeret kundesupport

Key takeaway

Hvis du er den, der ønsker at opbygge en fantastisk e-mail-liste, der hjælper din virksomhed med at vokse og blomstre, her er nogle af de testede plugins til dig. Tilføjelse af disse stilfulde og intuitive pop-ups til dine websteder hjælper dig med at målrette den besøgende opmærksomhed på det sted, det er mest krævet, og tilskynde tilmeldingen. Du skal kun vælge, hvad der passer bedst til dig, og få rullet op på flere og flere brugere.

Læs også:

 • 5 bedste betalingsplugins til WordPress i 2020

Forfatter Bio:

Apoorv Gehlot er grundlæggeren af Matellio LLC, et softwareingeniørstudie med base i Californien, USA. Han er en ivrig lærer og interesserer sig meget for at udforske forskellige aspekter af den digitale verden og forestille sig nogle af de bedste løsninger med sit team af innovatører. Apoorv tror på at dele sin tidstestede oplevelse og dyb rodfæstede viden med læserne over hele verden for at oplyse publikum gennem kortfattede og meningsfulde opskrifter.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me