I denne moderne verden bruger enhver virksomhed sociale mediekonti som Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram for at opbygge deres online tilstedeværelse. Fordi sociale medier er en platform, hvor du kan henvende dig til et enormt publikum med kun et indlæg.

Deling af socialt indhold er en nødvendig del af virksomheden, det hjælper med at øge trafikken og salget på dit websted. Det kan imidlertid være tidskrævende at sende hvert indlæg eller blog på forskellige sociale mediekonti manuelt.

Så undrer du dig over? Hvordan kan det være så let at dele indlægget på konti på sociale medier?

Heldigvis kommer WordPress med masser af værdifulde og velkendte auto-deling plugins, der hjælper dig med at automatisk postere på dine valgte sociale konti.

Lad os fjerne detaljerne om de mest berømte sociale og nyttige autodeling WordPress-plugins til sociale mediekonti, der automatisk deler dit indhold inden for en brøkdel af tiden.

Bedste WordPress-plugins til automatisk at dele blogindlæg på sociale medier i 2019

1. Gendan gamle poster – Auto-post til sociale medier

Gendanne gamle indlæg Auto Post til sociale medier

Se på et andet bedste plugin til automatisk postning på sociale medier. Genoplive gamle indlæg hjælper dig med at holde dit gamle indlæg i live. Når vi poster regelmæssigt, får den gamle post ingen trafik, og efter nogen tid blev den ubrugelig. Til dette hjælper dette plugin med at dele gamle indlæg i live ved at dele det automatisk.

Selvfølgelig deler den også det nye indlæg. Det hjælper med at tilføje trending hashtags på indlægget for at få flere optrædener eller indtryk på dit indlæg. En af de vigtigste ting er, at det er integreret med Google Analytics, så du kan kontrollere dine indlægsoplysninger.

2. AccessPress Social Auto Post

AccessPress Social Auto Post

AccessPress er premium auto-deling WordPress-plugins. Det bringer vidunderlige funktionaliteter, der hjælper med at skabe mere trafik, mens du deler auto-post på dine sociale konti.

Det er for nylig opdateret, og nu hjælper det med at dele dit indlæg ikke på din Facebook-profil, men såvel som sider og grupper. Dette er den mest interessante funktion ved dette plugin, fordi ikke alle plugin understøtter denne funktion. Du kan konfigurere ubegrænsede konti i dette plugin.

Dette plugin hjælper med at dele indlægget på Facebook, Twitter, LinkedIn og Tumbler-konti. Der er logfiler til rådighed for at kontrollere dine auto-posts til individuelle konti. Det er et brugervenligt plugin.

3. NextScripts: Sociale netværkers auto-plakat

NextScripts Social Networks Auto-Poster

Nextscripts er det mest auto-delende WordPress-plugin. Dette plugin hjælper med at poste automatisk på dine sociale mediekonti som Facebook, Twitter, Google+ (Google Plus), Blogger, Tumblr, Flickr, LinkedIn, Flipboard, Instagram, Telegram, Line, Pinterest, VK.com (VKontakte), YouTube, Scoop . det, WordPress osv.

Det er fuldt ud kompatibelt med Gutenberg. Det er også kompatibelt med WooCommerce-plugin. Du kan tilføje eller konfigurere ubegrænsede konti til det sociale netværk. Dette plugin hjælper også til planlagte og forsinkede indlæg. Et af de bedste plugin til online deling. Det er gratis, så få det nu.

4. CoSchedule

CoSchedule

CoSchedule er det bedste plugin, der hjælper med at organisere alt. Det hele ligger i et redaktionelt kalenderplugin til planlægning, udførelse og offentliggør hele marketingstrategien. Dette plugin hjælper med at synkronisere WordPress-indlæg, kategorier og forfatteroplysninger med servere.

Uanset hvad du opretter i CoSchedule gemmes på CoSchedule-serverne, ikke i WordPress. Dette plugin hjælper dig med at forenkle din medarbejders arbejdsgang og samarbejde. Du kan oprette beskeden direkte i CoSchedule og offentliggøre den på det bedste tidspunkt, du har planlagt.

5. Blog2Social: Social Media Auto Post & Scheduler

Blog2Social Social Media Auto Post & Scheduler

Som navnet antyder, et andet gratis WordPress-plugin til automatisk udstationering på sociale mediekonti. Du kan planlægge, automatisk postere, genudgive blogindlæg. Det forbindes med forskellige sociale medieplatforme som Facebook, Twitter, Google+, Reddit, Tumbler, Pinterest, Flickr og så videre.

Du kan også dele indlægget på udvalgte platforme. Du kan også dele indlægget på ikke kun Facebook-profilen, men din Facebook-side og grupper. Med dette plugin kan du redigere eller tilføje Metakoder til Facebook åben graf, Google+ og Twitter for at definere udseendet på dit indlæg. Det hjælper med at planlægge og ændre indlæg med træk og slip, og filtrering er tilgængelig pr. Netværk og brugere. Et af de bedste plugin nogensinde!

6. Microblog-plakat – Auto-publicering på sociale medier

Microblog-plakat udgives automatisk på sociale medier

Microblog-plakat er et automatisk-publicerende WordPress-plugin på sociale medier. Det hjælper dig med at offentliggøre dine nye blogindlæg, sider og tilpassede indlægstyper. Du skal bare konfigurere dine sociale netværkskanaler som Facebook, Google My Business, Twitter, LinkedIn og Tumblr. Ved at bruge automatisk genudgivelse af gamle blogindlæg til at konfigurere alle sociale mediekontoer kan du holde liv i gamle blogs. Det hjælper med at øge trafikken på din blog.

7. Nelio-indhold – Marketingmedier til sociale medier

Nelio Content Marketing Media Marketing Automation

Nelio Content er en automatiseret WordPress-plugin til automatisering af sociale medier. Den har en redaktionskalender og indholdsassistent. Det er specifikt designet til at oprette, promovere og effektivt planlægge indholdet af din blog ved automatisk at oprette sociale publikationer på Facebook, Twitter, LinkedIn og Pinterest. Det giver dig mulighed for at fokusere på det indhold, der fungerer bedst med dets indbyggede analyse.

8. Social Auto Poster – WordPress Plugin

Social auto plakat

Social Auto Poster er et WordPress-plugin. Det giver dig mulighed for automatisk at sende indhold på sociale mediekanaler som Facebook, Twitter, LinkedIn, Tumblr, Buffer App, Pinterest. Du skal bare konfigurere dine sociale konti med WordPress Plugin.

Du kan indsende nyt indhold samt genoprette gammelt indhold ved hjælp af dette plugin. SAP-funktionen i dette plugin giver fantastisk support til planlægning af dit indhold til sociale medier. Det fungerer godt med en personlig profil, grupper såvel som forretningssider.

9. Social Media Auto Publicering

Sociale medier Auto Public

Det sidste, men ikke mindst, plugin, til automatisk delingsfunktionalitet på sociale mediekonti er Social Media Auto Publicer WordPress-plugin. Dette plugin giver dig mulighed for automatisk at offentliggøre indlægget på Facebook, Twitter og LinkedIn. Det hjælper også med at filtrere elementerne baseret på kategorierne & tilpassede indlægstyper.

Du kan også skrive på dine Facebook-sider. Det er meget let at installere og bruge. Det har masser af tilpasning, du kan gøre, mens du deler indlægget og sparer så meget tid. Det har et separat meddelelsesformat for tilknyttede konti. Værd at bruge det.

Afslutter!

Naturligvis kommer sociale medier først, når nogen vil have et hurtigt resultat for digital marketing. Tendenser til sociale medier fortsæt også med at skifte hvert år for at opbygge en god brugeroplevelse.

Alle plugins, der er samlet her, er det optimale fra den store samling af WordPress-plugins. Disse plugins tager sig af dine delings- og salgsfremmende aktiviteter & automatisk på dine sociale konti. Jeg håber du får den bedste!

Læs også:

  • Top 10 WordPress-plugins for at få flere sociale aktier
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me