Помислете за WordPress и мислите за лесен и лесен за използване начин за разработване на уебсайт без технически проблеми. Въпреки това е също вярно, че всеки уебсайт, работещ с WordPress, е сложна мрежа от файлове на уебсайтове, персонализирани страници и различни плъгини / теми.

Всички те работят заедно, за да предоставят множество функции на вашия уебсайт. В резултат на това понякога правенето на проста модификация на файла или актуализиране на плъгин може да се обърка ужасно и да доведе до счупване, срив или изправяне на време за бавно зареждане.

Това не означава, че не трябва да правите никакви модификации или актуализации на вашия уебсайт WordPress. Не би ли било полезно, ако бихте могли да тествате всички промени / актуализации на уебсайта си без никакво въздействие върху уебсайта на живо, който е видим за света? Това вече е възможно чрез организиране на уебсайт или WordPress.

Чрез тази статия ще преценим как може да работи стъпването на уебсайта за вашия уебсайт WordPress, заедно с 5 от най-добрите WordPress плъгини за поставяне което може да опрости процеса.

Какво е подреждане на уебсайт и защо ви е необходимо??

Поставяне на уебсайт е тестова среда, която е създадена като клонинг на вашия уеб сайт на живо. С други думи, това е реплика на вашия оперативен уебсайт с всички файлове, плъгини / теми и дори файлове на база данни.

Как ви е от полза?

Simple. Тя позволява на вашите разработчици на WordPress да правят промени в уебсайта, да актуализират всеки плъгин / тема или да персонализирате файлове, без да се притеснявате за отрицателно въздействие на тези промени върху уеб сайта на живо.

С други думи, вашият уебсайт на живо може да продължи да работи както преди, дори когато правите значителни промени в сценичната среда на уебсайта.

Например, можете да разработите и тествате нова функционалност на уебсайта за вашите клиенти на уебсайта на етапа. След като сте напълно доволни, че добавената функция ще работи безпроблемно с вашия уебсайт, тогава можете да изберете да обедините функцията във вашия уебсайт на живо и да я направите достъпна за вашите потребители.

Какви са типовете промени в уебсайта, които можете да направите в сценичната среда? Ето някои от тях:

 • Тествайте нов плъгин / тема, която обещава да подобри функционалността и външния вид на вашия уебсайт, преди да го инсталирате
 • Приложете най-новите актуализации към инсталираните плъгини / теми, за да проверите дали те са съвместими с останалите компоненти на вашия уебсайт
 • Изпробвайте най-новата актуализация на версията на WordPress, за да проверите дали има проблеми с конфликтите или несъвместимостта на вашия уебсайт
 • Тествайте всички свързани с кода промени, които могат да добавят функционалност, персонализирайте съществуващи файлове или коригирайте софтуерна грешка в текущата инсталация на WordPress
 • Тествайте съществуващите архивни файлове на уебсайтове, преди да ги възстановите на неуспешен или компрометиран уебсайт

Какво е реалното предимство на организирането на уебсайтове?

Промените в уебсайта ви за организиране могат лесно да бъдат обединени, за да добавят повече стойност към уебсайта ви на живо или да бъдат отхвърлени, ако причинят проблеми с несъвместимостта или грешки в уебсайта..

Някои уеб хостове обаче предоставят поетапно, но най-лесният и най-добрият метод за стадиране е чрез плъгин. WordPress плъгини за поетапно опростяване на целия процес на стадиране и някои фактори, които трябва да вземете предвид, когато избирате правилния плъгин за поставяне.

Най-добрите WordPress приставки за поставяне & Как да изберем правилния

Когато става въпрос за платформата WordPress, собствениците на уебсайтове могат да избират от различни плъгини за стадиране, които им позволяват да създават среда за стадиране на уебсайта за тестване. Както всеки друг WordPress плъгин, инсталирането на плъгини или инструменти са лесни за инсталиране на вашия уебсайт. Освен че позволява много промени или персонализиране на файловете на уебсайта ви, поставянето на плъгини ще ви позволи да тествате промените или актуализациите си, без да прекъсвате уебсайта си на живо.

Как да изберете правилния WordPress плъгин за вашите уебсайтове?

Ето някои функции, които трябва да търсите в своя плъгин за поставяне:

 • Лесен за инсталиране и конфигуриране
 • Функции, свързани със сигурността, като управление на пароли и криптиране на базата на SSL на сценичния сървър
 • Обединяване на функционалността: За обединяване на одобрените промени на уебсайта на живо, така че актуализациите и функционалностите да бъдат бързо достъпни за потребителя на уебсайта
 • Икономически рентабилен за бизнеса с минимални инвестиции в инфраструктура, свързана с етапи
 • Трябва да има нулево въздействие върху уебсайта ви на живо, дори при многобройни сценични среди

След това ще оценим 5 от най-добрите WordPress инструменти за поставяне налични на пазара, включително техните основни характеристики и цени.

1. BlogVault

Предлага се с безплатни и платени версии, BlogVault WordPress плъгин за поставяне се използва предимно като цялостно решение за архивиране на WordPress, което включва и функцията за стадиране на WordPress. Лесен за инсталиране и конфигуриране за вашия уебсайт, той автоматично създава резервно копие на целия ви уебсайт при инсталиране и активиране.

BlogVault Plugin

По отношение на организирането на уебсайт, предимствата на BlogVault включват:

 • Постановка с едно щракване, която създава и инсталира поетапна платформа за вашия уебсайт за няколко секунди
 • Хостинг на сценичната среда на WordPress на специализираните сървъри на BlogVault, като по този начин елиминира всяко зареждане на вашия уеб сървър и неговите ресурси
 • Мерки за сигурност като защита на паролата за организиращия сайт заедно с блокиране на индексирането на уебсайтове от търсачките
 • Функция за обединяване с едно щракване, която ви позволява да сравнявате сценичния сайт с уебсайта си на живо и след това да обединявате всички (или избирателни) промени с уебсайта на живо
 • Поддръжка за сливане на модифицирани файлове на базата данни с уеб сайта на WordPress на живо

Цена: Платените BlogVault планове с вградена функция за поставяне започват от месечен план от $ 7,4 за един уебсайт.

2. Постановка на WP

С над 40 000 активни инсталации на уебсайтове на WordPress, WP Staging е лесен за използване плъгин, който може да се използва за създаване на уебсайт за поставяне с няколко кликвания. WP Staging може да инсталира клонинг или копие на текущия ви уебсайт в отделна подпапка на основната ви инсталация на WordPress.

WP Staging Plugin

WP Staging плъгин се предлага както с безплатни, така и с премиум версии и предлага следните функции, свързани с поетапното изпълнение:

 • Бърза и лесна функционалност за миграция и клониране на уебсайтове
 • Права за достъп до администратора до акаунта за стадиране на уебсайта
 • Съвместим с популярни уеб хостинг сървъри, включително Apache, Microsoft IIS и Nginx

Версията WP Staging Pro включва следните допълнителни функции:

 • Миграция на уебсайтове и клониране за многосайтова мрежа WordPress.
 • Възможност за избор на отделна персонализирана папка и база данни за поставяне на уебсайт.
 • Клониране на уебсайт в поддомейн на уебсайт.
 • Конфигуриране на конкретни потребителски роли и разрешения за поставяне на уебсайт.
 • Възможност за копиране на промени / модификации от сценичния сайт на уеб сайта на живо.

Цена: Премиум версията на PP Staging плъгина започва от $ 89 годишно за един уебсайт, докато Pro версията е на цена от $ 139 годишно за до 5 сайта.

3. WP Stagecoach

Предлага се само с премиум или платени версии, WP Stagecoach е решение за поставяне на уебсайт с едно щракване за всеки уебсайт на WordPress.

WP Stagecoach Plugin

Някои от основните характеристики на приставката за WP Stagecoach включват:

 • Създаване с едно щракване на сценичния сайт заедно с едно кликване, за да натиснете актуализации на уеб сайта на живо
 • Функционалност на обединяване на база данни, която позволява обединяването на поетапни промени в уебсайт на живо, без да се презаписва съществуващата база данни
 • Защита с парола за сценичния сайт, за да се предотврати неоторизиран достъп
 • Селективна функционалност за миграция, която ви позволява да изберете конкретни актуализации (или промени), които да бъдат обединени в уебсайта на живо
 • Позволява хостинг на сценични сайтове на техните специализирани сървъри, като по този начин дава възможност за цялостно тестване в отделна среда
 • Постоянен мониторинг и поддръжка на журнали за всяка промяна в базата данни на сценичния сайт
 • Възможност за импортиране на файлове на уебсайтове, файлове на база данни или и двете по време на процеса на сливане
 • Работи като приставка на всеки сървър на уеб хост

Цена: WP Stagecoach плъгин започва от месечна цена от $ 12 годишно, която включва до 10 уебсайта на WordPress.

4. Дубликатор

С над 1 милион активни инсталации, плъгинът Duplicator е популярен инструмент за миграция на уебсайтове за уебсайтове на WordPress. Благодарение на своята лекота на използване, инструментът се използва за клониране на съдържанието на уебсайта и за създаване на етапен сайт за всеки уебсайт. Освен за организиране на уебсайтове, този инструмент може да се използва за справяне с миграции и архивиране на уебсайтове с нулев престой на уебсайта.

Duplicator Plugin

Някои от основните характеристики на приставката за дубликатор включват:

 • Миграция и клониране на уебсайт на WordPress с нулев престой на уебсайт
 • Лесен трансфер на жив уебсайт на WordPress от един уеб хост на друг
 • Лесно възстановяване на всички файлове на уебсайт на празен уебсайт
 • Работете с ръчни архиви на уебсайт на WordPress в пълен или частичен режим
 • Пакетиране или пакетиране на файлове на уебсайта на WordPress за повторна употреба и разпространение

В допълнение към гореизброените функции, инструментът Duplicator Pro включва следните разширени функции:

 • Планирани резервни копия на файлове на уебсайтове
 • Поддръжка за облачни бази за съхранение, включително Dropbox, Google Drive, Amazon S3 и Microsoft OneDrive
 • Многопоточен процес за управление на по-големи уебсайтове и бази данни
 • Миграция на многосайтова WordPress мрежа с няколко лесни стъпки
 • Професионална поддръжка и известия по имейл

Цена: Платените планове на инструмента за дубликатор започват от годишните разходи от $ 59 и стигат до високите $ 359.

5. BackupBuddy

Както подсказва името, инструментът BackupBuddy от iThemes е резервно решение за архивиране на WordPress, което също предлага поставяне на уебсайт като неразделна функция. В допълнение към поддръжка на планирано архивиране и съхраняване на резервни файлове отвън, BackupBuddy разполага с функцията за внедряване, която ви позволява да натискате и извличате промените на промените в сайта между сценичната среда и уеб сайта на живо.

BackupBuddy Plugin

Някои от най-важните функции, свързани с инсценирането на приставката BackupBuddy, включват:

 • Лесно внедряване на промените в уебсайта от постепенно преминаване към жив уебсайт с няколко лесни кликвания.
 • Предоставя възможност за прехвърляне на файлове на базата данни (всички или частични), плъгини / теми и медийни файлове.
 • Възможност за отмяна на всички промени в базата данни преди окончателното внедряване.
 • По-бърз трансфер на файлове, като по този начин се намалява времето, необходимо за прехвърляне на промените между постановка и уеб сайт на живо.
 • Подходящ за големи уебсайтове с постоянни промени или актуализации.
 • Незабавни известия по имейл, за да предупреждават потребителите за всякакви проблеми с уебсайта.

Цена: Приставката BackupBuddy започва от годишна цена от 80 долара за един уебсайт.

В заключение

За сложните мрежи на уебсайтовете днес е много важно тестване на всички промени или актуализации, преди да ги интегрирате в уеб сайта на живо. За уебсайтове на WordPress, плъгините за поставяне предлагат лесен начин за създаване на сайтове за поставяне. След това можете да оцените всяка промяна, без да се притеснявате за уеб сайта на живо.

Инструменти като BlogVault и BackupBuddy са по-икономични за бизнеса, тъй като комбинират поетапно изпълнение с други интегрални функции като миграция на уебсайтове, архивиране и възстановяване. Силно препоръчваме да ги проверите и да инвестирате в решение, което работи най-добре за вашия бизнес.

Прочетете също:

 • Топ 12 задължителни WordPress приставки за блогъри
 • 5 най-добри приставки за сигурност на WordPress
 • 30+ неща, които трябва да направите след инсталиране на WordPress

Био на автора:

Акшат Чодари винаги се гордееше със способността си да обучава себе си. От началото BlogVault, Акшат превърна своя страничен проект в печелившо начинание, което мащабира нови висоти в индийското стартиращо пространство. Като член на общността на WordPress почти десетилетие, Akshat има желание да разбере областите, в които потребителите се борят. Основното убеждение на Akshat за изграждането на всеки продукт е да се увери, че крайният потребител няма нужда от помощ и да им помогне по най-добрия възможен начин, ако го направят.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me