В този модерен свят всеки бизнес използва акаунти в социални медии като Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram, за да изгради онлайн присъствието си. Защото социалните медии са една платформа, където можете да се обърнете към огромна аудитория само с един пост.

Споделянето на социално съдържание е необходима част от бизнеса, помага за увеличаване на трафика и продажбите на вашия уебсайт. Но публикуването на всяка публикация или блог в различни акаунти в социалните медии може да отнеме време.

Значи се чудите? Как може да бъде толкова лесно да споделяте публикацията в акаунти в социалните медии?

За щастие, WordPress се предлага с много ценни и добре познати плъгини за автоматично споделяне, които ви помагат да публикувате автоматично в избраните от вас социални акаунти.

Нека свалим подробностите за най-известните социални и полезни приставки за автоматично споделяне на WordPress за акаунти в социалните медии, които автоматично споделят вашето съдържание за част от времето.

Най-добрите WordPress приставки за автоматично споделяне на публикации в блога в социалните медии през 2019 г.

1. Съживяване на стари публикации – Автоматично публикуване в социалните медии

Съживяване на стари публикации Автоматична публикация в социалните медии

Разгледайте друг най-добър плъгин за автоматично публикуване в Social Media. Съживяване на стари публикации ви помага да запазите стария си пост жив. Когато публикуваме редовно, старата публикация не получава трафик и след известно време става безполезна. За това този плъгин помага за споделяне на живи стари публикации, като го споделя автоматично.

Разбира се, споделя и новата публикация. Помага да добавите тенденционни хештегове към публикацията, за да получите повече изяви или импресии в публикацията си. Едно от най-важните неща е, че той е интегриран с Google analytics, за да можете да проверявате данните на публикацията си.

2. Социална автоматична публикация на AccessPress

AccessPress Social Auto Post

AccessPress е първокласна добавка за автоматично споделяне на WordPress. Той носи чудесни функционалности, които спомагат за привличане на повече трафик, докато споделяте автоматично публикуване в социалните си акаунти.

Наскоро е актуализиран и сега помага да споделяте публикацията си не във вашия Facebook профил, а също така и на страници и групи. Това е най-интересната функция на този плъгин, защото не всеки плъгин поддържа тази функция. Можете да конфигурирате неограничени акаунти в този плъгин.

Този плъгин помага да се споделя публикацията във акаунти във Facebook, Twitter, LinkedIn и Tumbler. Има налични дневници за проверка на вашите автоматични публикации в отделни акаунти. Това е удобен за потребителя плъгин.

3. NextScripts: Автоматичен плакат за социални мрежи

NextScripts Автоматично плакат в социалните мрежи

Nextscripts е най-автоматично споделяният WordPress плъгин. Този плъгин помага автоматично да се публикува във вашите социални акаунти като Facebook, Twitter, Google+ (Google Plus), Blogger, Tumblr, Flickr, LinkedIn, Flipboard, Instagram, Telegram, Line, Pinterest, VK.com (VKontakte), YouTube, Scoop , то, WordPress и т.н..

Той е напълно съвместим с Гутенберг. Той е съвместим и с приставката за WooCommerce. Можете да добавите или конфигурирате неограничени акаунти в социалната мрежа. Този плъгин също помага за планирани и забавени публикации. Един от най-добрите приставки за споделяне онлайн. Той е безплатен, така че го вземете сега.

4. CoSchedule

CoSchedule

CoSchedule е най-добрият плъгин, който помага да се организира всичко. Всичко е в един редакционен плъгин на календара за планиране, изпълнение и публикуване на цялата маркетингова стратегия. Този плъгин помага да се синхронизират WordPress публикации, категории и информация за авторите със сървъри.

Каквото и да създадете в CoSchedule се съхранява в сървърите на CoSchedule, а не в WordPress. Този плъгин помага да се опрости работния процес и сътрудничеството на вашия служител. Можете да създадете съобщението директно в CoSchedule и да го публикувате в най-доброто време, което сте насрочили.

5. Blog2Social: Автоматична публикация в социалните медии & Scheduler

Blog2Социални социални медии Auto Post и Scheduler

Както подсказва името му, друга безплатна WordPress приставка за автоматично публикуване в акаунти в социалните медии. Можете да планирате, да публикувате автоматично, да публикувате отново публикации в блогове. Свързва се с различни платформи за социални медии като Facebook, Twitter, Google+, Reddit, Tumbler, Pinterest, Flickr и т.н..

Можете да споделяте публикацията и на избрани платформи. Можете също да споделите публикацията в не само профила във Facebook, но и във вашата Facebook страница и групи. С този плъгин можете да редактирате или добавяте мета маркери за отворена графика във Facebook, Google+ и Twitter за определяне на външния вид на вашата публикация. Помага да планирате и промените публикацията с влачене и пускане, а филтрирането е достъпно за мрежа и потребители. Един от най-добрите плъгини някога!

6. Плакат за микроблог – Автоматично публикуване в социалните медии

Автоматично публикуване на плакат от микроблог в социалните медии

Microblog poster е автоматично публикуване на WordPress плъгин в социалните медии. Помага ви да публикувате новите си публикации в блогове, страници и персонализирани типове публикации. Просто трябва да конфигурирате каналите си в социалните мрежи като Facebook, Google My Business, Twitter, LinkedIn и Tumblr. С помощта на автоматично повторно публикуване на стари публикации в блога за конфигуриране на всички акаунти в социалните медии можете да поддържате живи стари блогове. Помага за увеличаване на трафика във вашия блог.

7. Съдържание на Nelio – Автоматизация на маркетинга в социалните медии

Автоматизация на маркетинга на Nelio Content Social Media

Nelio Content е приставка за WordPress за автоматизация на социалните медии. Той разполага с редакционен календар и асистент за съдържание. Той е създаден специално за създаване, популяризиране и ефективно планиране на съдържанието на вашия блог чрез автоматично създаване на социални публикации във Facebook, Twitter, LinkedIn и Pinterest. Позволява ви да се съсредоточите върху съдържанието, което работи най-добре със своята вградена аналитика.

8. Социален автоматичен плакат – WordPress Plugin

Социален авто плакат

Social Auto Poster е приставка за WordPress. Тя ви позволява да публикувате автоматично съдържание в канали за социални медии като Facebook, Twitter, LinkedIn, Tumblr, Buffer App, Pinterest. Просто трябва да конфигурирате социалните си акаунти с приставката за WordPress.

Можете да публикувате ново съдържание, както и да публикувате отново старо съдържание, като използвате този плъгин. SAP функцията на този плъгин осигурява невероятна поддръжка за планиране на съдържанието ви за социални медии. Работи добре с личен профил, групи, както и бизнес страници.

9. Автоматично публикуване на социални медии

Автоматично публикуване в социалните медии

Последната, но не най-малка приставка, за функция за автоматично споделяне на акаунти в социалните медии е социалната медия Auto Publish WordPress плъгин. Този плъгин ви позволява автоматично да публикувате публикацията във Facebook, Twitter и LinkedIn. Освен това помага да се филтрират елементите въз основа на категориите & персонализирани типове публикации.

Можете също да публикувате на страниците си във Facebook. Инсталирането и използването му е много лесно. Има много персонализиране, което можете да направите, докато споделяте публикацията и спестявате толкова много време. Той има отделен формат на съобщенията за свързани акаунти. Струва си да го използвате.

Обобщавайки!

Разбира се, социалните медии са на първо място, когато някой иска бърз резултат за дигиталния маркетинг. Тенденции в маркетинга на социалните медии също продължавайте да се променяте всяка година, за да изградите страхотно потребителско изживяване.

Всички плъгини, които са събрани тук, са оптималният от голямата колекция от WordPress плъгини. Тези плъгини се грижат за споделянето и промоционалните ви дейности & автоматично във вашите социални акаунти. Надявам се да получите най-добрата!

Прочетете също:

  • Топ 10 WordPress приставки, за да получите повече социални акции
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me