Социалните медии се превърнаха в един от най-добрите източници за блогърите да получат прилично количество трафик на своя уебсайт. Няма съмнение, че в тази дигитална ера сайтовете за социални мрежи се оказват много полезни за блогърите и интернет маркетолозите.

Търсите най-добрите добавки за социално споделяне за вашия уебсайт WordPress? Налични са много добавки за социални споделяния на WordPress, от които можете да избирате, но за много собственици на уебсайтове става невероятно да изберат най-добрия плъгин.

В тази статия сме изброили някои от най-добрите приставки за социално споделяне за WordPress, които можете да инсталирате без никакво объркване.

Освен публикуването качествено съдържание в блога вашите икони за социално споделяне трябва да бъдат прости, леки и лесни за намиране. Това ще насърчи читателите да споделят вашата статия със семейството и приятелите си. Ето защо трябва да изберете най-добрата приставка за социално споделяне, която е подходяща за вашия блог.

Нека да разгледаме списъка.

Най-добрите WordPress приставки, за да получите повече социални акции през 2020 г.

1. Социална война

Социална война

Social Warfare е от плъгини Warfare и един от най-мощните и атрактивни плъгини за социално споделяне за WordPress. Тя ви позволява автоматично или ръчно да вмъквате убедителни икони за социално споделяне във вашите статии. Тези социални икони могат да се показват преди и след съдържанието ви.

Плъгинът поддържа популярни социални мрежи в безплатната версия: Facebook, Twitter, Pinterest, Google+ и LinkedIn. Про версията на този плъгин поддържа още няколко социални медийни мрежи, пинов бутон за изображения и много други.

2. JetPack от WordPress.com

Реактивни раници

Освен бутони за социално споделяне, Jetpack има повече от 20 основни функции за WordPress сайт. Говорейки за функции, той предлага уникален брояч на посетители, сигурност, SEO, автоматично социално споделяне, оптимизатор на изображения и много други.

Плъгинът придоби много популярност за много малко време и има повече от 4 милиона активни инсталации.

3. Споделени бройки

Споделени графове

Използването на приставката за споделяне на социални медии на WordPress е бързо и лесно и се предлага с различни бутони за социални медии: Facebook, Twitter, Pinterest, Google+, LinkedIn и Yummly.

Плъгинът за споделени преброявания има множество стилове на бутони и можете лесно да изберете къде да показвате бутоните (отгоре или отдолу на публикациите) или можете да го зададете ръчно. Плъгинът отчита социалния дял за всяка мрежа и можете също да изберете да покажете общ брой споделяния.

4. ShareBang

ShareBang

Sharebang е един от най-добрите плъгини за социално споделяне. Той поддържа повече от 40 социални сайта и предоставя 20 местоположения с бутони за социално споделяне. С помощта на създателя на теми на бутона за споделяне можете да създавате неограничени персонализирани теми или да използвате 35+ готови теми.

Иконите са много красиви и отзивчиви. Sharebang е перфектен инструмент за увеличаване на социалния дял на вашия блог, трафик, ангажираност и процент на реализация.

5. AddtoAny

Addtoany

AddtoAny е най-популярният плъгин за социално споделяне за WordPress. Добре е оптимизиран за бързо зареждане както в мобилни, така и в настолни платформи. AddtoAny ви позволява да добавяте всякакви социални икони в съдържанието и предлага стандартни и плаващи ленти за социално споделяне.

Той има универсално меню за споделяне, където посетителите могат да споделят вашето съдържание в голямо разнообразие от мрежи чрез една единствена универсална икона. Можете да покажете социалните икони: плаваща лента, стандартен интерфейс, къс код или чрез джаджа на страничната лента.

6. Монарх

монарх

Монархът е създаден от Елегантна тема и добре известен със своята гъвкавост. Помага ви да показвате повече от 30 бутона за социални споделяния на различни места. Бутоните за споделяне могат да се показват под областта на съдържанието, над областта на съдържанието, като автоматичен изскачащ прозорец или като плаваща странична лента, с изображения и видеоклипове или във входящо поле.

За вградените и изскачащите кутии за споделяне можете да показвате бутони за споделяне, след като потребителят остави коментар към статия или закупи продукт от вашия магазин.

7. Шареохолик

Shareaholic

Това е нещо повече от плъгин за споделяне на социални медии. Shareaholic е безплатна и всеобхватна платформа за разширяване на съдържанието за основни функции, от които се нуждаете: социални икони за споделяне, социален анализ и свързани публикации. Той ви помага да подобрите ангажираността, трафика на уебсайтове, да увеличите реализациите и осигуряването на приходи.

Безплатната версия на приставката поддържа социални мрежи като Facebook, LinkedIn, Twitter, Google+, Pinterest и Flint. Shareaholic ви позволява да добавяте партньорски връзки, рекламирано съдържание и собствени реклами. Той имаше 4 стилни оформления: плосък квадрат, класика, плосък кръг и т.н..

8. Sassy социален дял

Sassy социален дял

Sassy social share е лесен за използване и безплатен плъгин за споделяне на социални медии WordPress, който се предлага с красиви бутони за споделяне и много опции. Той поддържа различни уебсайтове за социални медии и собствениците на сайтове могат да показват бутоните в публикация, начална страница, откъси и като лепкаво плаващо социално меню.

Плъгинът има множество стилове на бутони: квадратни, заоблени и правоъгълни. За плаващи и стандартни социални ленти можете да зададете опцията за позициониране в настройките на плъгините.

9. Swifty Bar

Бърз бар

Swifty bar е друга най-добра приставка за бутони за социални споделяния. Той показва лента в долната част на страниците. Лентата ще ви покаже бутони за социално споделяне, категория за публикация, информация за автора, заглавие на публикацията, прогнозно време за четене и следващ / предишен бутон.

В настройките на плъгините можете да промените текста и да деактивирате и активирате социалните мрежи. Този плъгин помага да направите съдържанието ви по-удобно за потребителя и дава на посетителите на вашия сайт много възможности.

10. jsSocials

jsSocial

jsSocials е гъвкава, проста и придава на секцията за споделяне на публикации премиум вид. Можете да персонализирате социалните бутони по няколко начина. jsSocial плъгин се предлага с 10 различни оформления и 4 теми за избор.

Можете да показвате социални бутони заедно с етикети, бутони с броя на споделянията, бутони с броене и етикети или персонализирани лога в една статия.

заключение

И така, ето основните плъгини за социално споделяне за WordPress, от които можете да избирате. Тези плъгини ви позволяват да вмъкнете красив набор от бутони за социално споделяне на съдържанието си, което насърчава читателите да споделят публикацията ви в техните социални мрежи. Трябва да използвате един от тези приставки за бързо увеличаване на социалното споделяне и ангажираност на потребителите.

Прочетете също:

  • 10 най-добри WordPress приставки за автоматизация на социалните медии
  • 10 най-добри WordPress приставки за абонамент за имейл
  • Безплатни приставки за оптимизатор на изображения WordPress
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me